За ранобудните Бета и Пиги по едно кафенце

Е хайде и за другите по едно

Аз идея си нямам как се правят темичките

Нан пък ти защо казваш че не сме ги одобрили,аз примерно бих харесала и тема в която има имената, датите нещо друго по важно с по една снимка, и да не е толкова шарено ,да има място и на 1 страница за писане!Не че е лошо шарено,но примерно празничните ни теми да са шарени а другите обикновенни,за да е по разнообразно,само хубаво и шарено писва! 
Дано намериш каквото търсиш и дано се оправите! 

Хубаво, че Цветето се оправя!
Спазъм ли е направила, щом е посиняла? 
, а и аз тези дни започнах по малко да се въздържам от някои любими храни, но не гладувам.
А иначе Дани не роптае, пие след това малко вода и заспива. Спи до 9-10ч, значи не остава гладен. Снощи дори му направих АМ и изпи няма и 20мл. Вечер му изместих храненето да е по-късно и така....ще му давам да се залъгва, докато сам се откаже. 
. Реших да погледна форума преди лягане и гледам, че й е спешно на Пиги, та затова писах. Много лошо е това с милото Цвете, дано скоро да се оправи
.
Смятам да я събудя,ако не стане сама към 21 часа,да и дам да хапне и да дам тогава и Нурофен,за всеки случай.Утре сме на ваксина,ама едва ли ще я бият,но поне да я прегледат.Много ми е шашнато,до сега температура не ми е вдигала,дано само вечерта да няма. 

за всички болни момичета и момчета 

Сигурно я е ухапало нещо 
Ама и мъжът ми като ми удисва на акъла...Хванах се и да бродирам. Един ден се събудих и просто реших, че искам да се науча да шия гоблени. Изобщо нямам идея как ми хрумна това. И естествено веднага отидох и си купих един, разпитах продавачката какво се прави, жената търпеливо ми обясни всичко, аз мигах, мигах и тя накрая заключи : "Има и упътване, като го прочетете, ще се оправите, няма страшно". После се пулих половин час и се чудех какви са тези йероглифи, но вече шия успешно. Голяма занимавка е, но с децата не става, че много дърпат. Обаче като легнат запрятам ръкави и удрям един конец. Голям кеф!