6 дена на режим , на седмия потоп

• 46 029
  • 497
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Aia си има яйца в нейния си режим, тя по-назад го беше дала. Ама се чудя newsm78 ние, дето нямаме, дали не може понякога вместо месо да хапнем 2 яйца. Все са белтъчини. Писна ми от тези пилешки пържоли Mr. Green. Вие как мислите?

# 301
  • София
Мисля, че може, но само белтъка. Поне аз не съм изцяло изрядна, но въпреки всичко бележа успехи.

# 302
  • София

въпреки всичко бележа успехи.
newsm44 Обичам да чета такива постове! А ще споделиш ли колко си надолу или още не си се мерила? Ей така, за стимул.

# 303
  • plovdiv
Здравейте ,дами и мами сладурани Hug надявам се че не съм закъсняла и много искам да се присъединя към вас...изчетах ви от първата до последната страничка на един дъх и реших ,че тук ми е мястото Heart Eyes предполагам ,че много от вас вече са дръпнали на пред...но съм решена да ви догоня Thinking Heart Eyes

# 304
И аз, и аз, и аз!
От утре тук със вас!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 305
привет на всички нови съмишленички и добре дошли Simple Smile

Карол, по отношение за яйцата вместо месото - на мен ипо ми беше казал, че мога да ям 2 варени яйца (целите, не само белтъка) от време на време. в момента имам конкретно яйца само веднъж седмично, но не се и натискам да ям, че не са ми от най-вкусните. така или иначе, ако ми писне месото мога да разнообразя! иначе вече се чувствам много по-добре, леко ми е, панталона се поохлаби Grinning чак след 2 дни ще се тегля, но се надявам и кантара да отчете такива резултати Peace

# 306
  • София
Добре дошли didkapitka и brokolche  bouquet
Chugra, ще отчете гадината goodscale, няма къде да ходи Laughing.
Аз също се чувствам физически много добре, не съм гладна, свежарка съм, за кантар ще говорим след няколко дни.

# 307
  • София
Здравейте, момичета!
Днес сутринта започнах добре, дори ви споделих, че не беше проблем да изям само половин Активиа, но от обяд нататък ме подгони глад - учудих се, защото днес ми е четвърти ден, а предните дни не беше така. После се наложи да излизам и забелязах, че е пълнолуние. Не знам на вас дали ви се отразява, но на мен определено ми се отразява на апетита. Но, спокойно от утре и луната е с нас.  Grinning Ето ви един линк, ако ви е любопитно да поглеждате в кои фази е луната, кои са подходящите дни за отслабване, за подстригване  и т.н. според тях.  Hug
http://www.astrohoroscope.info/lunenhoroskop.php

# 308
абе момичета, вие взимате ли си мерките бюст-ханш-талия? аз уж щях и забравих.. за пореден път. кажете, че ги взимате та и аз да се стегна и да почна да се меря Grinning

# 309
  • София
 dohи аз все се каня, ама  остава и да се сетя smile3538 . Утре сутринта ще ги пльосна и тях. И сега по никое време се качвам на newsm39.

# 310
Не, даже на кантара ще се качвам рядко. Страх ме е, че ако ми се стори твърде бавно отслабването, може да се разочаровам. Имам горчив опит в това отношение. Та на кантара- за начало- 65. На тринайстия ден пак.  Peace

# 311
добре, като се меря следващия път и ако не забравя пак, ще напиша и обиколки. а сантиметъра който имам удобно достига само до 100см, така че ако скоро не ми видите ханша заедно с другите мерки поне ще знаете защо  Joy

didkapitka ама няма да се обезкуражаваш, за какво сме тук Hug явно бавно ще се отслабва, но за това пък славно  smile3521 то ако можехме като отслабваме бързо да го правим и качествено, сега всички щяхме да сме манекенки Simple Smile

# 312
Здрасти мацки!!!
Аз да се отчета за днешния ден. Пропуснах едното ядене, плодчето след млекцето сутринта, бях в движение, шофирах и нямаше как, след това се отнесох и направо си хапнах картофите със сиренцето.
Иначе другата промяна в диетата ми днес беше, че не ядох салата с риба тон, а пилешка пържола с краставица.
Предполагам, че това не е от толкова голямо значение...
Не обичам риба тон просто.
Даже мисля следващия рибен ден да си взема някаква рибка и да си я метна на скарата.
Хек или скумрийка...нещо такова.

Тази вечер бях на ръба да сгафя, но издържах. Мъжът ми докато бях на фризьор си беше пукал пуканки и цялата къща миришеше великолепно. Направо тръгнах към кухнята, но се спрях, врътнах се към хола, влязох си, най демонстративно го помолих да ми стопли пържолката, която си бях изпекла предварително и  да ми нареже краставичката, той беше така добър да го направи и така ми се размина мисълта за пуканките.

Абе мацки я кажете какво мислите за киселото зеленце на салатка???
Ако го поизмия хубаво да му падне колкото е възможно солта???
Дали става???

# 313
Здрасти и от мен-мина ден пети.Да ви кажа аз съм доста стриктна  по отношение на диетата, с изключение на това, че заменям риба тон с пържолка,но имам проблем.Става три дни не ходя до тоалетна.Взех да се притеснявам, а и днес ядох круши.Що така?Корема ми се подду.Ужас и килограмите вместо да се смъквата си стоят на едно и също място, че даже и грамовете се качват.Язък, че толкова се пъна във фитнеса, та и във къщи.Искам даже и да спомена, че вече втора седмица не съм хапвала нищо сладко, което е наистина огромен успех от моя страна.

А иначе ако наистина не е прегрешение да пиеше фрешове, мен фреш-грейфрут страшно ме кефи-след него въобще не ми се яде.

А за киселото зеле-абе то не е ли страшно солено.Дори и да се измии пак е така.Но незнам??

Айде-въпреки всичко не се отказвам.Да се надявам, че утрешният ден с толкова много активия ще раздвижи нещата.
Успех на всички!

# 314
  • София
Айде и аз да си призная. Днес сготвих пиле с кисело зеле и заместих салатата с зелето  Embarassed.  Какво да направя като страдам от лакумия? Обаче порцията беше 1/3 от това, което бих изяла преди режима  Outta Joint Ето, оправдах се  Confused.

Общи условия

Активация на акаунт