На тортата една свещичка грее, щастливо ЯНУАРЧЕТО се смее.

• 8 346
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
  • София; Дружбето
Аз за триколката, както и за проходилката, съм решила че няма да купя. Никой не си кара колелото, само ги бутат майките. Нагледала съм се на деца, на които като им се доспи и започват да мрънкат, защото в това чудо няма как да с елегне. Та ще купувам колело с три гуми, когато може да върти педали.
Иначе играчките при нас не вървят и това е. Само жирафът на ФишерПрайс все още я забавлява за около 5 мин, пеещата жава и е любима и едно пиано с мелодийки. Всичко останало само се хръвля насам натам. Купих и наскоро конструктора на Фишер-а и той също и допада, но като не успее да го нареди и ся ядосва, рита го. Абе дивак си е, няма спасение

# 61
Извинете Embarassed Embarassed EmbarassedАз съм се объркала със списъка с потребителите,които са на линия явно Embarassed Embarassed

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 15:28 от тинтириминтири

# 62
Извинете Embarassed Embarassed EmbarassedАз съм се объркала със списъка с потребителите,които са на линия явно Embarassed Embarassed
  Naughty тъкмо щях да се карам  Naughty
 Нямам нищо против козирозите, но съм си чист стрелец  #Sniper

# 63
  • София
 Joy Joy Joy
Тъкмо гледах ей така  Shocked и се чудех къде ги виде тез рожденички.

# 64

Помислих аз, че имаш някакви тайни списъци!   Mr. Green

# 65
За подаръците за РД - ние с играчки и дрехи сме затрупани. Баба е купила обеци за 1-3 год., дядо ще даде пари, а моята майка най-вероятно и тя. За близки и приятелчета идеята с книжките много ми харесва - Вики много обича книжки /има свиреща, шумяща, книжни, губена, с животни, най-новата ни е като чанта и издава звук на цвилещ кон, но от към приказки сме зле, имаме само 1 с Лакомото мече.

За триколките съм много за  Peace - страхотно развлечение, за сега я разхождам с него вкъщи/много е удобно, не ми се пречи когато имам работа/, но на пролет ще сме само с него навън. Нашето го купихме от Хиполенд преди Коледа много набързо, че свеки искаше да го остави пред елхата.

# 66
аз гощавах и в събота пак с мезерлъци - сиренца и филенца и месни плата от "Бохем" - срещу нас има едно готино кръчме

# 67
Ето я нашата триколка - седалката е много удобна, предпазителя също го прави много подходящо за малки деца/води се от 1-3 год./ Мястото за крачетата е много широко и стоят много спокойно. Няма да ви обяснявам колко ядове брахме докато го сглобим - липсваха някой части, а други бяха в повече, 2 пъти се разхождах до магазина, били по 2 в кашон и са се объркали в суматохата.

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 15:47 от galina_dimova

# 68
Аз за триколката, както и за проходилката, съм решила че няма да купя. Никой не си кара колелото, само ги бутат майките. Нагледала съм се на деца, на които като им се доспи и започват да мрънкат, защото в това чудо няма как да с елегне. Та ще купувам колело с три гуми, когато може да върти педали.

И аз мисля, че не са удобни триколките. А преди да се научат да въртят педали едно такова или такова возило за бутане с крака е идеално  Grinning

# 69
galina_dimova,я кажи колко струва,че мъжа днес се нави да купува такова без дори да знае за какво си пишем тук.Малката видя едно подобно навън и опищя квартала от кеф.

# 70
  • София; Дружбето

И аз мисля, че не са удобни триколките. А преди да се научат да въртят педали едно такова или такова возило за бутане с крака е идеално  Grinning
Peace Има едно
 моторче и като е на кеф се вози из стаята с него, бръмчи си с кеф. Ей го

# 71
Идеално е, развива мускулите на краката и координацията  Grinning
Любо има същите пантофи, ама точно такива Grinning

# 72
  • София
Ние имаме кола за бутане с крачета още от каката, ама нали не ходим още  Thinking струва ми се, че ще се претрепе ако му я дам  newsm78.
cvetomir@ около 50-60лв са тези триколки. Ето тук има избор
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/49_166
На мен тази по ми хареса, някак по изчистена

# 73
  • София
Викс, не се притеснявай за РД дни на 15 и 16-ти - аз се оказва, че ще бъда в командировка...  Weary Заеми моето място в списъците.
Манана и Цвета, наистина съжалявам, но нямам вариант.  smile3516

# 74
Викс, нашата триколка е същата.Обаче ние я взехме от Хиполенд за 74лв- как може такава разлика Shocked Shocked ShockedСамо, че на нашата пише Happy day и е в жълто и оранжево, иначе е абсолютно същата Twisted EvilИма мелодиики и фаровете светят.За мен триколката е много удобна за навън, защото количката ни отдавна стои като паметник в коридора Sad.

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 17:00 от Хрисси

Общи условия

Активация на акаунт