Вятърът скача и хапе и псува, а ЮЛЧЕ на мама главата надува.

• 13 463
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • През девет земи в десета
Ели,миличка,честит рожден ден,да си жива и здрава,много щастие и любов ти пожелавам и дано оттук нататък да има само разбирателство в дома ти!!!

Ивка,радвам се,че е добре детенце!

Амери,Етка,ей тази снимка е уникална

Нани,да нацелуваш  Данката  Heart Eyes Hug

# 76
 Ей така Цветето си хапва люта чушка hahaha Joy

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 21:31 от Пиги®

# 77
  • España (Плевен)

# 78
Мила Ели, честит рожден ден!!!
Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.

# 79
  • Варна

Честит рожден ден мила Ели!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си!
Смелост - да ги осъществяваш!
Търпение, за да ги постигаш
и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

Желая ти много здраве,весело настроение и лично семейно щастие! Hug

Ох,с този ремонт вече ще изтрещя. #Cussing outСега фурната ми е по-малкия проблем ,на ред е да измисля кухнята  WhistlingОтекоха ми очите от гледане  Rolling Eyes

Пиги,моите деца ядат лук,чесън и лимони.Май само люти чушки не са яли. Party

И на мене тази снимки ми допадна с  Heart Eyes.

# 80
Честит Рожден Ден, Ели!
Пожелавам на теб и хората които обичаш, здраве, безброй усмивки и нежна любов!

Ле-ле Пиги, как му понасят тези люти чушки на Цветето???Аз люто не мога да ям Crazy

За дърдоренето пък аз исках да ви попитам, децата ви признават ли трибуквените думи?Защото Мария, на акото казва "како", за носът-"но", на окото "коко" и така, или си добавя в началото още една буква или пък отписва тотално първата.Другото което забелязвам е че избягва буквата "Р", всъщност изобщо не я казва.Да речем на краката, казва "кака", на пари-"паи" и така.
Иначе вече прости изречения се опитва да строи, като "Тати, иля-иля!"(Тате, ела!), "Няма пи-пи"(Няма го пилето),"Пампа пай, ууууу"(Лампата настолната пари), " Адииии, ам-ам"(Хайде да ядем), "На ина"(На една година)Май с това се изчерпват простите й изречения newsm78Доста думи вече изговаря, но правилно изговорените й са кът.На колите от скоро казва "кола", преди това им казваше "бууу".Изговаря правилно и името си- Мими, тати, мама, баба, биба, все по-лесничките успява да изрече правилно.
Все по-лесно става с дечковците!Поне вече не се налага за някой неща да гадаем защо циврят Joy

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 13:43 от Asya_

# 81
Скъпа Ели,  честит рожден ден. Бъди красива като роза, благоуханна като нея и понякога се пази с деликатните бодли. Много здраве, щастие и късмет. Нека твоето семейство е най-щастливо на света. Заповядай

# 82
честит рожден ден,  ели! с най-добри пожелания  Hug

Тиция, аз също мисля да пускам Киа, колкото да и пазя местото. За почивката, няма ли подходящо место като зимни спортове за мъжа ти, и басейн за теб  Peace
Пиги, ако знаеш как ги снимах на магия  Grinning Те не спират за една секунда  Mr. Green А кашона от памперси е на Ети и нямам представа дали е оцелял след нашето гости. Доста си играха децата. После, стаята изглеждаше като че ли е минало торнадо #Crazy Ети, какви вкуснотии беше приготвила   chef мале- мале...

# 83
Асе,аз също не хапвам люто,но тя нали всичко опитва и взе на татко си чушката,е реакцията е на втората снимка,това не попречи после пак да си хапне и така,като заточи едни лиги и се опитва да си избърше езика с ръкавите на блузата Joy
Що се отнася до говоренето,май сме точно като вас,само дето казва "р "перфектно,но все пак не го слага в думата Wink

Някой знае ли какво става с Иси newsm78

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 14:40 от Пиги®

# 84
Благодаря ви! Hug

Иси май в новата тема не е влизала! newsm78

# 85
Flowers SunflowerЧестит Рожден Ден, Ели!  Flowers Sunflower
                    smile3510
Пожелавам ти много любов и разбирателство с любимия човек,
      здраве, сбъднати мечти и детски смях!
Hug

Днес реших да отказвам Дани от най-любимото му нещо - бибата. Tired
Вече се чудя дали да не го отложа, ама трябва да съм търпелива, щом му я набутах в устата сега ще му помагам да се откаже от този навик. Дали сега или след време, няма да ни се размине реването. Намазах му я с Даум-ексол да му горчи и като я лапна първия път с такава парабола я изстреля на земята, че чак ме напуши смях. Пробва се още няколко пъти, да не би да се е объркал случайно, но резултата беше. Confounded Хубавото е, че не плаче от горчивия вкус, влачи си ги с него навсякъде/2 бр./, но не ги лапа. Само дето се приспивахме час и 15мин.  #Crazy. Накрая заспа с рев, опрял глава на рамото ми. Сега спи, но размърда ли се ще усети, че му липсва и ще нададе вой.  А и тея маймуни отгоре така скачат, хвърлят ли се отнякъде, незнам, но съвсем скоро търпението ми ще се изчерпа и ще има... #2gunfire Отскоро нощно време нещо ми се дави, зъби ли му растат  newsm78 много слюнки много нещо , та тази тапа в устата направо си му пречи и на няколко пъти повръща. ooooh!

Ети, Амери Снимката е за рамка! Wink Каката и баткото също не са за пренебрегване. Whistling
Пиги, Рони Целувките за Дани са предадени успешно/безаварийно Wink/. Отърва се само с  лека синина, слава богу! Praynig
Стискайте палци да няма трагикомедии по никое време, заради тая пуста биба. smile3504 smile3507 smile3511 smile3514

# 86
  • somewhere over the rainbow
Ели, честит рожден ден, мила! Hug  Пожелавам ти много щастливи мигове с любимите същества! Hug Heart Eyes

Бре, какъв сняг заваля тук Shocked
Оченцето вече е добре, леко е зачервено само, но ще слагаме капките до сряда Peace

... а пък той самия е Дади. Laughing
Той почти адаш ще дойде на наша Дада bowuu
Най-хубаво казва "пате" и "бебе". Топката е "дий" newsm78, водата е "да", храната е "ам" /спокойна съм, че гладна и жадна няма да остане/, а всичко друго се обяснява с нечленоразделни звуци Whistling  Отскоро казва добре "леле" /на леля си/ и "кака". Бибероната, ботушите /обувки, пантофи/ са "баба". Всичко, което бучи - кола, прахосмукачка, пералня, миксер, пасатор, епилатор... е "буу". Всички видове печки, котлони, климатици, камини са "ссс" /това е нейната интерпретация на "къх"/. Когато дава нещо, вика "На", но и когато иска, пак така. Уча я на "Дай", ама на, та на. Изобщо стабилен преводач трябва ooooh! Ааа, забравих най-важното - "Не" Wink

Имаме два горни кучешки зъба. За това са били безсънните нощи. Wink

Да взема и аз да напиша някоя трагикомедия ли? newsm78

# 87
Момичета, изчезвам за известно време. От утре майка започва да прави изследвания за предстоящата операция и ако всичко е наред на 17.01. в четвъртък ще оперираме едното око в Пловдив. Стискайте палци!
Ели, ако имам възможност ще ти се обадя.

# 88
Amerie,ние всяка година ходим по това време в Пампорово,но наши близки казаха,че и тази година е гадно и кално от строежите и затова си ревезирах мнението за там.Иначе това ни е едниственият вариант-той да зъзне по пистите,аз да се плицикам в басейн Mr. GreenТака мразя студ.бррррррррррррррррр SickЕдна година ходихме на комплекс"Катерино",но тази година ги е подгонила цифроманията и категорично им теглих една #2gunfire
Иси,ка е времето при вас,че аз пак ще потеглям към вашия вилает,а ме е страх да не ме хване снегът из пътя Thinking  Да взема аз за всеки случай сандвичи или мезе и по някое шишенце винце за из път Mr. Green
Ели,бутвай Юл на свеки и хуквай с мъжо из нощния живот на Пловдив Peace
Да ви се оплача,днес ни мериха и шериха и се комплексирах,че моето дете най-дребно от цялото консултация-10. 150 кг и 79 см Sick

# 89
Тиция ще я бутаме, ама да видим дали няма да се наядем и да си се приберем квито сме пенсии Mr. GreenПък ако се напием ще видим! newsm78

Дю обади се,стига да имаш възможност, то си е притеснение щом е за операция!дано помогне!Незнам какво е но дано минава! Praynig

Нан почвай ние ще четем!Аз се чудя и аз, но не ми се излага стига ми толкова а маха!

Нанни аз съм решила след кучешките да ги махам ,положението почва да става по лошо и през деня си ходи с тях и реве за биби!Ще си запиша с какво си мазала да пробвам!

Днес на мъжа ми му върнаха стар борч,един дето все вика нямам, така му ги върна че разбрахме що все няма!Та:
 Има да дава 3000 лв и дава евро- 5 банкноти по 200Е прави 1000евро тоест връща 2000лв без малко и казва!Толкова имам, брой си ги точни са 2000лв без малко и ще имам още 1000 да ти давам!
Моя ги прибира, сторили му се повече ама ги прибира без да брои,после гледа те не са 5 банкноти ами 10!    10 по 200Е прави 4000 лв а той дължи 3000, (мисли си че дава 2000(а дава 4000) и ни дължал още 1000)

Е такъв случай на отвеяност нема!

Сега ще чакаме да ни се издължи до край дет се вика! Mr. Green

А тези 1000Е отгоре си ги заплюх ако не се усети!
Дали ще се усети тоя бре? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт