Малки или големи дебелани, през ЮЛИ всички ние ще станем мами :)

• 18 146
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Асе, Лефакса е без рецепта бе. За Инфакол не знам, нещо не го откривам на онлайн аптеката Sad

Kokolina, прускай си Стеримар поне в носа да те облекчи малко. Аз като не мога да дишам и започва и по гърлото да се налепя и става по-зле

# 136
Майра, много ти благодаря. Ще се опитам да се сетя как беше, ако не - ще й звънна и ще ти пиша. Тенкс Hug

Коколина, дано скоро се оправиш. Наблегни на чайчетата с мед и лимон.

# 137
Ей, много пишете.
като ви чета какво ядете и така ми се дояжда. Освен това съм непрекъснато жадна. Ама като похапна малко повече и   Sick  Установих, че за да не повръщам трябва да се поддържам на ръба на оцеляването, почти с неядене. Поне вече водата ми понася. А как ми се пие алкохол, не е истина просто. А аз много рядко пия по принцип, по поводи, по малко, не съм пиячка, ама сега кво става - много ми се пие. Е, не пия де. Само да спре и ще се натъпча с плодове и зеленчуци, толкова ги обичам, вкъщи никога не са се задържали толкова за дълго плодчета и щоколади - от последните има от подаръците от коледа, така си стоят. Поне детето го зобя яко с плодове. Много е смешна сутрин - за да стане и да я обличам спокойно за градина трябва да и пусна картуун, има Том и Джери обикновено, през това време е като зомби - слагам я на гърнето, обличам я, тиквам и една плодова салата да яде и се оправям спокойно. 20минути, не повече, отнема всичко. Пристрастени сме към плодови салати.

# 138
Весито
пиши на мамма,  тя един път ми помогна, и аз така не можех да си влеза в акаунта, та тя ми обясни че има разлика - малки и големи букви, всичко всъщност...

Мацки, коя е мамма, къде да я издиря ...?!?
ей я мама - пиши й на лични, тя ще те посъветва най-добре как да се оправиш
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=3

# 139
  • непостоянно
Привет и от мен за днес  Hug

Асинкааааааааа, много ми стана приятно да те видя в нашата темичка Heart Eyes Надзъртай по-често, ако имаш време Hug Тъкмо ще даваш по някой друг полезен съвет Wink
Пък ти докато си писала в нашата тема аз тъкмо обмислях дали да не ти дойдем неканени на гости с Йоана Blush

Ели тя Веси се оправи с помощта на Татти мисля Wink Но ти може би не си прочела Peace

Марински добре дошла  bouquet Вече фигурираш официално и на 1 страничка Mr. Green

# 140
Много ви благодаря момичета   bouquet Hug

# 141
Ами... аз, таковата... шпионирах малко Blush Та лекарството против колики на Байер е Лефакс. има за бебета и възрастни. За бебета е на капки с дозаторче, а за възрастни е на таблетки.

ей, Асенцееее, като ти видях постинга за миг ми се прииска пак да бременеем заедно  Hug  По лентичката виждам, че за малко сме се разминали този път... Честитоооо!!!   bouquet  Heart Eyes За кога се планира събитието? Сиянка наясно ли е какво я чака? Хмхм, отдавна не съм наминавала към отчетната, за да видя аз, че и ти си вече с тумбаче... Много се радвам, от сърце...  Hug

# 142
  • непостоянно
Рейче, Асето май се гласи за около 7 септември ако не се лъжа Wink

# 143
  • София
ray ако не искаш да отидеш при друг доктор - може с цифров фотоапарат да снимате като те преглежда следващите пъти Simple Smile така ще си имаш спомен  Grinning
А това за костилките от череши звучи много интересно - ние всички ще сме точно след този период /как ще си лежа под черешата в хамака точно ще съм по майчинство  newsm68 smile3508/ не може ли да си направим такива торбички - или е  с нещо вътре - знаете ли?

# 144
Ели тя Веси се оправи с помощта на Татти мисля Wink Но ти може би не си прочела Peace
ooooh! Mr. Green голяма съм блейка  Mr. Green

# 145
ooooh! Mr. Green голяма съм блейка  Mr. Green

ПРОСТЕНО ТИ Е СЕГА Heart Eyes

# 146
Здравейте, момичета! Hug  bouquet
От няколко седмици само влизам във фрума и чета написаното от вас /а то е толкова много/ без аз да се  включвам и затова реших днес да се отчета.

Надявам се, че съм успяла да ви изпратя снимки от моята сватба. newsm78

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=209066&view=1&photo=1

# 147
  • София
Мацки, имам една мааалко неудобна питанка Blush, ама нали тука сме си свои Hug, ще се пресрамя!
За гъбките иде реч. Като ви изписваха глобулите, изписаха ли нещо и за партньорите ви? Аз имам спомен от предишен път, когато съм имала някакви такива гадинки, че и двамата пиехме Низорал през устата. Сега лекарката нищо не каза, пък и аз не питах, защото нямаше изгледи скоро да си видя мъжа, в чужбина е, а симптомите при мен се появиха след като вече се бяхме разделили. Да, ама ей сега получавам смс, че се прибира преждевременно Hug Естествено съм на седмото небе Grinning Естествено, очертава се секс Blush Какво да правя? Да звъня на лекарката или да смятам, че щом нищо не е казала за него, не е счела за необходимо, може би при бременните гъбите са друг тип Rolling Eyes При вас как беше, изписваха ли нещо за половинките?
Извинете предварително за интимностите Blush

# 148
Белинда, Маленов каза не. Но ние правим секс с презерватив Blush Обаче понякога ползваме една хавлия, така хващат ли се? И така и така сме се пресрамили гъби през устата хващат ли се Blush

# 149
Да звъня на лекарката или да смятам, че щом нищо не е казала за него, не е счела за необходимо, може би при бременните гъбите са друг тип Rolling Eyes При вас как беше, изписваха ли нещо за половинките?
Извинете предварително за интимностите Blush

Гъбките и при бременни и при небременни са си същите Simple Smile Добре е и партньорът да се лекува, за да не си ги предавате като пин-понг Simple Smile

По въпроса на Дуци, предват се и чрез кърпи. По принцип при упорити гъбички е добре да се глади бельото, защото  могат преспокойно да си живеят в него и прането не ги изтребва. А високата температура на ютията прави дезинфекция. А за предваването през устата - те могат да живеят навсякъде - в дебелото черво, във влагалището и изобщо където организмът им е позволил да се размножат. Затова и мъжлетата е добре да се лекуват, въпреки че са по-малко податливи на подобни инфекции, но не ги подминават изцяло и не са неприкосновени Simple Smile

Млечницата при бебетата е гъбична инфекция в устата, най-вече гъбките Кандида. Това отговаря на въпросът ти много точно.

Общи условия

Активация на акаунт