На тортата една свещичка грее, щастливо ЯНУАРЧЕТО се смее.

• 8 356
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожден ден на Емили, Ивета, Анна, Симона, Давид, Росен и Валентин! Да растат здрави, послушни и усмихнати деца!

И Митя е много труден за учене на разни номера. Почти всичко, което прави се е научил сам. Най-добре се справя с погледа изразяващ: "Е, тая сега защо откачи така?" насочен към мен

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 13:07 от lyllyta

# 166
  • София
Честит Рожден Ден на Симона, Емили, Ивета, Анна, Давид, Росен и Валентин!
Да бъдат весели, здрави и щастливи дечица!

# 167
  • Русе
Честит Рожден Ден на Симона, Емили, Ивета, Анна, Давид, Росен и Валентин! Колко много дечица днес духат първата свещица!Да са живи,здрави и много лъчезарни!

# 168
  • София
Йоана ми е с температура  cry, писна ми вече. Вчера като я взех от занималнята, госпожата каза, че нещо не се чувствала добре. Ама аз си викам изморена е. Вчера заспа в 7часа, днес пак цяла сутрин спи.

# 169
  • София
Честит рожден ден на Симона, Давид, Емили, Ивета, Анна, Росен и Валентин!
Щастливоп детство с много усмивки, забавления и без сълзи!

# 170
  • София
Йоана ми е с температура  cry, писна ми вече. Вчера като я взех от занималнята, госпожата каза, че нещо не се чувствала добре. Ама аз си викам изморена е. Вчера заспа в 7часа, днес пак цяла сутрин спи.

Кака Йоанка да не се дава!  newsm09

# 171

Казват,че съня лекува,дано се оправи по-бързичко.Друго има ли й?Или е само Т?

# 172
  • София
Току-що извадих животните от зоологическата градина на Лего, която подариха на Шош за РД - Шош много им се радва!  Party Целия конструктор, обаче - по - нататък!  Crossing Arms

# 173
  • София; Дружбето
Миша има на венеца надуто, като гнойна торбичка. Възможно ли е да е зъб newsm78 newsm78 Опитах се да пипна и за малко да остана без пръст  ooooh!

# 174
  • Варна
Честит Рожден Ден на  Емили на Dobito; Росен на anneto_r; Ивета на Coffee; Анна на Tani_p; Симона на Ним; Давид на mama ginger; Валентин на evaigova!

newsm59  nbirthday   bigdance2  Tada

Честито и на всички вече пораснали януарчета, които не съм поздравила тези дни!

Сега се прибрахме от празненството в чест на Емито. Рожденичката беше неотразима, а също и Добито. Децата се налудуваха, хапнаха, някои поспаха. Чудничко си изкарахме.  Grinning
Благодарим за  поканата, ще запазим скъп спомен от празника на малката кукла.  Hug

Има и много снимки, но по-късно ще качвам.

Лек ден.

# 175
Андж, не мога цял ден да се оправя с тази програма. Стигам до момента с косата и ми отваря бяла страница, дори снимка не съм прикачила.  Confused

Моето диване ме побърка днес. Взимам го с мен в кухнята, вързан в количката, но той се надига, става прав в нея, провисва се до земята - луда станах и с каишките за прохождане го вързах.  Twisted Evil Много съм лоша, ама няма мир иначе. Ето го: цък, цък и цък

# 176
Лилянчо, много е сладък малкият! Голям чаровник с много хитър поглед.   bouquet Hug

# 177
  • София
Ееееееееееей, най-после актуални снимки и на Свилен!  Hug Много хубав синът, Атинянчо!  Flutter

# 178
Честит рожден ден на Симона, Давид, Еми, Ивета и Валентин newsm59 nbirthday newsm67  Gift newsm38 Нека да не се отърват от здраве, обич и игри

# 179
Много хубав Рожден ден! Добито и Емито са прекрасни, много се радвам, че се запознахме. Любо също  Grinning
Той сега спи като пън след многото емоции.
Емито е синеока красавица  Heart Eyes Много бяха послушни децата, играха, спаха (някои), ядоха, изобщо весело си изхарахме.
Благодаря, Доби!   bouquet

Лилянчо, изчакай до утре, аз я качих снощи, тази сутрин успях да я отворя.

Общи условия

Активация на акаунт