На тортата една свещичка грее, щастливо ЯНУАРЧЕТО се смее.

• 8 445
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Честит ден на  Емили, Ивета, Анна, Симона, Давид, Росен и Валентин!

# 151
Честита първа годинка на Емили, Ивета, Анна, Симона, Давид, Росен и Валентин!

# 152
  • Велико Търново
Мънички Емили, Ивета, Анна, Симона, Давид, Росен и Валентин, честита първа годинка! Растете здрави и щастливи!

# 153
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Емили, Росен,Ивета, Анна, Симона, Давид, Валентин.

newsm59 newsm38 newsm38 newsm67  Gift newsm18 Tada newsm18  bigdance2  ura dance Gift

# 154
честит рожден ден на малките сладури

# 155
Честит рожден ден на Симона и Емили!
Честит рожден ден и на Росен, Ивета, Анна, Давид и Валентин!Да са живи, здрави, много щастливи и мнооооооого обичани цял живот! На семействата им пожелавам приятно изкарване на този толкова хубав празник! Hug

# 156
Честит първи рожден ден на Емили, Ивета, Анна, Симона, Давид, Росен и Валентин!
Растете здрави и щастливи!  bouquet
Честит празник и на техните майки!  Hug Heart Eyes

# 157
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Емили, Симона, Росен,Ивета, Анна, Давид, Валентин!!!

Да растат здрави и щастливи деца!!!! Честита първа годинка и на майките им! Да са все така лъчезарни и готини!

# 158
  • София
За майчетата, които празнуват днес:

Знам как се чувствате и силно ви прегръщам!

# 159
  • София/Варна
Честит първи рожден ден на Симона, Ивета, Емили, Анна и Давид!!!

# 160
# 161
  • Варна
Честит първи рожден ден на Симонка! Ним, да ти бъде здрава и много щастлива, на мама и тати да бъде гордостта !      newsm59 bdbaloni
Желая ти хубав празник (роднините ти да те изненадат и да се държат "прилично", Симонка да няма температурка и защо не - да й избие първото зъбче точно на празника  Simple Smile)!

# 162
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА Емили, Ивета, Анна, Симона, Росен и Валентин! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ! БЪДЕТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ И КЪСМЕТЛИИ!

ПОЗДРАВ ЗА ВАС!

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОЗДРАВИТЕ МОМИЧЕТА! ПРОСЪЛЗИХТЕ МЕ ОТ РАДОСТ И НАПРАВИХТЕ ПРАЗНИКА МИ МНОГО ПО-ПРИЯТЕН! ВСИЧКИ ВИЕ МИ ПОМАГАТЕ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ПОВЕЧЕ МАЙКА!  Hug

Всичко е готово момичета и очаквам гостите! Успях да се оправя навреме! Тортата е много хубава! Даже се изненадах, на снимката ми изглаждаше по-малка! После ще я снимам! Мъжът ми отиде да вземе рожденника, че от вчера беше при баба за да мога аз да се подготвя! Нямам търпение да го гушна!  Hug

ИДВАТ ГОСТИТЕ!!

# 163
  • Варна
Tsveta, идеално разбирам как се чувстваш - нали и при нас се получи подобна ситуация, хем беше почивен ден. Но пък така очакванията не ми бяха големи и се получи много по-добре и от най-смелите ми очаквания впредвид ситуацията. Сигурна съм, че и вашия празник ще е страхотен.
Да не забравя и останалите рожденници днес: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Емили, Росен, Ивета, Анна, Давид и Валентин. Честито и на техните родители!

# 164
  • София
Варненки са се събрали и празнуват яко при Добито, която ви благодари, но днес от веселби няма да може лично!  Crazy

Ае, наздраве, момичета! Да си изкарате страхотно на гърба на малката, сладка рожденничка!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт