На тортата една свещичка грее, щастливо ЯНУАРЧЕТО се смее.

• 8 348
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Много благодаря за комплиментите за Свилен! Hug
 Сложих няколко снимки в енин от януарските ни албуми, намърдахме се до Шош!  Heart Eyes  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202872

Анджи, благодаря, ще изчакам! И аз искам да се видя с червена коса. Била съм руса, сега светло кафява, черна съм била с червени кантове, но червена - не.

# 181
  • У дома... някъде
Честит първи рожден ден на Симона,Ивета,Емили,Валентин и Давид!

# 182
  • София
Сложих няколко снимки в енин от януарските ни албуми, намърдахме се до Шош!  Heart Eyes  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202872

То този албум по презумпция си е за бебета на 1 година...  Hug
Ако не знаех, че татьото е БГ - щях да се обзаложа, че е грък! Тези очи на Свилен са като... гръцки маслини от Каламата: големи, черни и лъскави, с характерна форма!  Flutter

# 183
  • У дома... някъде
Андж,мерси за линка на Лореал Hug  bouquet!Давай снимки от рожд.ден на Емито,или по-добре Добито да ги качи Peace
Свилен на Лилянчо е наистина сладур Wink.
Викс да се оправя бързо малката госпожица Peace.

# 184
Миша има на венеца надуто, като гнойна торбичка. Възможно ли е да е зъб newsm78 newsm78 Опитах се да пипна и за малко да остана без пръст  ooooh!
Зъб ще да е,какво друго newsm78 Дано и избие бързо Hug Учудващо е наистина колко силно хапят дребусите,макар и беззъби Crazy Ние сме с 6 де,но и без тях гризеше здраво Crazy

# 185
Ним, честит рожден ден на малката Симонка!!!  newsm38 nbirthdayДа е жива и здрава, да расте весело и добро дете. newsm51

Весело изкарване newsm18  ura и чакаме снимки! photo

# 186
Честит Рожден Ден на Емили на Dobito; nbirthday
                               Росен на anneto_r; newsm59
                               Ивета на Coffee; nbirthday
                               Анна на Tani_p; newsm59
                               Давид на mama ginger; nbirthday
                               Валентин на evaigova! newsm59

newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 187
Честит рожден ден на Симона, Давид, Еми, Ивета и Валентин

Бъдете много обичани, палави, любопитни и здравички!

# 188
ЧЕСТИТА ГОДИНКА НА ПРИНЦЕСА СИМОНЕСА, НА СЛАДКАТА ЕМИЛИ НА ПАЛАВАТА АННА И ИВЕТА НА КОФЕЕ    bouquet
НЕКА РАСТАТ ЗДРАВИ И КРАСИВИ МАЛКИ ГОСПОЖИЦИ, КОИТО ДА РАДВАТ СЕМЕЙСТВОТО И ОКОЛНИТЕ С ХУБОСТ И ДОБРИНА.

# 189
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАВИД И ВАЛЕНТИН   bouquet
 Нека обич топли вашите очи,нека щастие огрява пътя ви с лъчи и здравето да ви е спътник всеки ден   bouquet

# 190
  • София
Честит първи рожден ден наСимона на Ним; Давид на mama ginger;  Емили на Dobito; Ивета на Coffee; Анна на Tani_p; Валентин на evaigova и Росен на anneto_r

baloni bdbaloni baloni

Пожелавам ви весел празник, щастливи детски усмивки и запомнящо се настроение!  party006

Аз тези дни почти нямам време за нет, като се поосвободя ще ви пиша и ще ви чета  Hug

# 191
  • София
Да се отчета и поФаля: Шош отмаа 200 гр кисело мляко Елена с 1 банан!  bowuu
Край с грешните пари за Йоголино!  Naughty
Ще има повече за червено вино!  Mr. Green

# 192
Здравейте на вси4ки Hug
Благодаря ви за хубавите пожелания  bouquet
Честито на всички бебоци които празнуват днес и на техните мили майки

Анджи, Тони и Дани благодаря ви че споделихте този щастлив за мем момент и ни уважихте с присъствието си Hug Hug Hug
Много сте мили и се радвам че се запознахме Grinning
Радвам се че ви е харесало и сте си прекарали добре, и която от вас може да пусне снимки тъй като аз няма да мога сега.

Ивонска   bouquet

Добито  Hug Hug Hug

# 193
  • София; Дружбето
Викс, как е Йоана?
Аз чакам Вики да се прибере, че да си сипна една биричка преди да тръгна да приспивам дребната. А тя цял ден дивее, редува плач с игри, не знам в кой момент в какво настроение е Crazy

# 194
  • София, Лагера
Ей ма на и мен!
Честит рожден ден на всички пораснали мъниченца и гордите им мами!
(Ним, Джиндж, гледайте си личните  Wink)

Днес цял ден обикаляхме за подаръци!  Направо е отчайващо! Аз искам триколка, триколка и само триколка! Никъде!
И, както става само по тъпите холивудски фирми - О, чудо! В последния възможен магазин намерих
ЕТО ТОВА

Толкова съм щастлива!
Няма борд, но то е за 1г и 3м +. Тъкмо когато се затопли, Пресиян ще е на толкова!

И като бонус и мама се сдоби с ново цвете, бягам да го присаждам!

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 19:39 от Noemy

Общи условия

Активация на акаунт