На тортата една свещичка грее, щастливо ЯНУАРЧЕТО се смее.

• 8 333
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Добра вечер!

Отново благодаря за хубавите думи за моето момче!  Hug

Аз да се похваля - най-после си купихме кана Брита и съм вери хепи!  newsm44
Вярно, че вкусът на водата е друг и е бистра като сълзица.

Ив,  newsm56 аз се намърдах при едногодишните, защото не видях да има албум за 11 месечни, пък нали и Свилен скоро ще порастне...    33uu

Към майките на рождениците - Чакаме снимки от рождените дни!   Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap

Казвам ви наздраве!  Wine Glass

# 196
  • София
Ив,  newsm56 аз се намърдах при едногодишните, защото не видях да има албум за 11 месечни, пък нали и Свилен скоро ще порастне...    33uu

Естествено, беее!  Hug Това имах предвид - точно за това албумче сте си!  Wink

# 197
  • София
Преди половин час 38,8  Sad давам нурофен, вит С. Не знам какво друго да давам  Tired

# 198
  • София; Дружбето
Казаха, че новия грип навлиза в България. Дано да мине бързо и леко. Аспиринче освен и парацетамол, само за това се сещам

# 199
  • София
Vicks, дай и осциликокцинум, ако имаш. Дано бързо й размине  Praynig Hug
Ние днес бяхме на детски РД, на едно момченце на 2, а ми се видя огромен, сравнен с Мими  Crazy

# 200
Преди половин час 38,8  Sad давам нурофен, вит С. Не знам какво друго да давам  Tired

На Тошко му спадна с Хексалгин(капки),дано ви се размине.  Praynig

Амммм,друго не се сещам какво да ви пиша,освен,че и аз качих на младежа снимки в едногодишните   photo http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202872&photo=10 photo  и НАЗДРАВЕ   Drunk cheers Wine Glass

# 201
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ПАЛАВНИЦИ  newsm59 Tada
ДА СА ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ

# 202
 Извинявам се, че се включвам толкова късно Embarassed, но Краси си играе с копчетата на компютъра и в негово присъствие не мога дори да го включа.

# 203
  • София
Марийката, Тош мно'о голям ми се струва, беее!  Thinking Като го видях в снега с баща му, си помислих колко кофти, че Шош е вече 3 ден вътре, поради гнусния смог в София!...  Crossing Arms

# 204
Викс, давай Осцилококцинум,ако е грип да го овладееш още в началото. Може да изпробваш някои бабешки методи като кърпи с оцет, ако не спада. Дано да не е грип все пак.  Praynig
Ние го изкарахме семейно-е никога през живота си не съм се чувствала толкова зле.
Ноеми и аз такава триколка съм поръчала. Май е на друга фирма, но изглежда по същия начин. Дават я за 18 месеца, но ако е вързано дЯтето не виждам проблем. Мен страшно ме изкефи, но им беше последната в магазина и чакам да доставят. Пък дано докато Софи стане на 18 месеца се обадят  Joy .
Днес направих голям шопинг.  Софи се сдоби с 3 торби много фешън дрешки. Тия намаления ще ме разорят.  Crazy

# 205
  • София
Момичета, благодаря ви още веднъж на всички за пожеланията - тук, на лични или лично по телефона! Simple Smile Озарихте деня ми!  bouquet

Празникът мина - Симона беше с 2 опашки (имало полза от не-подстригването до годинка  Wink ) и ще гледам утре или в понеделник да кача снимки.

Роднините се държаха почетно-дипломатично, аз се бях стегнала яко, но като изключим фактът, че баща ми НЕ дойде на празника на първата си внучка, другото беше наред.

Имаше балони, смях, много подаръци и най-важното - Симона нямаше Т цял ден и вдигна чак привечер. Зъб няма. След като не беше яла 3 дни, благоволи да хапне торта за мой ужас и сега тръпна в очакване на реакция. Но не посмях да я спра, а и тя малко яде и отказва всичко друго, освен мляко.

Утре ще повторим, но този път с приятели и май за мен утре ще е истинският празник.

# 206
Марийката, Тош мно'о голям ми се струва, беее!  Thinking Като го видях в снега с баща му, си помислих колко кофти, че Шош е вече 3 ден вътре, поради гнусния смог в София!...  Crossing Arms

Иве,Тошко от 24 декември не е излизал,само един-два пъти до магазина,но разходки НЕ.Тука е такава поледица,ти поне знаеш на къв баир живеем и е немислимо с количката да изляза.

Ним,радвам се,че си прекарала весело и Симонката е била добре.Не се шашкай за тортата,сигурно няма да има реакция.Тошко изяде почти две парчета на РД-то и е ОК.

# 207
  • София
... но като изключим фактът, че баща ми НЕ дойде на празника на първата си внучка, другото беше наред.

Баси и човекът!  Crossing Arms

# 208
... но като изключим фактът, че баща ми НЕ дойде на празника на първата си внучка, другото беше наред.

Баси и човекът!  Crossing Arms

Всякакви хора има по света,и аз се изумих като прочетох... Shocked

# 209
  • София
На една от нас да пожелаем късмет утре!

Нека я закрилят всички добри сили!

Общи условия

Активация на акаунт