Вятърът скача и хапе и псува, а ЮЛЧЕ на мама главата надува.

• 13 450
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Здрасти ka_te_to и добре дошла! Да ти е жива и здрава малката Нели  Hug  Ето тук е обяснено подробно, но ако нещо не е ясно свиркай, ще ти кажа.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Eli83 Чакам нова тема от теб, че да си почешем езиците /така де, пръстите/  Joy

Tizija Корпоративен адвокат ли си? Абе, то лошо няма да си бирник, ама ще ти трябва и бодигард тогава  Crazy

Айде пак чао   bouquet

# 31
Абе от тея ширмове, много много полза няма, а такъв шум вдигат... Моят го ползвам само когато пържа. Уж го купихме някакъв силен, скъп...надува ми главата само  Sick

# 32
  • España (Плевен)
ето я и нашата Нели:

# 33
Ааа Бо, аз мъ йе страх вечи! Mr. Green

Аз не знам що е ширм ама по описанието ви разбрах че имала съм ширм у нас,и моя много бръмчи и ми надува главата, ама аз му викам аспиратор! Laughing

Сега бях в новия търговски център до нас- Форум Тракия се казва на 2 етаж откарах 1 час, ми то половината магазин китайски,от пиле мляко,гащи, сутиени, чанти ,обувки,възглавници,детски дреи,фритюрници,домакински джунджурии по 1 лв чаша чиния квот ти душа сака по 1 лв КИТАЙСКИ де, ама да видите!Няма излизане!Ако си имате път на там да зяпате!Щях да пусна тема, ама някой ша кай, че правя реклама, та затва тук! Mr. Green

Ох стига съм съ лигавилаааа!

Mr. Green

# 34
Ехооо, как сте?
Кате, добре дошла. Много е сладка пинцеста ти. И тя не е от дългокосите, както е и моята Ема, няма си косичка. Да са ни живи и здрави пък косата ще порасне.

Намерихме се най-накрая с Боряна. Party Simple Smile

Сузи, не съм компетентна за фурните, но момичетата са те посъвервали. Успей в избора.  bouquet
Асе, не се притеснявай за маслото. Не съм давала на Ема. Днес на обяд дадох картофче. Утре ще добавя и морков. То си е същинско захранване, сякаш почвам от начало. Crazy
Ели, доста се посмях на твой гръб. Представих си те как си слагаш задните части върху вратата на фурната. Laughing
И аз на т'ва бръмчащото му викам аспиратор!
Ели ша ма умориш от смях.... Я си седи тука мирна при нас, че те тук ССФ не влзат в такива магазини. Четох ти темата за шофьорките и там се посмях доста. Аз съм шофер, ама не знам как се сива гориво, щото мъжо се грижи за това. Но в най-скоро време и на мен ще се наложи, и не бих чакала някой да благоволи да ме обслужи. Въпреки, че ме похвалиха, че съм станала голям цепеняк, та може и да ме обслужат. Mr. Green Joy Умре циганката дето ме хвалеше. Joy

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 15:45 от Попова

# 35
Верно че ССФ не влизат, имаше само баби  Mr. Green
Ама аз ше замъкна мъжо довечера или утре че си харесах едни гювечета и чаши такива глинени,тракийски ли как се водят newsm78 и ще си правя кухнята битова !

# 36
  • España (Плевен)
Попова   така си е - няма мн косичка.метнала се е на майка си  Grinning и то май само на косата,др на баща си.правих два опита като я обръсвах 1 номер,ама май опита беше неуспешен.но такава ще си е нашата скица. Heart Eyes
и за да се включа в темата като за начало ще кажа че и аз казвам аспиратор и не съм чувала даже за думата
ширм   newsm78

# 37
  • През девет земи в десета
Кате,много ти е сладка бебката Hug И да пишеш по-често при нас Peace

Сузи аз си купих печка Korting,не за вграждане защото имаме достатъчно място,незнам какво да те посъветвам,мисля,че абсорбатора или аспиратора,моето е 2в1 трябва да е над печката,за да е ефикасен иначе няма смисъл Thinking

И Цвети е с рядка косица,но от подстригване файда няма,на голямата ми дъщеря беше такава редичка и до 2 години беше съвсем плешива,а сега е с много хубава коса!

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 16:20 от Пиги®

# 38
Цитат на: Eli
Аз не знам що е ширм ама по описанието ви разбрах че имала съм ширм у нас,и моя много бръмчи и ми надува главата, ама аз му викам аспиратор!

hahaha и аз незнаех какво е ширм, днес научих нова думичка. Аз пък му викам абсорбатор.
Нашият е монтиран върху фурната и керамичния плот и винаги го включвам, когато отварям работеща фурната, че такава жега лъха, направо да се опечеш. То и място много нямаме да се вихрим с раздвижен дизайн.  Rolling Eyes Аз пък съм доволна от него, естествено когато пържа нещо няма как да не остане следа от миризмата, но върши работа. Винаги обаче отварям леко прозореца, за да има откъде да тегли въздух, иначе дет' се вика работи залудо и се получава нещо като вакуум.
Тиция как така ти късат фолиото релсите? newsm78
Катето  Добре дошли с Нелката! Hug

# 39
Кате,ширм е от немски Laughing
Нани,като увия тавата и под ръбовете и опитам да я сложа да влезе по ралсите на фурната, фолиото се закъсва #Cussing out
Ели,мен ме хваща нерва от такива магазини,като битак са.Във Варна гръцките и израелските туристи/уж са по-богати от нас/са като мухи на л....в тия магазини.По повод израелците да ви разправям какъв цирк днес стана в полицията...Та,отивам аз по работа и един дядо израелец,дошъл с круиз ,го обрали и няма паспорт.Та,служителката се опитва да разбере коя е датата му на раждане поне,та да провери в база данни на посолствата,но не знае езика,нито пък дядото нещо повече от иврит.Аз се опитах да му превеждам на английски,но той думата дата е свързва само с днешна дата и стана много смешно като го попитах кога е роден,а той каза 11 януари 2008  hahaha 
Наде,не казваш нищо за Дая Thinking
Бо,точно само с търговско право се занимавам и ако има нещо атрактивно с изпълнителен процес,инае всичко друго е меко казано помийна яма SickНо не искам да ви занимавам с глупости

# 40
Аз пък да ви кажа, днес купих от дървените кубчета с картинки, които се редят като пъзел. Ама много не загледах какви са картинките, видях само, че са от приказки. После вкъщи гледам вместо Снежанка/ и седемте джуджета/, изтипосали Барби. Shocked А на друга картинка с Аладин, на заден фон гледам замъци и кули с климатици. ooooh! Малииии, чудя се да се смея ли, да се възмущавам ли! Осъвременили дори и старите приказки. Crazy Ми така де, ние модерни ли сме или не, българщина, а може и поредната китайщина да еи това не загледах!
 И така, сега ги редим като кула и Дани ги събаря. Голям кеф!

# 41
  • Варна
Нани и кубчетата прогресират,вече съвсем объркаха децата.Нищо чудно да са китайски,щом и българските книжки ги печатат в Китай а и мартениците също.

Радвам се ,че научихте нова дума  Wink

Кате добре си дошла  Peace

Пиги за тази марка печка само съм чувала,но във Варна като че ли не съм срещала.

Да ви се похваля,купих си съдомиялна .Винаги съм се заричала,че такова животно в къщи няма да сложа -смятам го за напълно излишно.Ама на .За сетен път се убеждавам,че никога не трябва да казваш никога.Черпя ви виртуално за което.

# 42
Аааа съдомияланата си е полезно нещо. Кога ли ще дочакам и аз newsm78

На абсорбатора му казвам абсорбатор и въобще не е излишен. Фабер е са най-мощните и нашият е такъв. Пуша си под него.

Лора е болна. Зачервено гърло, подута сливица, отива към гнойна ангина. С хомеопатката не мога да се свържа, в Германия била. Антонова ми изписа някави боаронски хомеопатични и ако до утре няма подобрение ще трябва антибиотик Sick
Ама тая Стоименова ще я отчешам както аз си знам само да си дойде. На три месеца веднъж да ми потрябва и да я няма #2gunfire Предния път бях много доволна, от 1 гранулка смъкна Т, оправи се за един следобед. Сега съм сигурна че ако мога да се свържа с нея няма да се стигне до антибиотик.

# 43
Бобка, много съжалявам за Лорето. Бързо да ми се оправя милата. А за Стоименова, няма да коментирам, само ще кажа, че тя е човека който ме отказа от хомеопатията!!!
Сузи, миялната е нещо без което аз не мога! Тя ми е скъпа като пералнята, използвам ги на равно. От 3 г. не съм мила на ръка и даже вече съм забравила що е това.
А за абсорбатора, и аз му казвам абсорбатор, но се подведох по Ели....ама все тая, важното е да върши работа.
И наистин като ходим в Боряна пушим до него. Не се опушва изобщо!

# 44
  • somewhere over the rainbow
K'во да ви кажа, не става много ясно какво е Confused Очната поне каза, че вътре окото е чисто и нормално. Само клепачите са възпалени и може би от това е отока. Изписа други капки Crazy - Унифлокс, сложихме веднъж и сега ми се вижда малко по-добре Praynig.  Но утре ще си покаже най-добре. Свекито взе Дая тази вечер, но утре ще се чуем да ми каже.
Такива ми ти работи...

Ели, викаш всичко по лев в тоя магазин Thinking  А микровълнови има ли по лев? Joy  Да вземем една на свекито, че всеки път там ядем студени манджи Crossing Arms Нямат възможност хората да си купят нова, та сега им търсим втора употреба. Confused

"Ширм" явно е варненска дума, и при нас я няма Wink

Общи условия

Активация на акаунт