Вятърът скача и хапе и псува, а ЮЛЧЕ на мама главата надува.

• 13 453
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Поли, честит ти рожденник. Много здраве и безгрижно детство му желая!  bouquet

# 241
честит рожден ден, на порасналото момче тити!
пингвина, да ви е жив и здрав. слънчево детство и много лудории!

# 242
  • София
И аз да се появя на 13-та стр, (да не видя нещо от Пингвина). Ние последните две седмици се видяхме в едни приключения, не ми се разправя чак.
По-миналия понеделник ходихме да цепнат на Яна срастването, много гадно беше. Докторът я цепна с нещо като шпатула и Яна доста плака. Първите два пъти, когато пишка след това, също плака много. След вечеря отиде на гърнето, за да пишка и ака, както обикновено прави, но след малко започна да плаче. Пишна една капчица и скочи от гърнето, опита след малко втори път, пак зарева жаловито и повече не се осмели да пробва  Cry. Легна си, без да пишка и чак през нощта беше пишкала, явно поуспокоена от мазилото от дефламол и сулфатициол (май така се казваше), с което я мазах. После не е плакала, правихме бани със смрадлика и лайка десетина дена. Обаче спря да ми казва кога й се пишка, имахме някои успехи преди, отговаряше, като я питам, чакаше пред банята понякога. Сега пак сме почти без пропуски през деня, но не защото ми казва, а защото аз я слагам на гърнето, през другото време стиска, колкото може.

Следващата гадост беше миналия вторник. Докопа едно шишенце с фолиева киселина, което идея си нямах, че е в нощното ми шкафче, което пък беше облепено с тиксо. Изяде незнайно колко хапчета, от 100-те имаше 25, аз съм ги пила като бременна и не помня колко са били останали. В Пирогов й дадоха активен въглен, но не повърна. Искаха да ни оставят за два дена, да я слагат на системи. Аз като я знам как не седи и за минута мирно, реших да не оставаме. Докторът каза, че трябва да пие много течности и да яде фибри. Прибрахме се, дадох й зеле и като се наспа, започнах да я наливам с течности. До вечерта се беше изпишкала десетина пъти, ака, цял следобяд прекара на гърнето с чаша в ръка. Уж добре, заспа, но се будеше да се гърчи, витамин В дразнел стомаха.

На сутринта се събуждам, взела съм я до мен, за да спим все пак, а тя гори. Меря температура, 37 и нещо. Аз се уплаших, че съм постъпила безразсъдно, като не я оставих в болницата, приготвям се да я водя. Обаче реших да звъннем на доктора от токсикологията, беше ми дал визитка за всеки случай. Той казва, нищо общо няма, вирус някакъв ще да е. Понеже е и педиатър, вечерта отидохме да види Яна как е след хапчетата и той си я прегледа и за вируса. Яна беше вече с почти 39 градуса. Предписа ни някаквъв имуностимулант, който не можахме да намерим, защото вече не се продавал. Та детето си се лекува общо взето само - витамин С, калциев глюконат и Панадол, като надскочи 38 градуса. Въпросният вирус минавал за няколко деня, температура и разстройство. Можете да си представите след слабителните, които й давах, за да изкара хапчетата как й се отрази разстройството. А Яна ме уби направо, хич не й личеше, че е с толкова висока температура - тича, скача, танцува, все едно нищо. Само почти спря да яде, на сухари беше. На четвъртия ден започна да си яде, почти нямаше температура.
Сега пък на коремчето й се появиха едни червени петна, дали от памперс-гащите, защото не я държах с гащи, както обикновено или като реакция на витамина, можело да се появят кожни алергии при предозиране.
Абе, какво да ви кажа, аз се изтормозих от притеснения всякакви. А Яна пък ходи да си ги търси тия витамини в шкафчето, всеки ден пак го разлепва, нали са сладки отвън и са й харесали  ooooh!.

Отделно съм се хванала с една надомна работа, вкарвам едни данни на компютър. Налагаше се да вися по нощите и сутрин ходех като зомби. Плюс, че колата не палеше тия дни и трябваше да търчим по болниците с таксита. Единственото хубаво, което се сещам като случка, е, че отслабнах с още две кила покрай всичко и ми остават още само 2 до старите.

Айде, оплаках се. Нита, да не съжаляваш сега, че попита как сме  Twisted Evil.

Е, има и хубави неща, де. Например, Яна е взела да говори доста. Оня ден взела слушалката на домофона и вика 'Ало, тати'. Той вика 'кой се обажда?'. А тя 'Бебе Яна'  Simple Smile.
Ще се сетя сигурно и други, но утре ще пиша, надявам се, че вече нещата ще влязат в релси.
Сега ще бягам за един душ и в леглото.

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 02:33 от Betta

# 243
  • София
Добро утро момичета  Hug

# 244
Добро утро хайде кафето е от мен днес Wink
.То вече време за обяд, но нищо Simple Smile

Леле Бета много сте си изпатили. И Криси беше намерил едни имуностимулиращи хапчета и беше гризнал половината  Rolling Eyes. Но при нас нямаше проблем тогава звъннах на педи и каза нищо му няма те са безопасни.  Crossing Arms
Бързичко да се оправя малката кукла и да ти е спокойничко.

При нас е едно слънце страхотно време сигурно беше 15-17 градуса навън и си направихме една дълга разходка. Един останал летен ден  Flutter

Честит рожден ден на патерици на гелимия бати Тити. Да е жив и здрав. Много весели игри.  Hug
Пингвина много щастие да ти носят и двете слънчица.

# 245
  • somewhere over the rainbow
Брех, Бета, като се занижат гадостите и край нямат #Cussing out Сега трябва да се занижат хубости Praynig

Честит рожден ден на големия Тити!

А днес е ден на Максим:
Честит имен ден на малкия палавник!

Пингвина, нека тези прекрасни деца те правят най-щастливия човек на света,... а и ти тях Winkbouquet Hug

# 246
  • През девет земи в десета
 wavey smile3529 smile3522 Ill Weary Kissing Heart

# 247
  • София
Ей, днес голяма активност в нашата тема  Rolling Eyes заради хубавото време ли, за какво ли  newsm78 цял ден заничам, никой няма  Crossing Arms

# 248
  • España (Плевен)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТИТИ
Днес и при нас е много хубаво времето.  newsm44

По тоя повод/за хубавия слетобед/,черпя Ви малко...

# 249
  • София
Ама то наистина много слаба активност днес.
На мен пък ми беше много скапан деня.Едно такова никакво цял ден.И слушам ей сега в анонса на новините,че днес денят бил обявен за най-подтискащият в годината.

Сега да честитя на Тити рождения ден.Пожелавам ти мило дете цялото щастие на света и всичките ти празници да са толкова весели,като този за радост на мама.  bouquet

Бета,какви са тези премеждия едно след друга.Хайде дано това да са ви били неприятностите за годината. Hug

Пиги,а с вас какво става?Кой е болен сега? newsm78

Не ме остава за секунда това моето дребарче.После пак тук.

# 250
  • София
Честит Рожден Ден на сладкия Тити!Много здраве и весели игри!Мамо Пингвинче-да са ти живи и здрави момченцата и много да си те радват! Grinning
 Днес времето наистина беше прекрасно и почти цял ден сме навън.От игри Влади си пропусна следобедния сън и като тръгнахме да се прибираме към пет часа заспа в количката,та още спи.Сигурно довечера ще го чакаме да му се доспи към един през нощта. Rolling Eyes
Бетта-направо настръхнах докато четях поста ти!Измъчила си се и ти и малката-ужас.Дано скоро и от вируса се отърве и повече да нямате лоши емоции.Влади веднъж гаврътна от детското козметично олио за мазане,та се бях шашнала,но и на мен ми казаха да пие повече течности и наистина нямаше проблем.
Ние пък вече трета седмица си търсим дистанционното за телевизора.Преобърнахме къщата наопаки,но не и не.Ако не го намерим ще си остане най-голямата мистерия в живота ми.Първо,защото видях как Влади го взима и го мъкне към края на стаята.Аз тръгнах след него,но нещо се улисах,вдигнах го на ръце и го отнесох в спалнята да спим.От тогава се изпари!
Лошото е,че не може да се купи универсално,а само с поръчка-149лв. Shocked,които аз просто отказвам да дам за такава глупост,та  ставаме и сядаме,за да сменяме програмите и гледаме само първите няколко.Музикалните са ни към 40 и някоя,а това означава,че трябва да натискам копчето 40 и няколко пъти #Crazy,та затова и музика не гледаме,абе екшън.Чакаме Влади да проговори...

# 251
didito, ще излезе от някъде  Mr. Green Нашето се намери  след 2-3 месеца  Laughing
Бета, направо настръхнах, дано сега само хубави неща ви се случат  Praynig
Пиги и при вас ли пак проблем  Hug
Мен ме съмнява, че и Киара нещо се разболява  Sad Крива, с разстройство, за сега няма темп. Моля се да са зъби, че утре ще взимам изследванията за яслата  Mr. Green Мисля, след епидемията от грип, да я пускам  ooooh!
Мразя зимата  #2gunfire
Вече 26мин. сме без пампи и сме сухи  Laughing Не ми се мисли, както седи сега на дивана да се напишка. Той кожен, ще попие ли  newsm78 Това гърне не го поглежда, как ще се оправим ? Много разчитам на яслата  Praynig

# 252
 Hug  bouquet 55 Kissing Heart

Ние пък вече трета седмица си търсим дистанционното за телевизора.Преобърнахме къщата наопаки,но не и не.Ако не го намерим ще си остане най-голямата мистерия в живота ми.Първо,защото видях как Влади го взима и го мъкне към края на стаята.Аз тръгнах след него,но нещо се улисах,вдигнах го на ръце и го отнесох в спалнята да спим.От тогава се изпари!
Лошото е,че не може да се купи универсално,а само с поръчка-149лв. Shocked,които аз просто отказвам да дам за такава глупост,та  ставаме и сядаме,за да сменяме програмите и гледаме само първ yu5ите няколко.Музикалните са ни към 40 и някоя,а това означава,че трябва да натискам копчето 40 и няколко пъти #Crazy,та затова и музика не гледаме,абе екшън.Чакаме Влади да проговори...
newsm62  Stuck Out Tongue Winking Eye много позната картинка ,майка си го намериха в един кашон.Само ,че виновника беше Марти Laughing hahaha
Честит рожден Ден на сладкия Тити и имен ден на сладкия Максим!

"В мечтите си хората се надяват, в живота си очакват. Късметлиите не влизат в сметката- те живеят ден за ден. Бъдете  най-големите късметлии!"

Влери извади прословутия четвърти резец  tooth,съответно с Т Ill,на следващия ден баткото ми направи алергичен пристъп после вдигна и Т.Сега горе долу овладях положението, но ние с майка ми се сополевим yu5Ходихме да ги видят и както винаги Валери го лекуват с Бисептол , Марти с Аугоментин,ако до сега им бях давала това ,което са ми предписали щях да си натровя децата.д-р Хаджиева за сега ни овладява положението макар и телефонно лекуване.
лека и спокойна вечер smile3524  sleepuu Sleeping

# 253
  • София
Ама то Максим ден ли било днес.Ами да ти е живо и здраво и другото детенце Пингвинка.

А за гадния ми ден споменах ли,че става още по-гаден от факта,че загубих 50лв. #2gunfire

# 254
Стига бе! Аз не знаех, че днес е имен ден на Максим Embarassed Ми да почерпя тогава?! И да благодаря за пожеланията! Момичета, много сте мили Hug
Днес беше много хубаво времето и всички бяха наизлезли по улиците и особено в морската градина.  Истинско оживление след двуседмичната депресия... 
На Тити му подариха костюм на нинджа и той отиде с него в детската градина. Там не искал да го сваля на обяд. После не искаше да слага якето отгоре за да се вижда. Ох, утре пак ще иска с него да ходи... Голям цирк с тези нинджи.
 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт