6 дена на режим , на седмия потоп

• 44 524
  • 497
  •   1
Отговори
# 420
  • here, there, everywhere
Аз също преди време си бях купила Липозан. Бях се запалила от писаниците на Поци. Наистина капсулите миришат отвратително. Оказа се обаче, че много лошо ми влияе на нерванат система. по цели нощи будувах и не можех да заспя. Доста време мина докато се усетя каква е причината и го спра. Та това е от мен. Това не значи, че на всеки ще повлияе така. Просто на мен не ми се отрази добре.

# 421
didkapitka,днес ми е 5-ти ден.
Аз мисля да изкарам 12 дена на режима 13-я да ми е свободен.
Искам да попитам,дали ще е проблем,ако направя два почивни дни?

# 422
didkapitka,днес ми е 5-ти ден.
Аз мисля да изкарам 12 дена на режима 13-я да ми е свободен.
Искам да попитам,дали ще е проблем,ако направя два почивни дни?
Режимът се започва от понеделник,като първите две седмици не се прави почивка.Почивния ден-неделя се пада третата недела от началото на режима.Така е по-лесно да следиш дните и менюто за всеки един,иначе се забравя кой е бил първи и кой почивен.През първата неделя,когато не се почива,мжете да си изберете менюто на кйто и да е ден от седмицата и да го приложите.Не е желателно да правиш 2 почивни дни,защото ще нарушиш баланса в ранененто и ефекта от отслабването ще е по-малък.Не се подлъгвай да правиш малки забежки,защото после става още по-трудно.Аз,докато спазвах стрикно режима и ходех на фитнес ,свалях п 3,5 кг.за две седмизи.Сега не съм толкова активна,подправям си салатите със зехтини резултатът е повече от очевидно-бавен. Confused

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 11:45 от ДесиХ2

# 423
Деси 76,  smile3501 Страхотен резултат за толкова кратко време.

# 424
ДесиХ2, а доколко се отпускаш в свободните дни?
Гледам да не се тъпча,а да ям нормално.По принцип не обичам особено месо и затова гледам да хапна картофи и ориз,които са ми оскъдни през седмицата.Хапвам и бял хляб,нещо тестено на закуска.И сладкото не пропускам EmbarassedКато цяло през свободния ден-неделя,ям тва,което обичам,а ми е забранено.Надявам се ,с времето,да престана да изпитвам такъв апетит към няки ВРЕДНИ храни,а здравословното храненен да стане постоянна част от моя живот.

# 425

-картофите могат да се заменат със същото кличество ориз или паста,приготвени със доматено пюре,сирене,зеленчуци.
-яйцата могат да са пържени,омлет със зеленуци или зеленуково ястие със сирене и яйца на фурна.
-местото понякога може да се замени със 3 цели яйца и един белтък/аз не обичам месо/
-често ям задушени или запечени зеленуци,заедно с храната ,за да разнообразявам менюто.
-понякога слагам малко мюсли и млякото сутрин
-когато имам салата и сирене,но се  чувствам много гладна,Ипо ми е разрешил да хапвам една филийка хляб Бонус.
Все пак е хубво първия месец да спазвате стриктно диетата,а като ви поомръзне да започнете да разнообразявате приготвянето на храната.Така ще сте стимулирами организма да разгражда,а като ви втръсне от едно и също,новия начин на приготоление ще ви даде още стимул.

# 426
Режимът се започва от понеделник,като първите две седмици не се прави почивка.Почивния ден-неделя се пада третата недела от началото на режима.[/quote]
Момичета, не се ли измъчвате прекалено....ето пускам цитат на Ипо:
"МНОГО ВАЖНО: Преди всяко хранене задължително се изпиват две чаши вода.

•   първата неделя от началото на хранителния режим, режимът се спазва както всеки друг ден. След това неделята е свободен ден от всякакви ограничения. Може да се яде каквото и колкото искате. "

Човека казва да си хапвам колкото искам, той не е луд..за 2 седмици стомаха се е свил и е гладувал, така че колкото си искам едва ли е много.
Aiaденс аеробиката започва с леки упражнения, следва малко латино и тае-бо, всичко е по една песен, след това народни хора, ирландски танци, индийски  и малко упражнениа с гирички за стомах и бедра.

# 427
привет и от мен!
та не знам сега с какво да започна - с лошата новина или с причините.. претеглих се тази сутрин, не съм мръднала на кантара. сигурна съм, че съм свалила, но вчера ми дойде Sad а на мен са ми много тежки тия дни.. едно, че стои по 10 дни на идване и друго, че съм като балон поне една седмица, ужасна работа. освен това бях на един излет, от който нямаше как да се откажа, на който естествено нямаше избор от храни, та вчера за обяд и следобедна закуска ядох не каквото трябва. сега мога и да се търкалям.. та, другата седмица пак ще се премеря, надявам се вече да не съм неразположена и да мога да видя реално резултат имам ли от последните 6 дни режимуване. и разбира се - няма да се отказвам!
хубавите новини са, че най-накрая си получих заплатата и утре-вдругиден ще си купя карта за фитнес Simple Smile при мен без спорт не става, а и аз не се чувствам комфортно без да се движа.
та това е от мен, другата седмица се надявам да има по-добри новини Simple Smile

# 428
Все пак е хубво първия месец да спазвате стриктно диетата,а като ви поомръзне да започнете да разнообразявате приготвянето на храната.Така ще сте стимулирами организма да разгражда,а като ви втръсне от едно и също,новия начин на приготоление ще ви даде още стимул.
newsm10 newsm10 newsm10

Deina   благодаря... аз също мсиля да започвам със спорта... все пак идва лятото.... newsm44 newsm44

Днес хапнах 3 бисквиткиии на потопа.....Имам един календар на Тандем и в него има една готина рецепта с бутер тесто и мини кренвирши... и това мисля да ми е вечерята!!!

# 429
  • София
Здравейте, момичета!
Аз днес започвам вторите 6 дни.  До тук -2кг., свалени първите два дни. Нормално ли е да се получи такъв момент на задържане?
Успешен ден на всички!  Hug   bouquet

# 430
Здравейте, хубави!

Чак сега успях да ви изчета...вчера беше ужас писането тук. Дано пак не ме "шатне" и да се затрие поста  Praynig
Браво на успели и неуспели тази седмица. По-важното е, че днес е Петък  Flutter
Нормално ли е да се получи такъв момент на задържане?
Sophsan, нормално е - и при мен "нето"-резултата е минус 2 кг за 13 дни  Simple Smile, ама аз доволен. Чувствам се отлично - обиколките са надолу, настроението - горе  Laughing
Аз реших да карам един месец на първоначалния режим, даден от Пуки. После ще сменя с режимите, които останалите момичета така любезно споделиха тук.
Още веднъж благодаря  Hug

# 431
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187191.0
Това е за липозана, после ще се включа повече, че сега бързам.

# 432
Привет и от мен, аз си продължавам с режима.Само дето днес се чувствам тежка и подута, че и моите причини като на chugra  Rolling Eyes .
Браво на всички с минусчета   bouquet
Сега погледнах към коя тема е дала линк Карол, аз точно от тази тема се "запалих" по липозана, пия 3 пъти по 2 капсули, много съм доволна, наистина мирише отвратително, но вече не ми прави впечатление.Карнитин също взимам, три пъти дневно, като в зависимост от това кога тренирам, преди тренировка са две по 500, а останалите два пъти по 1.Толкова за добавките, безвредни са и наистина помагат, особено карнитин преди тренировка си е супер Peace.

# 433
Привет!!!!!
Тази сутрин се премерих.
2 кг. съм надолу, днес ми е 7-ми ден...т.е. по графика за първи

Утре съм на един купон, но мисля да си взема колата за да не се изкушавам да пия, ще сипоръчам пържолка със салатка и хоп, готово!!!

В интерес на истината се чувствам добре, лакомията ми  я няма, което е много за мен. Днес даже цял ден правих торта...от която няма да ям...
е може да си опитам малко, ама малко, тя е за купона утре  Party

# 434
  • София
Здравейте пак!
Май се ориентираме към 2 кг. за първи етап. Хич не е зле да ви кажа. Който е в цикъл няма смисъл да се мери, много пъти е споменавано, но наистина се задържат течности и тежим повече тогава Mr. Green.Така, че Chugra , смятам че лоши новини нямаме! Аз възнамерявам да се премеря в неделя сутринта, т.е. преди потопа.
Доня Коприва, назад момичетата споделиха, че Ипо позволявал бяло вино, в краен случай червено.
Аз имам в режима сутрин по чаена лъжичка мед. Нещо, което винаги пропускам. Тази сутрин обаче я хапнах. Е днес цял ден ми се гади като видя нещо сладко #Crazy, това за мен е необичайно. Аз просто обичам сладко. Утре пак ще пробвам с меда, ако това е начин да не ми се прияжда сладко, е, супер е! Май ми се ще...Иначе и аз с апетита нямам никакви проблеми. Пия си водата, ям по 4 пъти дневно/ все пропускам следобедния плод/ и съм екстра!
ДесиХ2, и аз мисля да си хапна от всичко по малко в неделя. А то и в неделя ме поканиха на погача. Дайте идея като млади мами какво да купя на един едномесечен младеж по този повод. Иначе, доколкото си спомням, се носи нещо сладко и после се слагат парички. Нали така беше.
Setony, и аз ще пия 3 пъти по 2 от Липозана, че аз май си мисля, че като пия повече и ефектът ще е по-бърз. Глупости на търкалета, то ако ставаше така дай да го изпия наведнъж hahaha!

Общи условия

Активация на акаунт