Малки или големи дебелани, през ЮЛИ всички ние ще станем мами :)

• 18 166
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
danibon, оженихме се на 17 февруари.
danibon, винаги съм казвала, че който няма проблеми с теглото, няма проблеми и с дрехите. Просто всичко, дето изглежда добре, му застава добре. Колко по-трудно си намират прилични дрехи по-пълните и прекалено слабите...
Заставам на 100% зад саксофончето. И аз пробвах много рокли, но никоя не ми пасна точно както трябва. Бюста ми е по-голям, а и през последната година качих 10 кг Cry, та на сватбата си бях кюфте и трябваше да си направя рокля по поръчка, за да се харесам.

# 91
  И двете сте много готини булки  Grinning
 И роклите са ви много хубваи  smile3501

# 92
  • София
Момичета, може ли някой да ми обясни какво представлява зацапването?
Какъв е цвета, колко е силно, може ли да се обърка с другите гъбични течения? newsm78

Дори и да е розово, пак е зацапване. Но ако ползваш някакви вагинални таблетки е възможно да е от тях. Иначе гъбичните инфекции не оцветяват течението newsm78

# 93
Добро утро, дебеланки  Grinning

Може ли някой бързо да ми каже какви изследвания се правят по време на бременност, защото сега ще ходя да ми вземат кръв и не съм сигурна дали в лабораторията ще са в час за какво да ме изследват?
Сигурно захар, кръвна група..? Друго?

ТенкЮ!

# 94
Добро утро, дебеланки  Grinning

Може ли някой бързо да ми каже какви изследвания се правят по време на бременност, защото сега ще ходя да ми вземат кръв и не съм сигурна дали в лабораторията ще са в час за какво да ме изследват?
Сигурно захар, кръвна група..? Друго?

ТенкЮ!

Добро утро на всички  Hug

Патишонка, преписвам ти дословно бележката от моята докторка за това, какви изследвания трябва да пусна:
васерман
австралийски антиген
ПКК (пълна кръвна картина)
урина
биохимия

# 95
Добро утро!!!
Patishonka , на мен в понеделник  ми взеха кръв за  пълна кръвна картина, спин, васерман, хепатит, кръвна група и стерилна урина. Сигурно знаеш, че не трябва да ядеш и пиеш нищо, освен водичка Simple Smile  

# 96
Дани, с еднакви рокли сме Mr. Green
http://bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=4383880

Аелия, много красива булка си  bouquet

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 09:16 от Дуци

# 97
Момичета, преливам от щастие! newsm44
Вчера бяхме на преглед в Пловдив при д-р Даскалов. Направи ми пълен преглед на 4д ехограф. Апаратурата е стахотна (пък доктора е невероятен) и може да превключва на 2Д и 3Д. Всичко си му е наред. Доктора му огледа главичката,вратната гънка, нослето, сърчецето, стомахчето, пикочния мехур и всички костички. Всичко си има и всичко му е наред! Беше невероятно изживяване! Прегледа беше 1час.
Мяташе се като котенце! И непрекъснато се дупеше  Laughing. Според доктора, бебето си има пишка!  newsm44 Още не е напълно сигурен, но след три седмици ще бъде сигурен. То толкова искаше да покаже дали е момиченце или момченце, че само се дупеше.
Дълги сме от главичката до дупето 7,27см. и тежим 31гр.

Ако някоя от вас ми помогне да кача снимка, ще можете да видете бебето.

RKRASTEVA, честит рожден ден на патерици! От все сърце ти желая да изпиташ това щастие, което изпитах аз.

# 98
Весито
пиши на мамма,  тя един път ми помогна, и аз така не можех да си влеза в акаунта, та тя ми обясни че има разлика - малки и големи букви, всичко всъщност...

Мацки, коя е мамма, къде да я издиря ...?!? ooooh! #Cussing outНякой ако може да ми даде някакъв съвет .. Всъщност какво направих накратко.. Реших да си сменя e-mail-а в профила и го направих. След това излезе съобщение че трябва да вляза в пощата си и да отворя и-мейл с код за активация. Предполагам някакаъв активен линк. Момичета вчера пратих поне 30 писма за този код. Все празни майли от бг мама получавам в пощата си... #Cussing out???Просто и-мейл без никакъв текст. И съответно пак не мога да вляза. Направих друг e-mail и пренасочих към него акаунта си - същата работа - празни имейлчета  Shocked И си направих нов акаунт защото ми писна. С това без проблем- веднага ми изпратиха писмо на и-мейла с линк за активиране !!Та какво да правя , на кого да пиша? Или да си остана с новия акаунт, все пак регистрацията ми е от 2-3 месеца само..Очаквам съвети .. Heart Eyes  bouquet

# 99
Чак сега успях да разгледам снимките... Данибон, Аелия страхотни сте Simple Smile

Ох, момичета от 8.00 съм пред хладилника и смея да твърдя, че в него вече не остана почти нищо Embarassed

Ей, vessi_to или vessi_to8 ти пак си оставаш нашето БРЕМЕННО ВЕСИ Laughing защо се ядосваш за глупости?
Аз доколкото знам Мамма и Татман са създателите на това чудно място, но как да ги намериш не знам /тук - таме трият постове на непослушните форумци, ако станеш от тях те ще те открият Wink/

Дуци, снимката не се отваря.....

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 09:31 от Shada

# 100
peaches, съжалявам за загубата ти  Hug , но съм сигурна, че скоро ще има пак с какво да се похвалиш. Стискам палци  Praynig
Abloy, можеш да си направиш регистрация тук http://photobucket.com/ и да си качиш снимките, за да ги видим. Аз също съм много доволна от д-р Даскалов, много е внимателен и обяснява всичко, което те интирисува и за което го попиташ. Ние бяхме при него в началото на 12-та седмица и пол още неможеше да се види. Иначе днес щях да ви кача снимки да видите колко ми е пораснал корема само за 4 дни #Crazy , обаче не намерих кабела за апарата, така че ще ги кача другата седмица
danibon, снимките са повече от чудесни   bouquet

# 101
# 102
Мерси , писах, оплаквах се  Crazy Ако има резултат -ок. Ако няма ще си копна инфото от стария и ще остана с този ...Каквото такова ... Rolling Eyes

# 103
Добро утро на всички мами!

Разгледах всички снимки-много сте хубави!Аз не съм била булка,само се разписахме в общината,и ми е интересно да гледам такива снимки!

Лек ден!

# 104
Дано да е станало.

http://i272.photobucket.com/albums/jj187/Abloy_2008/1_0012-1.jpg

На мама гарджето!

Вмъквам се отново за да поясня, че крачетата и ръчичките не се виждат добре, защото сечението от което са прави снимката е такова. (Ха, ха, нали съм си инженер, та да обясня!)

Общи условия

Активация на акаунт