Вятърът скача и хапе и псува, а ЮЛЧЕ на мама главата надува.

• 13 483
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Ще се опитам да пиша, ще видим дали Пипи ще ме остави.
За бибата не знам какъв съвет да дам. Каката въобще не искаше такава. Просто я изплю и си лапна пръста и сега още си го смуче, мазол има. Пипи обичаше бибата, но аз му я махнах без да се разправям много на година и 1-2 мес. Първо я скрих за през деня, а после една вечер просто не му я дадох и нямаше никакви ексцесии. Страх ме беше да не свикне много с нея и по принцип гледах още в началото да не му я давам често, но и той сякаш сам си показа, че повече няма кой знае каква нужда от нея. И аз не обичам 3-4 г деца с биберон. В семейството на мъжа ми децата на такава възраст смучат биберони и ми е много неестествено. И въпреки че свекърва ми това лято ми каза, че съм възпитавала като комунистка Joy Joy Joy(защото не станах една нощ когато Пипи се размрънка и го оставих сам да си заспи отново), реших отново да направя лошо впечатление и да "лиша" детето си от тази екстра.
Пипи ще ми счупи компа, пускам постинга докато не го е изтрил.

# 196
  • Варна
Нанни Hug Hug Hug.Сега говорих с Хомеото ни,и тя ме посъветва да изчакам малко с махането на бибата Confused Много стрес щяло да му се събере на мъника.ще я послушам и ще почакам Peace,но ще имам предвид това което сподели.Благодаря ти  bouquet.
А за възглавницата,то е повече от ясно,че на Дито му е по-удобно на по-висока.Въпросът е дали е добре на тази възраст да спят на толкова високи възглавници.Ние имаме на Чико анатомичната,някой да има тази антибактериалната???Тя по-височка ми изглежда.дали е удобна newsm78 newsm78 newsm78
Нан,дано не е шарка Praynig.наистина е по-добре да ги изкарат докато са малки,ама...
Ели,сладка си Heart Eyes
Ети, давай тортата Mr. Green
Тиция,да не ти разправям че моя  син иска всеки друг,само не  и мен Crossing Arms

# 197
Жорка,да не помислиш,че съм те забравила NaughtyМоят човек е болен ,та затова не съм ти се обадила с резултат Sad
Не искам да политизирам темата,но няма как да не ви споделя впечатленията си от посещението на Путин #2gunfireПросто съм бясна какви гъзоподавци са нашите политици.Никъде го няма това нещо,да идва чужд държавен глава и да ходи със своите певци,състави и т.н.Нали уж затова идав тук,та да види наш фолклор и изкуство.Отиде и в руски ресторант,вместо да хапне нашенски гозби.С една дума,защо изобщо дойде,като все едно си беше в Русия #Cussing outНаправо не мога да се побера в кожата си от този фарс Rage :
Утре ще ходя за пръв път през живота си на ...моминско  парти преди сватбата на моя приятелка.Нещо,честно казано не ми се връзва да гледам епилирани мъжки задници,ама карай Mr. GreenПо този повод,някоя от неженените мами няма ли да се реши на тази стъпка,а?! Mr. Green smile3508

# 198
  • Варна
Жорка,да не помислиш,че съм те забравила NaughtyМоят човек е болен ,та затова не съм ти се обадила с резултат Sad

Въобще не съм си и помислила подобно нещо Naughty.Дано се оправи бързо твоят човек Hug Hug Hug
 Heart Eyes

# 199
По този повод,някоя от неженените мами няма ли да се реши на тази стъпка,а?! Mr. Green smile3508
Ще пропусна и таз година  Twisted Evil Няма да се дам  Mr. Green

# 200
Оооооо,гледате ли "Островът",направо ми идва да хвърля нещо по телевизора срещу този тъпак #2gunfireЕ,гати наглото говедо лНе стига,че си е вадил онази работа напред назад,че и на обиден и засегнат се правиnewsm69 #Sniper

# 201
Привет и от нас. Wink
Много болни има пак.Скорошно оздравяване на всички мами и бебоци. Heart Eyes
Чета ви и аз ама нямам муза нещо за писане.То не че и време остава.Все гледаме да използваме лекото затопляне ,за да не си стоим у дома,че чувам голям студ идвал пак към 24.01.Щяло да има много повече сняг от този,който падна след НГ.Тази вечер тук при нас летяха цели стада патици на юг,което значело голямо застудяване.И бяха много и много шум вдигаха.
Иначе Зоя е крива нещо тези дни.Май ще са кучешките,подути са и венците.Отказва ми обедните храни,които и готвя и иска да яде готови пюрета.А преди не ги искаше.Kъса ми нервите с нейните претенции.Сега и по-рядко ходим до Варна,за да и взимам храна от детската кухня.Какво ще я правя незнам.От нашата храна отказва да яде.Не иска нищо да гризе освен солети, бисквити,кашкавал,хляб,зеле...Плодове,сокове и чай неще,само в кашата яде плодове и то на дребни парченца.Когато усети някое по-голямо и плюе.Що така прави това дете? newsm78 Имам чувството,че скоро няма да прояде човешка храна.
Иначе доста взе да зацепва напоследък. Mr. GreenОпределено има голям напредък.Вече разбира много неща.Понякога чак ни шашка с баща и. Laughing
Биба не сме ползвали,ама с гърнето сме на 0.Оставила съм нещата за сега така,на лято ще пробваме да махнем памперса.
Иначе аз станах 100 кила с това снежно затрупване.Седяхме у дома и ядяхме шоколадите на детето за Коледа с мъжо. SickТа реших да взема крайни мерки и от понеделник съм на диета.И да ви кажа действа.Кантар нямам и не знам колко кг съм точно,то и по-добре де.Но дънките ми взеха да ми халтаят вече на кръста и бедрата,преместих и дупката на колана.До сега все се оправдавах с кърменето,но тази диета е от ядящите,така че се реших най-после.То миналата зима 1 ден у дома толкова не сме стояли,все по разходки.Та и аз като Нани тази година съм повече от миналата,когато бях скоро родила.Ама нали съм инатеста,няма да се откажа докато не ме задоволи резулатата.Важното е да си вляза поне в дрехите преди да забременея.
Снощи бяхме на РД и Зоя си легна късно,а днес стана рано,на обяд също не спа много.Днес ще я слагаме рано,рано в леглото.Отивам да помагам с обличането след къпане.Лека  Hug

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 21:04 от arllina

# 202
Тиция гледах,гледах  ooooh! Циркове.Това искат хората-сеири.Утре по горещо ще го гледаме оня селяндур Андрей.Няма такъв селски бек.
Не думай за болници че ми става зле  #Crazy

Жоржи ти работиш ли в магазина? Как е биснесът?

Рони бързо казвай какво ще става.Няма тука скрито-покрито  Naughty

Синеочка пиши как е новата работа.

Амери да от яслата го донесе бацила.Та 1 седмица с Т се борихме. Накрая му дадохме висока потенция хомеопатично.След това АБ,та сега се чудя от какво му светна  Thinking Хич не ми се даваше АБ,ама кво да правя-страх лозе пази.Разбрах че имало хомеопатични капки за възстановяване организма след антибиотика.Ще питам лекарката.

За бибите- както знаете до скоро бях аз бибата,но преди 20 дни се реших че ще му давам само след закуска.Та ревове имаше и все още има.Но все по-малко.Случвало се е и да бъда строга само за да разбере че няма да му дам да суче.И заспива.Милото-има ли избор.Още не е спрял да си иска обаче.Ако мине номера  Whistling

Ивка  Hug

# 203
  • somewhere over the rainbow
По този повод,някоя от неженените мами няма ли да се реши на тази стъпка,а?! Mr. Green smile3508
Ще пропусна и таз година  Twisted Evil Няма да се дам  Mr. Green
И аз... не че някой ме е искал де Crossing Arms

Зачетох се в рецептите за МВ /нали си падам по лесното/, та утре може да се пробвам над една торта:chef:  Ако не сънувам друго де Mr. Green

Ма тоя Филип верно много нагъл. Достойно постъпи Милена.
Андрей няма да го коментирам, защото съм сигурна, че мнението ми се различава от мненията на доста от вас. Whistling

Лека и мека Hug

# 204
  • Варна
Жоржи ти работиш ли в магазина? Как е биснесът?

Да мила работя.Сменяме се с мъжо,като работя аз той гледа малкия,и обратно той като работи ,аз си го гледам.
Много падна работата,да не кажа няма никаква,чак се чудим как ще си плащаме наема Sad
за печалба да не говорим Tired Няма отказване де, борим се докрай Peace.а от април на Златните.Да видим дали малкия ще го вземат на ясла,какво ще правим ooooh!
Дано бързо се оправи Галко Praynig.Не знам дали използваш водораслите на Аква Сорс,аз съм решила да ги пробвам за малкия.една моя позната роди преди 3 месеца,и от първия ден дава да малката.нито е имала колики,нито нищо.ляга в 22ч,става в 6ч няма рев няма нищо.Не знам дали е от това ама.... Thinking ще опитам Hug

А аз Острова хич не го гледам Naughty.само като му започнат ракламите и сменям канала Sick такива сеири хич не ми се нравят Confused

# 205
  • София
И аз съм от дълго сгодените-все си казваме,че трябва да се оженим някой ден и все отлагаме.Иначе е много досадно като ме питат:,,Женена ли си?,,и аз започвам да обяснявам,,Не,но живеем на семейни начала,имаме дете и връзката ни е много сериозна,,,много по-лесно ще ми е да казвам просто,,Да,,.
Гледах ,,Острова,,-много се изкефих на Милена-мислех,че ще му прости,защото беше много влюбена горката..но се радвам,че го разкара!
Незнам за бибите,но с това кърмене вече не издържам-не е само като си ляга,ами иска по всяко време-когато се изнерви или просто от скука-ако откажа такъв е рев,че направо не се издържа!Има ли някоя мама с подобен проблем?
Нанни-а ти кърмиш ли още?
Пиги-браво на теб!И аз отказах цигарите два месеца преди да забременея и много съм горда с това постижение.За диета обаче хич не ми стига воля-много обичам да похапвам и доста съм закръглена,но изобщо не мога да стоя гладна и това си е!
Арлина-казвай бързо ядащата диета!

# 206
Ронкааа,къде се губиш бе мила? newsm78 Sad
Наде,да ти кажа,не зная какво ти е мнението за Андрей,но и на мен до последното излъчване ми беше като типичен селски бик,ала после си го промених.Просто ме изкефи как я изпрати онази да си спи сама hahahaЕва ла му PeaceЧестно да ти кажа,не зная защо,но винаги съм била с впечатлението,че си женена Thinking
По този повод да ви кажа днес как се ядосах на една дърта кикимора в "Часът на мама".Та,това ти ми бабе,което е завършило по времето,когато се учеха Основи на БКП Mr. Green развиваше теории,че децата,родени в двойки,живеещи на семейни начала са не толкова добре гледани,както тези в брачни двойки #2gunfireАма,че глупост ooooh!Аз специално не мисля,че обичам и си гледам детето по-малко от тези,които имат брак.Ще им драсна един мейл на предаването по тази тема  : smile3512

# 207
Ети - весело изкарване на сватбата, да отпочинеш и да се повеселиш
Пиги - бравос за цигарките
Бо - интересна темичка
Нани - герой си ти, че държиш фронта
Пингвина - бързо възстановяване. За операцията - всичко да е ок.
jorji - много се радвам, че сте преодоляли алергиите
Ели - за хлебопекарните е хубаво да си вземете такава с повече програми. Нашата е на Мулинекс с 12 програми и сме доволни.
Тиция - да споделиш как е минало моминското парти. Аз пък обичам да гледам епилираните мъжки задници, много ми е забавно. Приятелката ми като се жени ме кани на моминско парти, но бях вече в 9 месец и не отидох, някакси нямаше да се впиша в картинката.
Гледах го острова, вярно много е нагъл.
arlina - синето вади четири зъба наведнъж и той не яде. Преди като никнеше зъб само намаляваше храната, а сега направо отказва готвено и яде същите неща като Зоя. Днес е ял от тези гранулките на Нескуик. Не ми се даваха, ама друго не ще, поне нещо да има да мели стомахчето. И само иска да цока.
Незнам за бибите,но с това кърмене вече не издържам-не е само като си ляга,ами иска по всяко време-когато се изнерви или просто от скука-ако откажа такъв е рев,че направо не се издържа!Има ли някоя мама с подобен проблем?
Дидито - ние сме така. Понякога успявам да го отплесна, но рядко. Като гледам, май скоро няма да има отбиване. Калоян се оказа голям цицоман.
Болничките - бързо оздравяване.
п.п. Ветта - драсни някой ред, как е Янчето?

# 208
Арлина, един поздрав за теб!!! (Ти ли си АрлинаБГ в YouTube?) И за всички, които си спомнят с трепет за Нова Генерация Simple Smilehttp://www.youtube.com/watch?v=zZWx7ejFn2E&feature=related

Жоржи, къде е магазинът ви? А в коя ясла ще е млдият господин? Ние чакаме да ни вземат в Щастливо детство (боже, така ли се казваше... сега като го написах ми се струва все едно съм си го измислила) на ул. Славянска над ФК. Дано да го вземат, че и ние сме на вшия хал.

Айде наздрве - аз ще си пия антибиотиците Tired

# 209
Жоржи всяко начало е трудно миличка.Няма начин.От опит знам. Ще се справите.Няма ли баби наблизо да гледат Митя?
Голям веселяк е.Ще го изпапкам  Heart Eyes

Аз пък успях да отклоня Гали от гърдите.Даже има дни в които аз му напомням че трябва да суче.Сега като спре да плаче преди сън за тях,смятам да го отбия съвсем.Тъкмо да се постопли малко.Ух,мъка ми е.Ако ви кажа че на мен ще ми е по-тежко отколкото на него-незнам дали ще ми повярвате... Confused

Общи условия

Активация на акаунт