6 дена на режим , на седмия потоп

• 46 030
  • 497
  •   1
Отговори
# 270
  • sf
оооо не си ме разбрала. тва че се виждам като хипопотам, не значи че не се харесвам и така.
ама толкоз много дрехи не ми стават, а не ми се хвърлят  Joy
хич не ми е депресирано... поне засега ххихиихихиих

# 271
Здравейте и от мен!
Вчера като първи ден се справих доста добре,днес продължавам напред,но вечерта сме на гости и определено няма да съм по режима(не върви да си нося консервата с рибата),но ще се опитам да не прегрешавам много.
И аз съм за заглавието което предложи Rien! Peace
Поздравления момичета за постигнатите резултати!  bouquet
Даниелка1,бързо оздравяване!
Лек и успешен ден!  bouquet

# 272
Привет момичета, хайде и аз се нахвърлих на диетката  chef.
Това заглавие от Rien на мен много весело ми звучи, харесва ми  Party
Успешен  ден на всички,  да вървят надолу килцата    Grinning

# 273
  • София
Както и да се казва темата ще пишем в нея. Мисля, че Пуки трява да избере, ако й се занимава, разбира се.  Аз не се възприемам като хипо, но и чувството за автохумор хич не ми е чуждо.
Аз съм си изтапанчила килограмите, защото това ме прави по-отговорна.
BlackSwan, съгласна съм с теб Peace-най-важно е да харесаме сами себе си!
Но ако върнеш малко назад ще видиш, че и Дюканките са имали подобни заглавия на теми. Шапка им свалям на някои от момичетата там! Постигнаха невероятни резултати и се поддържат страхотно. Ако някой може да издържи месеци на месо и зеленчуци, смело казвам: това е диетата! Аз не мога, пробвах и издържах 20 дни, с което не се гордея.
Но да си дойдем на думата- нашата диета, по-точно режим на хранене, е най-балансираната. Тук има храни от всички групи, не лишаваме организма от нищо, храним се често и не му даваме шанс да складира. Кожата не увисва, което смятам да докажем!
Аз обещавам, че след 20-тина дни ще отида при Ипо и ще ви държа в течение на следващите режими. Сега ме е срам Embarassed от него, нека сваля малко и тогава. А за да съм съвсем сериозна, ей сега ще си запиша час.
Леля ви Карол пак се отнесе, ама това е положението. Или не пиша, или... Simple Smile!
Хайде сега изпийте си водата и приятен обяд!

# 274
...
Леля ви Карол пак се отнесе, ама това е положението. Или не пиша, или... Simple Smile!
Хайде сега изпийте си водата и приятен обяд!

Карол, всичко дето си го написала е много хубаво. Обаче това с лелята повече да не съм го чула Naughty Щото има и други в тая тема дето не сме нито на 20, нито на 30, а по скоро се приближаваме към 40те ooooh!  На такива като нас им се вика ЗРЕЛИ ЖЕНИ, не лели.   bouquet

# 275
  • here, there, everywhere
Здравейте. Миналото лято и аз ходих при Ипо и получих  режим подобен на описаните по-горе. Наистина се отслабва с около 1 кг на седмица и килограмите се задържат след това. Бях много доволна, но после нещо не успях да си удържа апетите и така с течение на времето си върнах килограмите. Сега като ви чета се нахъсих да започна диетата с вас. Дано ме приемете в редиците. От утре съм на диета. Стискам палци на всички и от сърце желая много минуси.

# 276
  • София
Мимозке, това е написано с много симпатия  bouquet
Не се давам на доста по-млади, имам си самочувствието, ама тук всички са ми много сладки, това е шега!
dess76, можеш и без рибата тон да не нарушаваш. Хапни салата и някакво месо или малко сирене. Ако е месо- повече, ако е сирене по-малко. Режимът ни не е за ден два и тепърва предстоят изкушения. По-добре салата, макар и с подправки, отколкото хляб, картофи и т.н.  Но дори и да се наядеш като за световно, утре продължавай режимно Peace!

# 277
  • sf
аз мисля да направя някаква мешавица от диети, но при всички случаи мисля да ям вечерятя си най-късно в 17ч.

# 278
  • София
Хайде и аз да кажа добър ден на всички!  Hug
Момичета, днес не ми беше никакъв проблем да изям само половин Активиа! Сега си варя картофките и след малко ще похапна - четвърти ден ми е днес по режима на Непукистка.
TedyV, добре дошла!  Hug
Много усмихнат и спокоен ден на всички!   bouquet
ПП. Иначе съм напълно съгласна с BlackSwan - нужна ни е позитивна нагласа, иначе повярвайте ми аз също имам чуство за хумор, както и за самоирония! Но, нека се "нахъсаме" по друг начин, не наричайки себе си "хипо..."  Laughing Нека, например,  заглавието почва с утвърждаващото "Ще бъда...с режимите на Ипо" Сега обаче трябва да измислим готина рима на Ипо, така че ако някой има предложения...давайте ги! Пък после може и едно гласуване да му ударим за двата варианта, така поне няма да мислим за ядене по време на гласуването!  Laughing

# 279
Моята позитивна нагласа се състои в това, че като ми се прияде нещо непозволени или ми пристърже от глад си представям само какво бих спечелила от спазването на диетата, а не какво губя като не изям въпросното нещо сега.
Тъй де пица, торти и шоколад ще има до края на живота ми. Да не би да умра по-млада, защото съм изяла няколко по-малко през живота си. Ами, не! По-вероятното е, че ако съм с нормално тегло и се храня здравословно, ще живея по-дълго и по-щастливо Laughing

# 280
  • Mediterraneo
Аз позитивната нагласа си я имам- видя ли кантара да показва по- малко от вчера, добре е работата.
Мъжът ми също ми помага и ме подкрепя  Hug

# 281
  • here, there, everywhere
Благодаря!
Тъй като аз спазвах този режим през лятото нямах проблем със зеленчуците и салатата ми беше от домати и краставици /без добавяне на мазнина по препоръка на Ипократис/. Искам да попитам сега като е зима вие какви зеленчуци ще хапвате? Предполагам зеле е добре, но за морковите съм чела много и различни мнение /имали много въглехидрати/.
Относно виното- и аз го бях питала и той отговори, че няма проблем стига да не ми изостря апетита.

# 282
Искам да попитам сега като е зима вие какви зеленчуци ще хапвате? Предполагам зеле е добре, но за морковите съм чела много и различни мнение /имали много въглехидрати/.

Когато е салата обикновено си правя шопска, когато е само зеленчук или пресни краставици или кисели корнишонки или царска туршия... зелето на мен не ми влияе добре...
Относно моркова....аз съм за!!

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 14:09 от Aia

# 283
Карол,благодаря ти за съвета!  bouquet
TedyV, аз си правя зелева салата,но за дните когато пише зеленчук мисля да си хапвам по един морков,но нека и другите момичета да кажат,може и да бъркам.

# 284
Аз позитивната нагласа си я имам- видя ли кантара да показва по- малко от вчера, добре е работата.
Мъжът ми също ми помага и ме подкрепя  Hug

Да, подкрепата от мъжете е много важна.
Една от причините да съм с това тегло е безкритичността на моят мъж и тоталната липса на подкрепа по време на диетите.
Като взема да се ядосвам за теглото си, той само ме уверява как нямам проблем и ме харесва всякак Rolling Eyes Това убива мотивацията ми напълно.
Ето, казах му, че от понеделник съм на диета, а той в неделя следобяд ми носи черен шоколад с лешници (знае, че черния ми е любим), защото искал да ме изненада приятно Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт