На тортата една свещичка грее, щастливо ЯНУАРЧЕТО се смее.

• 8 330
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
ноеми искам иа з такава триколка.От месец трся и нищо не ми харесва,но тази е супер.От какав магазин си я взела ,дали няма да я намеря и в пловдив?

# 211
Ноеми, аз днес видях такава триколка в Хиполенд в Скай, даже може и да беше Biemme. Simple Smile
А Боил се сдоби с много прилично и дебело якенце от Зара за 17.50лв. Grinning

# 212
  • Русе
... но като изключим фактът, че баща ми НЕ дойде на празника на първата си внучка, другото беше наред.

Баси и човекът!  Crossing Arms
Да допълня за хората по света...на нашето кръщене не дойде свекърва ми.Не ще и да ни чуе даже,ама не ми и липсва Mr. Green

# 213
  • София
Чухте ли? - в предаването "На 4 очи" ще говорят за гадния софийски смог - замърсяването било 4 пъти над нормата!....  ooooh! ooooh! ooooh!

# 214
Ивонска за кого е пожеланието ? Но за когото и да е се присъединявам  Praynig
Ним не ти завиждам направо. Предполагам колко те боли - аз винаги съм мислела, че ще ме боли повече, ако баща ми направи нещо, с което да ме нарани.
Викс бързо оправяне на Йоана - дано се размине самос тази температура.

# 215
  • София
Ивонска за кого е пожеланието ? Но за когото и да е се присъединявам  Praynig

Присъединявай се на доверие!  Mr. Green По-нататък ще разберем подробности, надявам се - радостни!  Wink

# 216
Честит Рожден Ден на Симона, Емили, Ивета, Анна, Давид, Росен и Валентин!Здраво, щастливо и невероятно красиво и игриво детство им пожелавам!!!

Ним, радвам се, че роднините ти са се държали прилично и празника ви е бил хубав Hug

Ивонска, на другарчето, на което трябва да пожелаем успех утре -  Praynig Hug Praynig успех и да се похвали с хубави новини     Hug

# 217
  • София, Лагера
Ноеми, аз днес видях такава триколка в Хиполенд в Скай, даже може и да беше Biemme. Simple Smile
Хриси, не е същата. Изръчках цяла София, всички магазини! Иначе Биеме има доста, но не и това, което исках (коала). Не че съм приритала да е баш тази марка, независимо от сантиментите ми, просто не исках китайска. Другата опция беше Кетлер, но те са за по-големи - моделите са много яки и семпли! И Берше  Wink

ноеми искам иа з такава триколка.От месец трся и нищо не ми харесва,но тази е супер.От какав магазин си я взела ,дали няма да я намеря и в пловдив?

Пижо, не знам дали я има в Пловдив, но виж това

Ним, радвам се, че РД е минал хубаво!  Само за баща ти...  Confused

otmiana-Diana, имаш чудесен повод да не погледнеш повече свекърва си!  Mr. Green

# 218
точно в този сайт се ровех,мерси все пак.щв проверя по магазините и ако я няма ще поръчам,влюбих се в това колело и не искам друго

# 219
  • София, Лагера
Позицията на седалката се коригира напред - назад, шасито също е телескопично. Така става за по-малки дечица да стигат до педалите, а като пораснат, не им омалява.

# 220
  • София
Честит рожден ден на патерица на Симона, Емили, Ивета, Анна, Давид, Росен и Валентин. newsm59 ДА СА ЗДРАВИ,ДОБРИ И УСМИХНАТИ ДЕЦА
Съжалявам,че закъснях с поздравленията но цяла вечер нямах нет.Ним понеже знам колко много се притесняваш покрай късното избиване на зъбките на Симонка затова и пожелавам да има най- ослепителната усмивка с най-здравите зъбки!
мама Саша исках да те попитам ти как си намери детегледачката?

# 221
  • София; Дружбето
Къде сте всички, да няма друга тема newsm78 Ние сега ставаме и ще папаме. относно мъглата навън - аз извеждам Миша, само вчера не  е излизала Rolling Eyes
Викс, пиши как е Йоанка, как изкарахте нощта.
Стискам палци за едната от нас Simple Smile

# 222
  • Варна
Ivonska, запали ми любопитството - свързано ли е с д-р Александров?
Желая искрено успех и съм убедена, че ще се получи Simple Smile

# 223
  • София
Стискам палци за едната от нас! Чакаме скоро добри новини! Praynig Мисля, че се досещам... Thinking

Честит рожден ден на днешните порастващи мъници Еми, Алекс и Ивелин!  bouquet

Симона продължава да няма зъби,
тази нощ не вдига Т и се чудя какво беше това нещо и дали не изкара някаква "тридневна треска", за която спомена и Мопи? newsm78 Дано поне започне да яде! Confused

Баща ми казал, че може би ще дойде днес... Ма той и за вчера беше казал, че може би ще дойде. Добре че колата му ни е на двора цяла зима и след седмица е на преглед, та със сигурност ще му се наложи да дойде... Confused

# 224
  • София
Добро утро!
Дани е кисел до безобразие, отдолу прозират зъби, но не е ясно кога ще пробият. Екстри като Т, сополи и други няма, само е кисела краставица.
Ив, Варна намесена ли е ? Wink Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт