А на сладура Макси да му е здраво името.И да бъде все така чаровен:love:
didito,колко пъти сме търсили тези дистанционни
Да не кажа непрекъснато.Единия път го открихме под дивана т.е м/у облегалката и седящата част има дупка,та оттам е паднало в/у дъното на дивана,което е от плат.Ама и аз едно го обясних.Или пък между матрака и страниците на леглото има процеп и от там в чекмеджето .И като не го отваряш до края иди го търси.
А да не кажа по колко пъти на ден ми слиза кръвта в главата да се дупя тук там заради пантофи и шишета...Леле Бета,какви сте ги преживели.Да нацелуваш сладката Яна.
Голяма приказливка е.Ние сме само на тати,мама,кака,много ясно казва нямаи то на място и на сока вика тока и това е .А иначе разбира всичко.Сутрин са много смешни като започнат да си обуват един на друг пантофите с малката си какичка.Голям помощник се очертава.Само да види празна чиния и ми я носи на мивката да я мия.Или ако намери боклук и ми го дава .
Ама тези болести Иси, ви преследват и през новата година.Хайде пускайте ги вече да си ходят.

Пиги,хайде казвай как мина рожденния ден.
и
на всички.
', а Яна 'Там' и ми сочи върху шкафа. Ами да я бях питала по-рано
. И дистанционните ми казва къде са, ако знае, де.
Но гледам в прогнозата за времето и май ще се разваля...
. Та се чудих дали ще ни намалеят сметките толкова много както разправят...

/ в една дупка в стената. На едно място, под мазилката се е образувало нещо като ниша /колкото за две батерии/. Как го видя, все там ги вреше. И сега понякога

дано другите изкарате без Т.Нас вместо Т,ни хваща бяса.Големи истерии,голямо нещо направо вече не ми се говори
вчера успях да му бръкна в устата за секунда,то зъби то чудо 
(иска гърне) и аз ставам да я слагам, че сигурно памперсът тежи цял тон. но какво да видя - памперсът сух, а гърнето пълно два пръста. Така се зарадвах, че се е устискала..Значи пораства на мама котето
Направо полудях от радост!
Да нацелуваш Янчето.
а Калоян ми го намира. И знае кое дистанцинционно за какво и си казва какво иска да му пусна. 

Пък то копирането всеки го може де...