Ивка,радвам се,че е добре детенце!
Амери,Етка,
ей тази снимка е уникалнаНани,да нацелуваш Данката

ей тази снимка е уникална

Сега фурната ми е по-малкия проблем ,на ред е да измисля кухнята
Отекоха ми очите от гледане 
. 
Доста думи вече изговаря, но правилно изговорените й са кът.На колите от скоро казва "кола", преди това им казваше "бууу".Изговаря правилно и името си- Мими, тати, мама, баба, биба, все по-лесничките успява да изрече правилно.

Те не спират за една секунда
Ети, какви вкуснотии беше приготвила
мале- мале... 

Честит Рожден Ден, Ели! 

Хубавото е, че не плаче от горчивия вкус, влачи си ги с него навсякъде/2 бр./, но не ги лапа. Само дето се приспивахме час и 15мин.
. Накрая заспа с рев, опрял глава на рамото ми. Сега спи, но размърда ли се ще усети, че му липсва и ще нададе вой. А и тея маймуни отгоре така скачат, хвърлят ли се отнякъде, незнам, но съвсем скоро търпението ми ще се изчерпа и ще има...
Отскоро нощно време нещо ми се дави, зъби ли му растат
много слюнки много нещо , та тази тапа в устата направо си му пречи и на няколко пъти повръща. 
Каката и баткото също не са за пренебрегване. 
/. Отърва се само с лека синина, слава богу! 
Пожелавам ти много щастливи мигове с любимите същества!

, водата е "да", храната е "ам" /спокойна съм, че гладна и жадна няма да остане/, а всичко друго се обяснява с нечленоразделни звуци
Отскоро казва добре "леле" /на леля си/ и "кака". Бибероната, ботушите /обувки, пантофи/ са "баба". Всичко, което бучи - кола, прахосмукачка, пералня, миксер, пасатор, епилатор... е "буу". Всички видове печки, котлони, климатици, камини са "ссс" /това е нейната интерпретация на "къх"/. Когато дава нещо, вика "На", но и когато иска, пак така. Уча я на "Дай", ама на, та на. Изобщо стабилен преводач трябва
Ааа, забравих най-важното - "Не" 

Една година ходихме на комплекс"Катерино",но тази година ги е подгонила цифроманията и категорично им теглих една 
Да взема аз за всеки случай сандвичи или мезе и по някое шишенце винце за из път