Вятърът скача и хапе и псува, а ЮЛЧЕ на мама главата надува.

• 13 447
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро, кафето от мен:

Иси,   bouquet за темата. Бързо казвай каквото има да казваш и се връщай при нас!

НАН, дано бързо се оправи Дая.

Амери, чакаме да се включиш с разказ за зимното приключение.

Тоя остров и аз не мога да го гледам, пълна боза. Както и всички подобни предавания.

Попова, захранвай бавно и всичко ще бъде наред. Момичетата са ти казали с какви храни.

Тиция, Гергана намалява храната за оклоло 10-на дни, когато пробива зъбче. Спасението при нас са солетите и бананите. Минахме по празниците такъв период и сега си наваксва. Почти на всяко ядене иска допълнително.

# 16
Привет и от мен  Hug
Ние сме добре, Ванко все повече захитрява и започва да си продава инатите. Явно, това, че живеем много хора заедно, му се отразява - вечно иска внимание. А и батковците много, го разглезват и все в тяхната стая иска да стои!

Tizija Какво работиш, ако не е тайна  Hug Питам, понеже спомена нещо за пререгистрация на фирми...
suzi_a Разбира се, че има смисъл от екстрите. После си казваш, как съм готвила със старата фурна!  ooooh!

Ох, събуди се! Чао за сега  Heart Eyes

# 17
Добро утро!

Нан-че много са добри тези капки, предполагам че на вторият ден ще и се оправи окото. Лора като бебе беше прихванала конюктивит и с 3 капвания се оправи. Добре е да не капеш повече от 3-4 дни. То кортикостерод, ама колко се усвоява през окото. Гадно е като пиеш.

Иска, миличка душо! Направо ми става мило по някой път, голям образ си. Казвай бързо какво има?

Лора е болна и не е на ясла, кашля и носа и тече, през нощта имаше Т. Не сме спали покрай нея, реве че и се запушва носа. А сега беснее. Няма ни Т, ни нищо, наяде се сутринта Shocked Само кашля. Дано да и мине, де. Аман от тия вируси, омръзна ми вече. Не помня друга зима така да е било. Аз изкарах поне 5, Лора може би повече. Дали не е че от яслата ги мъкне или просто тази година нещо става newsm78 И все с кашлица...аз не помня да съм кашляла скоро, последно преди 2-3 години беше.

# 18
Добро утро! Hug
Иска, мерси за темата.  bouquet
Дю, кафето е превъзходно, тенкс. Heart Eyes
Бобка, вдигни си телефона бе душко, от вчера ти звъня! Бързо да ми се оправя Лорето, милото ми детенце. Hug Heart Eyes

Ема не ми дава да пиша повече, катро заспи ще се включа пак!

# 19
  • somewhere over the rainbow
Божкеее, тази сутрин по-зле нещата #Cussing out
Обадих се на педката, тя вика, че с тези капки до сега трябвало да има подобрение, ама не Crossing Arms  Каза, че вероятно има чуждо тяло в оченцето и като се замисля, вероятно е да е така. На предния ден майка ми води Дая на село, а там дядо ми я разхождал при животните...прахоляк, та може да е влязла някоя прашинка.
Преди малко тръгнаха с баща й към педито, а ако се наложи, ще ги прати на очен лекар.
Брей, все да има нещо Crossing Arms... дет вика брат ми: "Винаги трябва да си под напрежение" Crazy

# 20
Добро утро! Hug

Бобка, вдигни си телефона бе душко, от вчера ти звъня! Бързо да ми се оправя Лорето, милото ми детенце. Hug Heart Eyes

Ауууууу, отивам! Сложила съм го да се зарежда в спалнята и не съм го чула.

# 21
Женоооо вдигни сега па ти!!!!!!!

# 22
Женоооо вдигни сега па ти!!!!!!!
hahaha Ще ме уморите вие двете! Laughing
Нан,  Confused Hug
Уф, не ми дава да пиша, иска си детското детето. Crossing Arms Айде...мир да има. ooooh!

# 23
Здравейте момичета!

Иска, предполагам че си изморена от темите и нека друг ги поеме, който може и има желание и време!И не е задължително да ни напускаш, а си дай почивка щом си изморена, или ако е нещо друго ти си знаеш, ни остави, пък се върни по някое време или в месеца веднъж,не вярвам да не намериш време,но ще липсваш ако е за дълго! Peace

Емка оправи ли се Попова?

Нан какво стана с това оче не го ли погледна за прашинки ?Ужас окото най- боли! Sad

Юл има една ваксина още от миналата година не сме я били но тя за 1 месец 15 дена и се събра Антибиотик и сега като се пооправи ще я бием!Сега и изстисквам всеки ден по един лимон или със захар или с мед и го давам и с пипетата в устата! Mr. Green

Сузи, нашата
 фурна е вградена и така се пада,че като и  отвориш вратата и не може докрай , опира на контакт от който излиза кабел и веднъж счупих така стъклото!Седнах без да искам на отворената врата а то щото се дупех да взема едни картофи и бам отгоре!

После и мъжа веднъж беше я счупил,сега си седи счупено стъклото и сме решили да го сменим със плот не със стъкло хем ще изглежда като шкаф и няма да се вижда че е фурна!
Та ако можете по на горе си я слагайте, ако има място къде,като на Иван Звездев неговата е на нивото на гърдите му! newsm78
Една позната пък беше си заколила крака с вратата на фурната пекла вечерта банички и я оставила отворена ,през ноща ставала да пие вода и бам минала през фурната и куцаше бая време!
То като се замисля ако е отворена фурната и ти е на нивото на гърдите висока,може и да се заколиш!

Ох разсмях се малко! Mr. Green

Бай!

# 24
А,Боби вие се редувате с Ема май по болести NaughtyТи  нямаше ли соро да започваш работа newsm78
Сузи,сега съм с вградена фурна на Горейне и май е като на Ети,защото тавите излизат на релси,кото е удобство,за да не се навираш вътре да бъркаш като е топло.Но скоро установих,че е и неудобно,защото като слагам увита с фолио тава,то се накъсва от релсата.Иначе фацата си е фаца NaughtyВ моя апартамент бях с Аристон-невградена и си бях адски доволна,защото ми я повдигнаха на нивото на плота и стана като вграден керамичен плот,а фурната като вградена.Така че не виждам разлика сега,само дето на вградените цените са доста по-солени май:thinking:
Наде,отивай на офтамолог задлжително!!!!!!!!
Бо,адвокат съм-за добро или зло JoyИскам да ходя на конкурс за съдии-изпълнители,ама моят хуманен мъж каза,че не бил съгласен да ставам бирник Sick
Пускам ви линк към една тема в клюкарника за Роси Новева http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=255825.60

# 25
Лети от понеделник почвам. Не знам редуваме ли се, но Лора много често е болна. То болна силно казано, защото повечето се сопляви, прокашля някой път. Но все пак. А днес за втори път откак е тръгнала на ясла не я пускам да ходи, защото ми се стори че е зле, през нощта хич не спа, рева, буди се от запушен нос...Сега заспа а аз клюмам newsm46

Тая Новева най-много да е в алкохолен делириум, за кома незнам. По- просто същество не бях виждала...

Ели, ще ме умориш от смях, разхилих се с глас като си представих как се пльоскаш в/у фурната. hahahaАко сложите нещо непрозрачно имай предвид че няма да виждаш това което се пече. Според мен най добре е да е на високо фурната, та като отваряш да ти идва точно без да се навеждаш Peace

Ух, Наде, дано не е частичка, ама май е щом не минава от капките. Сега представям си как ще му я вадят като е малко и не разбира Sick Пиши какво е станало като се приберат.

# 26
Аз и без туй не виждам какво има вътре защото стъклото е огледално което сложиха след като седнах на оригиналното,сега това огледалното моя го счупи и затова сме решили да е плот!А иначе тези с вентилаторите като пека нещо и няма нужда от парно в кухнята така духа топло,за лятото не става пък и по рядко лятото пека нещо ми така де ! Mr. Green

Тъкмо там бях за НОвева четях,мен ме кефеше пък и съм се смяла много с нея!Такъв образ няма в ББ  се беше напила в басейнчето и после не можеше да си облече халата  Laughingсмях !

# 27
  • Варна
Благодаря ви момичета за споделения опит с фурните. Heart EyesАз така съм решила фурната да е на друго място и на високо.Само се чудя няма ли да мирише в стаята като ширма ще е на друго място. newsm78.То вярно,че печката на която готвя ми е наборка hahaha и да не казвам какви миризми се носят,добре че готвех на терасата.Ама сега я приощихме към стаята .

Ох,Ели разсмя ме . Laughing
Нан и аз мисля ,че няма какво да гадае вашата педка ами да ви праща на очен.Очите не са майтап работа.

Аз най сетне оправих тая пуста хрема на дъщеря ми с Pulsatilla 9 CH,но нейните сополи бяха гъсти.

# 28
  • España (Плевен)
Здравейте мами,казвам се Катя и съм от Плевен,но в момента съм в Испания.Тук родих момиченце през юли 2006г. Казва се Анелия,на галено и викаме Нели.Родена е на 24 юли 2006 година.
Последни мерки-от октомври 2007 - висока 82 см.,тежи 11 килца.
От октомври 2007г. ходи на ясла и вече мога да кажа,че свикна.
Яде вече абсолютно всичко,когато иска де,защото понякога ината й е по-голям от нея и решава,че не иска да яде.
Вечер си ляга към 21:30 и сутрин става най-късно в 9:00,дори и почивните дни.След обяд спи от 13.00 до 15:00 часа,а понякога и повече.Не може да говори още,но се опитва и плете езика.Явно бърка езиците  Grinning и не знае с кой да започне.Тук съм мн нова в тия неща и не знам как да кача на Нели снимка,за да я видите и вие!Може ли някой да подскаже...  newsm78

# 29
Добре дошла Кате Hug
Тъкмо щях да пиша,че от доста време виждам непознати да ни четата и се чудя какво им е итересно пък на тия хора,но карай...
Сузи,най-добре е ширмът да е над печката,защото иначе и ще трябва да таксувате и съседите за хапване покрай вас Mr. GreenАз съм с много силен ширм-"Фабер",над печката и пак мирише,а смятай ако е встрани newsm78
Ели,покрай твоята история със стъклото се сетих и за мъжа ми,който преди две години сънен се нацентри в стъклената ни врата в хола,та чак носа му се отбеляза върху нея hahaha

Общи условия

Активация на акаунт