Вятърът скача и хапе и псува, а ЮЛЧЕ на мама главата надува.

• 13 449
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
ИСИ, успех на новото работно место  Hug Дано ти носи удовлетворение  Grinning
Аз малко съм притеснена - утре имам среща с директорката на яслата  Grinning
На болните, едно голяма гуш- гуши  Hug

# 286
 Cry Cry
Събуди се с 38,6 повърна,сложих още 1 свещичка.Вдигна 39,4.Полудях.Сега спадна на 37,4,след половин час ще дам Нурофен.Обадих се на лекарката,утре сутринта сме при нея.Каза че може да е вирус. Confused

# 287
Isi,късмет на новото поприще PeaceНаистинта е много важно да имаш морално удовлетворение от работата си,а не само финасово.Аз скоро имах предложение за една работа,адски добре платена,но пък щях да се побъркам там от стоене на едно място.НА мен ми дай да мятам крачоли напред -назад Mr. GreenОх,и аз имам едни блянове,ама ще споделя какво е станало чаак през май Sick
Арлина,гаранция,че е вирус,защото ако беше настинка щеше да отшуми бързо.
Лала,идвайте с мъжо и в нас,че и аз обичам да правя промени,ама моят изобщо не се връзва #2gunfireОбщо взето схемата е следната-аз просто решавам,отивам поръчвам и го поставям пред свършен факт #Cussing out

# 288
Леле,ледали ли сте предаването "Окна"по Тв2?Голям цирк са тия руснаци hahahaСега се появи някаква баба,дето мисли,че снаха й и синът й не се разбират.Цялата работа била,че той е притеснен от малкия си член и мисли,че жена му симулира hahaha

# 289
  • София
Arlina, и аз мисля, че е вирус. При Яна за сваляне на температура най-добре действа Панадола. Пробвай и разни бабешки методи като чорапи, напоени с оцет и хладни компреси на челото, аз не ги знам, де, но момичетата много пъти са писали за тях.

Нани, аз мисля, че диетата не е проблем за кърмата. Достатъчно е да се пият повече течности, аз пия доста, сигурно 2 литра и повече, вода основно. И вероятно един път на ден е малко. Ние се кърмехме сутрин и вечер и видях, че не достига и затова върнах и обедното кърмене, а толкова по-лесно заспива на обяд с цокане, че не ми се разправяше.

Лала, явно си много енергичен човек, щом с две дивачета имаш време и за гоблени.

Успех на Иси на новата работа!

Поздрав и на Киси от нас  Wink!

Болничките дечица да оздравяват  Hug!

Ние успяхме да се приспим преди 11 часа (11 без десет, ама аз очаквах да е 12). Изпяхме песничката за Даче-Баче (Зайченцето бяло) и с малко гушкане се отнесе. Отивам да подомакинствам и марш в леглото, не искам пак в 3 да си лягам.

# 290
 wavey мацки!  Hug Hug Hug
Нещо напоследък не намирам време да форума. Имам ново хоби и изцяло съм заангажирана. Тези дни ще снимам творенията си и ще ви покажа. Обикалям из магазините да купя нови дрешки на мъника за яслата. Почти целия ден съм заточена в кухнята. Днес правих от онези коледните сладки за кумичката ми. Нейното майче е юбилярка и много ги хареса и ме помоли да и направя. Нямах много настроение, но нямаше как - обещах   33uu
Днес си направих шопинг терапия и сега съм по-спокойна.
Венци, като усети че ще излизаме така се радва милото. Няма търпение да му облека якето и започва да подскача  newsm68 Иначе няма нищо ново напоследък, само това, че съм пак в някаква дупка и всичко го правя с много големи усилия.  Tired
Иска, успех в новата работа. Най-важното е да носи удовлетворение.  Wink
Tizija-и аз умирам да се смея с тия. Има такива идиоти, че ум да ти зайде  hahaha
amerie-всичко ще е наред  Hug
Arlina-явно е вирусче Sad
Мама Дани-голям сладурко е Криси. Цункай го от леля Ети  love001
На всички болни дечица им желая бързо оздравяване Hug Hug Hug

# 291

Общи условия

Активация на акаунт