Вятърът скача и хапе и псува, а ЮЛЧЕ на мама главата надува.

• 13 460
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТИТИ !Да расте здрав,умен и безгрижен.
А на сладура Макси да му е здраво името.И да бъде все така чаровен:love:

didito,колко пъти сме търсили тези дистанционни ooooh!Да не кажа непрекъснато.Единия път го открихме под дивана  т.е м/у облегалката и седящата част има дупка,та оттам е паднало в/у дъното на дивана,което е от плат.Ама и аз едно го обясних.Или пък между матрака и страниците на леглото има процеп и от там в чекмеджето .И като не го отваряш до края иди го търси. JoyА да не кажа по колко пъти на ден ми слиза кръвта в главата да се дупя тук там заради пантофи и шишета...

Леле Бета,какви сте ги преживели.Да нацелуваш сладката Яна. Heart EyesГоляма приказливка е.

Ние сме само на тати,мама,кака,много ясно казва нямаи то на място и на сока вика тока и това е .А иначе разбира всичко.Сутрин са много смешни като започнат да си обуват един на друг пантофите с малката си какичка.Голям помощник се очертава.Само да види празна чиния и ми  я носи на мивката да я мия.Или ако намери боклук и ми го дава .

Ама тези болести Иси, ви преследват и през новата година.Хайде пускайте ги вече да си ходят. Heart Eyes

Пиги,хайде казвай как мина рожденния ден. Embarassed

Hugи Heart Eyesна всички.

# 256
  • София
Pingwina, да са ти живи и здрави момчетата, много са ми сладки на снимките!

И аз много благодаря за пожеланията всичко да се оправя, ама явно няма да е от днес. Сутринта бях издърпала напред кошарата и с такава засилка й изритах крака, че направо извих от болка. После излизаме, а аз куцам. Като се прибрахме реших да си погледна крака, а то някакъв ужас - четвъртият ми пръст мораво-син, подут, гадост  ooooh!. Чак ревнах, а Яна ме гали по главата, вика Ооооо, гуш  Heart Eyes.

А пък баща й вчера й направи къщичка от кашон, изряза прозорец, врата, сложи й брава. Та днес цял ден влиза, излиза в нея, внася си играчки вътре. Снимах я и ще ви покажа, когато прехвърля снимките.

Като казахте дистанционно, вашите как се оправят с тях? Яна като си хареса някое парче и си надъни музиката да си танцува. Като пък много се зазяпаме и не й обръщаме внимание, ни спира телевизията  Laughing.

А вчера как съм се смяла с нея. Търся й аз една играчка пет минути, едно пластмасово аквариумче с рибки, обръщам два кашона и един плик и си викам на мен 'Абе, къде са тези рибки  newsm78', а Яна 'Там' и ми сочи върху шкафа. Ами да я бях питала по-рано  hahaha. И дистанционните ми казва къде са, ако знае, де.

Хайде лека нощ от мен, утре дано да е хубав ден за всички!

# 257
Pingwina, да са ти живи и здрави дечицата и много да ви радват!  bouquet Hug

# 258
Ети честит ти рожденник!Да ти е жив и здрав и много да те слуша и радва!Много Любов и разбирателство!  bouquet

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 13:30 от Eli83

# 259
Тити е на детска (с котюма на нинджа, разбира се), а аз чакам Максималното да се събуди и атакуваме морската градина! Супер е като е слънчево, много добре ми действа на настоението Grinning Но гледам в прогнозата за времето и май ще се разваля...
Има ли някой тук, който е на газ? Ние имаме локално парно, но е на ток. Познайте какви сметки плащаме... И сега ни газират  Simple Smile. Та се чудих  дали ще ни намалеят сметките толкова много както разправят...

Айде до скоро!

# 260
  • somewhere over the rainbow
А вчера как съм се смяла с нея. Търся й аз една играчка пет минути, едно пластмасово аквариумче с рибки, обръщам два кашона и един плик и си викам на мен 'Абе, къде са тези рибки  newsm78', а Яна 'Там' и ми сочи върху шкафа. Ами да я бях питала по-рано  hahaha. И дистанционните ми казва къде са, ако знае, де.
Ми питай бе. Аз винаги първо питам и после търся. В 90% от случаите Даяна знае кое къде е Crazy
Тя пък до скоро криеше батериите на дистанционното /то е без капак и като го удари в пода, те изхвърчат Crossing Arms/ в една дупка в стената. На едно място, под мазилката се е образувало нещо като ниша /колкото за две батерии/. Как го видя, все там ги вреше. И сега понякога ooooh!  Първия път колко търсене направихме, накрая се сетих да я питам и тя веднага ги извади Party

# 261
  • Варна
Честит Рожден Ден на Тити!Честит Имен ден на Макси!Пингвина,да са ти живи и здрави,и много послушни  дечицата:hug: Hug Hug

Дидито,и Дим постоянно крие нещо обаче вече му разкрих скривалищата.Или в големия кош с играчките или под някой шкаф Peace
На Булсаткома дистанционното най-много го харесва,направо свят ми се завива,като започне да го включва и  изключва Tired
Бетта,искренно се надявам всичко лошо да е вече зад гърба ви Praynig Hug Hug Hug
Крис79,вчера е най-депресиращия ден през цялата година/2008г/.Аз винаги като изгубя нещо,след това нещо намирам.
Дано и при теб е така Wink
Иси,Честити tooth дано другите изкарате без Т.Нас вместо Т,ни хваща бяса.Големи истерии,голямо нещо направо вече не ми се говори smile3505 вчера успях да му бръкна в устата за секунда,то зъби то чудо Shocked.Незнам колко са...и всички наведнъж да избили #Crazy
Друнди също не говори,чак се чудя вече.Само Тати,мама/само когато ме няма го казва Crossing Arms/и дай.Това ни е репертоара.Даже когато иска нещо казва Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ooooh! А всичко разбира Peace
Вчера баща му го гони и той се скри зад щорите в хола.Татко му го търси и вика,а той стои там и не мърда.Голям майтап беше. Laughing

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 13:12 от jorjito

# 262
Пингвина, честити ти рожденик и именник!!!

Бета, направо коремът ме сви докато четях поста ти...Дано порцията "лошотии" да е приключила вече Hug

Да ви похваля Пламена днес - сутринта стана, дойде при мен да ме събуди, после ходи при тати, след това го доведе да се гушим тримата в спалнята  и накрая стана и вика: "Ъъъ" smile3550 (иска гърне) и аз ставам да я слагам, че сигурно памперсът тежи цял тон. но какво да видя - памперсът сух, а гърнето пълно два пръста. Така се зарадвах, че се е устискала..Значи пораства на мама котето Heart Eyes

Вчера пък сядаме да играем с една къщичка на Чико с вратички в различни цветове и връзка ключове за всяка вратичка и се оказа, че Пламена безпогрешно различава кой цвят ключ за коя вратичка е newsm44 Направо полудях от радост!
Просто напоследък ми прави впечатление как израства пред очите ми  love001

Такива неща около нас..Всички болни деца да оздравяват скоро Hug Hug Hug

# 263
Кой ще се заеме с правенето на темите? Thinking

# 264
  • Варна
Кой ще се заеме с правенето на темите? Thinking
Незнам Thinking,мен хич ме няма Embarassed

# 265
Betta - съжалявам само за това, което сте изживели.  Hug Hug HugСега е ред само на положителни емоции. yes Да нацелуваш Янчето.  love001
С дистанционното - при нас е обратното - аз все го забутвам нанякъде,   Whistlingа Калоян ми го намира. И знае кое дистанцинционно за какво и си казва какво иска да му пусна. Flutter
Пингвина - да се ти живи и здрави момчетата   bouquet
Нарина - браво на Пламенчето smile3501
Ели - ми не знам. NАN - ти искаш ли? Правеше ги хубавко. Ако не, ще се редуваме и ще пускаме по някоя и друга тема. Аз мога да пускам понякога.

# 266
  • somewhere over the rainbow
Да ви кажа - мързи ме да слагам картинки и т.н. Embarassed /пък и преди май не се харесаха много/. Както и да е, мога да копвам на Иси красотите, да добавям имена и други неща. Но за нови идеи не ме бройте Naughty  Пък то копирането всеки го може де...
Нита, ако искаш ти я пусни сега, за другия път ще видим Peace

# 267
ок - като изпишем и 15-та страница, ще пусна нова тема, ако няма други желаещи.

# 268
  • През девет земи в десета
Момичета,трябват ми спешно течност или таблетки за студена стерилизация за инхалатора на Цвети,частите му не могат да се изваряват,а трябва след всеки 3 инхалации да се стерилизира,моля ако на някой му се намират ще си ги платя Praynig
Днес обикаляхме аптеките, в момента няма внос,няма в продавалника,нито в Данет,утре пак ще търся ако има някъде изостанали Tired

# 269
  • София
Деси, имам едно шишенце Амукина, малко е, но може да ти свърши работа, докато търсиш още. Звънни ми утре да се разберем как да ти го дам.

Общи условия

Активация на акаунт