На тортата една свещичка грее, щастливо ЯНУАРЧЕТО се смее.

• 8 381
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Пък мъжа ми вика за едно бебе"Ама това дебело и без коса кат нашето.Много е хубаво"

rotfImao rotfImbo Цветомира, това все едно нашто описваш.......... rotfImao rotfImbo

# 136
Да,той гледа снимките с мен и само коментира.Най-вече на Ая опашките.Много им се радва горкият.Даже като видя Еличка на ДаВинчи ме кара и аз да пробвам да вържа кукуриго на Ния.

# 137
  • Русе
И ние се мъчехме да научим Йоан да показва, че е на 1 годинка, но той знае, че с пръстчето се први "боц" и само търси нашите, за да си играем  Joy Както казва Ноеми - всяко нещо с времето си  Flutter
Ивонска..... Peace

# 138
Честит рожден ден на Емили на Dobito, Ивета на Coffee, Анна на Tani_p , Симона на Ним и Давид на mama ginger ! Да растат здрави, умни и красиви, да бъдат радост и гордост за родителите си, и да бъдат винаги обградени от щастие и обич!       Мили мами, да са ви честити порасналите дечица!

# 139
  • Варна
Здравейте от мен!!! Малко посред нощ се включвам, но утре не знам кога ще се добера до компютъра, тъй като нашият татко си е вкъщи, а той си пада по игричките. Аз това май съм го преодоляла, освен ако не ми е много криво, че да ме дразни всичко. За уменията на Зори, няма да ги изброявам, но повечето номера ги демонстрира само пред познати или след като се отпусне и отказва да участва в представления от рода; "Хайде, сега покажи на какичката .... !!!"  Crossing Arms

Днес има много рожденици! Пожелавам на Емили, Ивета, Анна, Симона, Давид, Росен и Валентин  да са здрави, засмени и щастливи и да получат много, много подаръци!!!  

А Добито, Кофи, Тани, Джинджър и Ним да са най- красивите, обичани и сияйни майки, много красиви емоции и пълноценно изживян празник!  

Малко стана дългичко и затова ви казвам Лека нощ!!! Аз изчезвам че по обяд ще празним рождения ден на малката принцеса на Доби!!! Очаквайте снимков материал от събитието!!!

# 140
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Емили, Росен,Ивета, Анна, Симона, Давид, Валентин.
Да сте послушни, засмени, добри и красиви. Винаги здрави и щастливи.

# 141
Емили, Ивета, Анна, Симона, Давид, Росен и Валентин, мили, сладки дечица, желая ви много здраве, късмет, щастливо детство и палави игри   Heart Eyes

# 142
Честит рожден мила ми Симона  Hug Нека детството ти е изпълнено с приключения и веселби!
Нимче, честит ти празник. Нека Симонесата винаги ти носи радост!!!

# 143
 Честит рожден ден на Давид, Емили, Ивета, Анна, Росен и Валентин

Растете прекрасни весели и здрави деца !!!

Честит празник и на техните щастливи мамчета mama ginger, Dobito, Coffee, Tani_p и evaigova!!!

# 144
Честит рожден ден на малките дами Емили, Ивета, Анна и Симона! Да растат здрави и красиви, умни и добри момиченца!

Честит рожден ден на малките господа Росен, Давид и Валентин! Да растат здрави и умнички, палави и щастливи!

Честит празник на милите им майчици - Dobito, Coffee, Tani_p, Ним, anneto_r, mama ginger и evaigovaHug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 145
Вижте този сайт lorealpari makeover expert
Качвате снимка, ъплуодва се обаче след няколко часа и може да си сменяета цвета на косата, да се гримирате с различните продукти на Лореал  Grinning Най-накрая се видях и с черна коса (всички други цветове съм имала), но не се харесах.

# 146
  • София
Момичета, трогнахте ме! Ставам и заварвам пожелания от най-близките ми приятелки! Heart Eyes

Специално на астралните ни близнаци Емили, Росен, Ивета, Анна, Валентин и Давид - весел празник! Да са здрави, щастливи и безгрижни, къщите им да са пълни с балони и смях, радост, весели игри, топлина и уют. Simple Smile Бъдете винаги радост и отмяна на скъпите си майки!
[/size]

# 147
  • София
Емили, Ивета, Анна, Симона, Давид, Росен и Валентин,
Честита Първа Торта!

Много обич и радост!

# 148
Честит Рожден Ден на Емили, Росен,Ивета, Анна, Симона, Давид, Валентин newsm38 newsm59 newsm06 Tada newsm06 Пожелавам им всеки ден да е весел и празничен като днешния,да бъдат много здрави,добри и разумни smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525  newsm51

# 149
  • София; Дружбето
Честит ден на Емили, Ивета, Анна, Симона, Давид, Росен и Валентин!. Да са живи и здрави и много, много щастливи

Общи условия

Активация на акаунт