Малки или големи дебелани, през ЮЛИ всички ние ще станем мами :)

• 18 137
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Микомакс му е майката значи Laughing

# 151
Белинда, на моя мъж му изписаха таблетки - Микомакс от 150мг. Трябва да ги пие 3 дни по схема. Ние не правим секс от доста време и той не си ги е вземал, но мисля съвсем скоро да го накарам да ги изпие. Иначе смятам, когато се престраша отново за секс да ползваме презерватив до раждането.

# 152
  • София
И кво ся? Да го погна от летището направо с хапченца  hahaha

# 153
И кво ся? Да го погна от летището направо с хапченца  hahaha

Питай гинеколожката си.

# 154
  • София
И така и така сме се пресрамили гъби през устата хващат ли се Blush
Ох, това чак сега го видях JoyЩе ме умориш, честно Joy
Пърл, сигурно така й ще направя.

# 155
Тук преди бяхме масово повръщащи, после станахме масово с разни болежки, сега масово въпроси за гъбки.

Като някаква група на анонимните алкохолици сме, само че на анонимните бременни Юлки: "Здравейте, казвам се еди как си и имам гъбички". И всички в един глас отговарят: "Здравееей"  hahaha

# 156
Белинда, а ти лекува ли ги вече твоите гъбички, че му изпуснах края newsm78? Ако още не си, защо не отложиш след като замине пак мъжа ти вместо да го гониш от летището с хапченца Laughing. Пък и те едва ли ще подействат за един ден. Схемата на моя мъж е - пие ги 2 поредни дни, след това пропуска 4 дни и на 7 ден пие последното.

Пърл, развесели ме Joy

# 157
  • София
Белинда, а ти лекува ли ги вече твоите гъбички, че му изпуснах края newsm78? Ако още не си, защо не отложиш след като замине пак мъжа ти вместо да го гониш от летището с хапченца Laughing.

Лекувам в момента. Вчера бях на лекар, изписаха ми 3 глобули, снощи сложих първата. А лечението не мога и не искам да отлагам първо, защото ми е некомфортно, второ - не знам доколко нелечението е безопасно и трето - отде да знам кога пак ще замине, може да е след месец? Как ме виждаш месец да се подрапвам под бюрото Embarassed

А това с алкохолиците беше егати якото Joy

# 158
Астарта, ако инфекцията й е по-напреднала може и да не й е приятен секса ако не е лекувала гъбичките, защото триенето при секса и гъбите заедно предизвикват неприятно парене и затова по-добре да ги лекува.

# 159
Как ме виждаш месец да се подрапвам под бюрото Embarassed

Много добре те разбирам  hahaha Joy

# 160
И аз да се включа по темата с гъбките....
Момичета нали знаете, че те са доста упорити и не е възможно да минат за три дни, независимо от това колко силни са лекарствата. Това с трите глобули си е временно решение на проблема...лечението трябва да е поне 10 дни Thinking
Ако се съмнявате в това дали половинките ви имат, то по-добре ги пратете да се изследват ... при мъжете гъбичките се "завъждат" много по трудно, защото те се пречистват чрез уриниране Simple Smile какво да се прави пак жените се прецакани

# 161
Относно "гъбките" още на първия преглед доки каза задължително секс само с презерватив с цел да се избегнат инфекции които могат да са опасни за бебето. Мисля да спазвам правилото "само с презерватив", ама чесно да ви кажа, аз въобще нямам никакво желание за секс Crazy и мъжът ми толкова се притеснява...от три месеца на сухо Mr. Green - е не точно де Embarassed

# 162
Аз пък забравих да ви се оплача от нашата тъпа лаборатория в поликлиниката #Cussing out. Като си пуснах миналия път кръв и урина ми откриха някаква бактерия в урината и аз умрях от притеснение. Докторът ми беше на мнение, че най-вероятно е грешка и повторихме изследването, но аз не мислех, че могат да сгрешат и си представях как се тъпча с АБ Sad. Днес си взех новия резултат и познайте - НЕ СА ИЗОЛИРАНИ БАКТЕРИИ ooooh!!!! Само дето трябва постоянно да се притеснявам за нещо. Направо се чудя как работят в тези лаборатории. А явно не съм единичен случай, защото докторът ми каза, че много често се случва да грешат резултатите #2gunfire.

# 163
Ау,това с презерватива не е ли много крайно? #2gunfire На мен ми нарушава усещането за близост и и интимност.По-добри хич никакъв секс,ама да не стигнем до развод... Wink

# 164
A... аз си предпочитам секс с презерватив щом се налага отколкото никакъв секс. Не ми пречат на удоволствието изобщо.  Heart Eyes

Астарта, много гадно  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт