Вятърът скача и хапе и псува, а ЮЛЧЕ на мама главата надува.

• 13 469
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Ели  И Дани си иска бибите и през деня, върви, хленчи и вика "Буба, буба". ooooh! А лекарството се пише така: Daum-exol.
 Вътре в него има четчица, като при лаковете за нокти и лесно се маже. Peace
Дани спа един час без бибата, а по принцип спи към 2-3ч. Ама нещо гласът му ми се струва пресипнал... newsm78 Confused Само да не е поредния вирус! ooooh! Praynig
Ели Тоя вашият познат без да иска с лихвите ви се е изплатил. Laughing  Sunglasses
Дю Успех! Hug
Нан Дани пък като иска нещо вика"Не" Rolling Eyes, а знае да казва "Да", но не когато трябва.

Вашите мъници пият ли чайове, моят не ще! Пробвах го и със сок от цвекло, морков и т.н.  Sick накрая го разредих с много портокал, за да го изпие.

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 19:10 от Nanny

# 91
Нани,смесвай моркова и цвеклото с ябълка.Много по-готино е и по-полезно Naughty
Синеочка като се разработи,та съвсем ни забрави. Outta JointАз и в офиса като започна да ходя на лято пак ще съм редовна абонтка тук,защото съм сама в кабинета си и няма с кого дума да обеля.Скукааааааааа Sick
Ронка,идваме на гости да пробваме шейната,защото тук нямаа сняг,а само кишааааа Close

# 92
 bdbaloniЕли, ЧРД! Само положителни емоции и усмивки ти желая! newsm51
За яслите - обадих се да питам дали да ходя да го записвам на място и ми казаха, че ще е през нета. Почти съм сигурна, че сайта им ще блокира на 14.02, но и аз тогава ще се пробвам.  33uu
За говоренето - и при нас си трябва преводач: пампа-лампа, пампе-памрерс, гол-топка, уш-уш-люлка, джиш, чайче, боа-вода, ам-ам, цете-цвете, бам-като падне или бутне нещо, буе-обувам, кан-кран, ла-ела, чиш-пиш, гуш, бууу-на всичко бръмчащо, дай..., това се сещам.
Nanny - от скоро му давам чай от мащерка, шипка, горски, каквото имам и то защото започна да иска да пие от моя. Иначе и той сокове не ще. Бързо да му се оправя нослето на Дани. Hug и успех с бибата
Дюfingerscrossed за майчето ти
arlina - честито ти лелинство  bouquet, на сестра ти - леко бременеене и здраво бебче
suzi - честита съдомиялня, със здраве да си я ползвате. Споко и със кухнята ще се справите и после ще ти е хубавко. Flutter
amerie, Ети - снимките са много хубави и децата ви естествено Wink Heart Eyes
Кате welcome
Дидито къде се загуби? Как е Влади?

# 93
Ели, миличка желая ти много късмет в живота, повече да те обича опърничавата ти половика, много щастливи мигове с малката. Здраве, за да можеш да изживееш най-прекрасните моменти в живота ти и много любов,  с която да ги споделиш!  Hug Hug

Не съм влизала няколко дни, но сега сядам да ви прочета. Wink
Относно яслата-ние тръгваме на 15 февруари, при условие, че няма грипна епидемия. Rolling Eyes Не съм очаровама, но сме приети и ние и трябва да го пусна.Sad
Момичета, които сте от София ще стискам палци да успеете да подадете документи през нета и да приемат децата ви, когато и където желаете Hug

# 94

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,СКЪПА ЕЛИ! ЖЕЛАЯ ТИ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ И НАЙ-КРАСИВАТА ЛЮБОВ! Hug Hug Hug

# 95
Момичета,  Hug Hug Hug

Не съм влизала мнооооого отдавна, но не съм ви забравила..Ще се опитам да попрочета последните новини около вас и мъниците Grinning Надявам се пак да ни "приемете"  bouquet

Ние не сме се теглили скоро, но май ще сме най-дребните във форума Joy Какво пък...да сме живи и здрави!

Целувки Hug

# 96
Здравейте  Flutter

Явно много са се разприказвали мъниците. Ние не правим още изречения - Май само веднъж ми каза "Мамо, не", защото му взех чинията от ръцете - все ми пренарежда шкафа с чиниите  Crazy /добре, че излязоха здрави/

Лала много се радвам, че ще сме в една и съща ясла! Вие вече ходите ли? Може някой път като ги шътнем там Mr. Green да пием по кафе.

Ели Честит ти рожден ден на патерици, да си жива и здрава и много, много сбъднати мечти.   bouquet

Нан Пускай трагикомедията  Mr. Green, чакам с интерес!

Попова Благодаря за адреса - когато започна работа ще накарам да отидем с мъжа ми до там и да видим за какво става въпрос   bouquet Пък и не ни е далеч Западна Промишлена Зона - нашата фирма се намира в Южна Промишлена Зона  Grinning Не съм споменавала още на мъжа ми за базата, но сигурно я знае - имаме много клиенти в Западна промишлена!

Tizija Знаеш ти как да си почиваш Пампорово, басейн...мммм Средният ми син ходи на Пампорово, веднага след Нова година - не ми се е оплакал, че е кално. Спускал се е със ски - големи емоции е имало  Grinning Само мърмореше, че един блудкав чай струвал 2лв. и полвин хляб със кренвирш и малко кетчуп - 6 лв. А той в тази възраст само яде и не му стигнали много, много парите за храна - въпреки, че в хотела са им давали закуска обед вечеря Joy

Да ви се оплача и аз - вече ми писна с това готвене. Тенджера ядене, не им стига за един ден. Вчера си мислех, че хляба ще ни стигне и за вечеря и не пуснах нов в хлебопекарната. Оказа се, че за вечеря няма хляб. Пратих децата да купят и представете си ометоха цял хляб от онея големите - само за вечеря.  Tired А днес пак трябва да готвя - добре, че е готварският форум, че вече съм се изчерпала от идеи  Sick

Чао за сега  Grinning

# 97
Момичета Hug

Тук вали сняг!

# 98
Здравейте момичета! Hug
Ели, нищо не казваш как мина празника?! Паричките са ви дошли добре, много хубав подарък за РД-то.
Лети, заповвядайте когато пожелаете сте добре дошли! Hug

Оххх и аз да се оплача....Доста съм изнервена напоследък. Предстои ни голяма промяна в живота, и най-лошото е, че повечето ни близки не ни подкрепят! Confused Много е кофти, изнервена съм до краен предел, и от неискани съвети от "доброжелатели". И за пореден път се убеждавам, че сит на гладен не вярва! Като не могат да помогнат, то поне да не пречат....ама кой ли ме разбира, така нечешах свекърва ми преди малко, че свят й се зави!  Twisted Evil #Cussing out Много ми е тегаво, имам чувството, че ще полудея всеки момент. Хубавото е, че поне имам приятели който ни подкрепят в новото ни начинание и това ме крепи и радва.
Излях си мъката от части, но защо ли не се чувствам по-добре?! Sad Извинявайте, че ви натоварвам с мойте битовизми и трагикомедии, но се надявам поне тук да срещна подкрепа.  Hug

Като се успокоя ще се включа по обсъжданите теми.

# 99
  • somewhere over the rainbow
Бо, много челяд имаш ти... и то все мъже Sunglasses

Ронка, каква промяна ви предстои, сподели, ако искаш Thinking  Каквото и да е, сигурна съм, че ще е за добро Hug

Нашите резултати са, че на 1 1/2 год. сме 11,500 кг. и 82 см. bowuu

ПП. Току що ми се обадиха от Pampers във връзка с онази снимка, дето ви помолих да гласувате. Спечелили сме един пакет пампи, едни мокри кърпички и хавлия за баня bowuu  Благодаря ви, че ни подкрепихте! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 14:57 от N_A_N™

# 100
Рони Какво те мъчи бре, душко?  spoko А Емето здрава ли е? Praynig

Ние оцеляхме тази нощ smile3507, само че Дани освен, че е пресипнал вече и кашля. Появи се някаква суха кашлица и през нощта понеже не кашля, така му се насъбра, че на сутринта направо грачеше. Милото ми, сега страда и за бибата, а и като кашля плаче. Явно се плаши и му е гадно, за първи път му е и незнае да се изкашля като хората. От обяд насам започна да отхрачва по малко, дано скоро му олекне. Поне бибата не му пречи, но му е двойно страданието. Cry Цял ден сме си играли, не мога да захвана нищо да върша, искам да го ангажирам с игри и да не се сеща за бибата. Добре, че поне не ми отказва храната и няма Т. Утре ще дойде педи да го преслуша...

# 101
Нан, много полезни наградки  Grinning Аз не бях ползвала "Памперс" - памперси, но останах доволна. Моя ми купи като бяхме в Русе, каза това да е последния пакет пампи, които ползваме, но Киара е на друго мнение  Mr. Green Силно се надявам в яслата, покрай другите деца, да опрем и ние до гърнето  Grinning
От бибата, се бяхме отказали, но като сменихме обстановката по НГ, развалихме вси4ко  Sad Сега си търси "биби", когато и се спи и като сме в "бръм-бръм" - колата. Имаме и други бисери, но я 4увам, 4е е будна и се дере в стаята. Няма спокойствие  #2gunfire
Ели, тоя добре се е объркал  hahaha
Попова, тука ще намериш подкрепа от вси4ки  Hug

# 102
Забравих да ви питам вашите дечковци скърцат ли със зъби? Дани скърца мнооого и преди с бибата и сега...а снощи свекъра ми каза, че това било признак за глисти. Shocked Имало нещо общо, та незнам бабини - деветини ли са или има нещо вярно. newsm78
Нан брей, чудя се аз Амери за какви награди говори, а ти си добавила нещо в поста си. Да са ви честити! Сподели после памперсите с разтегателни лепенки ли са горе при ластика или не, 'щото ние пак попаднахме на "дървени". Crossing Arms

# 103
  • През девет земи в десета
Nanny,споко,не при всички деца е признак за глисти,незнам дали са бабини деветини и дали има нещо вярно,но Валерия допреди 3-4 години скърцаше със зъби докато спи,никога не е имала глисти и от това не са и се развалили зъбите,на 17 години няма кариеси.Някъде бях чела,че по-скоро е признак на тревожност при по-емоционалните деца Peace Иначе това с "пресипналия глас" и гадната кашлица го изкарахме,беше ларингит,оправи се само със сиропчета Цветелината.

Рони,не се ядосвай,прави си каквото си решила и хич да не ти пука другите какво си мислят,"доброжелатели"винаги ще се намерят,било то волно или неволно,понякога и хора,които не искат да те наранят или пречат се изказват без да искат неподготвени Hug Heart Eyes

Нанче,страхотно се радвам за вас Hug

Бо и при нас е така,една тенджера се изяжда за отрицателно време,хем каката ни сега не е вкъщи,та и на мене ми е писнало от това готвене,но има ли друг избор,понякога мъжО ме отменя  chef ,но много ми цапа кухнята   Crossing Arms

Нарина Hug

Ние пък пак сме болни,тъкмо приключихме с последните сиропи и всичко от една седмица е ОК и айде пак  ooooh! Вчера сутринта беше само лека кашлица,все едно се е задавила с нещо,нито суха и дразнеща нито влажна,до вечерта вече имаше 40 градуса температура,която не спада и с течен аналгин(знам колко е вреден,но при вероятността да получи фебрилен гърч,по-добре това Tired)Ставаме днес,температурата е без промяна,оставих я през деня да си стои така,но кашлицата е направо магарешка,киха и май ще и потече носа,осцилококцинума,дето го пийнахме вчера още при първите симптоми явно не действа,та сега се прибрах пак с една торба лекарства и едноседмичен болничен,ще си стоиме в къщи май тази седмица Thinking Добре,че поне апетит има и не отказва да пие лекарства cry
Най-лошото е ,че уж не съм я водила на обществени места,а ето,че пак е болна/в къщи други болни няма/,е може ли съвсем да не контактува с хора?По тая логика и ние с баща и като по цял ден сме сред хора не трябва да я гушкаме и целуваме,щото може да сме вирусоносители! Thinking

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 16:59 от Пиги®

# 104
Нани, Киара скърца също с зъби и днес съм и пуснала изследванията за ясла, та ще видим тая работа с глистите  Mr. Green Лятото, като и правих за часната ясла всичко беше Ок, пак скърцаше  Grinning
Моя дзвер още спи, кво и стана - разбесня се и заспа пак. Можех да си свия сърмите  ooooh! И мен ме мъчи това готвене, хем сме малко народ из къщи  Simple Smile
За болничките, по една голяма прегръдка  Hug

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 17:01 от amerie

Общи условия

Активация на акаунт