За бибата не знам какъв съвет да дам. Каката въобще не искаше такава. Просто я изплю и си лапна пръста и сега още си го смуче, мазол има. Пипи обичаше бибата, но аз му я махнах без да се разправям много на година и 1-2 мес. Първо я скрих за през деня, а после една вечер просто не му я дадох и нямаше никакви ексцесии. Страх ме беше да не свикне много с нея и по принцип гледах още в началото да не му я давам често, но и той сякаш сам си показа, че повече няма кой знае каква нужда от нея. И аз не обичам 3-4 г деца с биберон. В семейството на мъжа ми децата на такава възраст смучат биберони и ми е много неестествено. И въпреки че свекърва ми това лято ми каза, че съм възпитавала като комунистка
(защото не станах една нощ когато Пипи се размрънка и го оставих сам да си заспи отново), реших отново да направя лошо впечатление и да "лиша" детето си от тази екстра. Пипи ще ми счупи компа, пускам постинга докато не го е изтрил.
,но ще имам предвид това което сподели.Благодаря ти
.
.наистина е по-добре да ги изкарат докато са малки,ама...
Моят човек е болен ,та затова не съм ти се обадила с резултат 
Просто съм бясна какви гъзоподавци са нашите политици.Никъде го няма това нещо,да идва чужд държавен глава и да ходи със своите певци,състави и т.н.Нали уж затова идав тук,та да види наш фолклор и изкуство.Отиде и в руски ресторант,вместо да хапне нашенски гозби.С една дума,защо изобщо дойде,като все едно си беше в Русия
Направо не мога да се побера в кожата си от този фарс
:

Та реших да взема крайни мерки и от понеделник съм на диета.И да ви кажа действа.Кантар нямам и не знам колко кг съм точно,то и по-добре де.Но дънките ми взеха да ми халтаят вече на кръста и бедрата,преместих и дупката на колана.До сега все се оправдавах с кърменето,но тази диета е от ядящите,така че се реших най-после.То миналата зима 1 ден у дома толкова не сме стояли,все по разходки.Та и аз като Нани тази година съм повече от миналата,когато бях скоро родила.Ама нали съм инатеста,няма да се откажа докато не ме задоволи резулатата.Важното е да си вляза поне в дрехите преди да забременея.
Циркове.Това искат хората-сеири.Утре по горещо ще го гледаме оня селяндур Андрей.Няма такъв селски бек.
Хич не ми се даваше АБ,ама кво да правя-страх лозе пази.Разбрах че имало хомеопатични капки за възстановяване организма след антибиотика.Ще питам лекарката.
Няма отказване де, борим се докрай
Ева ла му
.