На тортата една свещичка грее, щастливо ЯНУАРЧЕТО се смее.

• 8 358
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • София
...количката ни отдавна стои като паметник в коридора Sad.

И нашата. За последно я ползвах, когато трябваше да купя картофи. Инак си ходим двете за ръка - къде ходи, къде нося и пазарувам само неща, дето мога да си ги завра в джобовете. Crazy Диването не ще да седи 5 минути да се наяде и обикновено яде права, пък да седи в количката  Whistling

# 76
  • София; Дружбето
И какво сега
1. Галя
2. cvetomir@
3. inchetoto
 Cry бафти. А някои ги уважават всички. Отивам да готвя депресирана пък

# 77
Извинете Embarassed Embarassed EmbarassedАз съм се объркала със списъка с потребителите,които са на линия явно Embarassed Embarassed

Помислих аз, че имаш някакви тайни списъци!   Mr. Green
Като стана дума за тайни списъци,една жена от Алианса на Камен ми каза,че по радиото призовавали хората да отидат на Врабча1 да си четат досиетата.Чули ли сте нещо такова Thinking Викс,ако ме беше видяла само с какъв хъс нащраках пожеланията и си викам"ей как приятно ще ги изненадам сега,всички улисани в разговори,пък аз ги видях!" Joy Joy Mr. Green Цвето,ако не беше делничен ден и аз щях да се дотътрам,ама през седмицата сме подвижна лудница Crazy

# 78
tsveta,ако искаш и ние да не идваме?

# 79
  • София
Цвете, това, че не можем да дойдем, не значи, че не те уважавам ни най-малко! Naughty Много те уважавам даже. Ти си ми ортак по мрънкане и по биричка! Mr. Green Ай наздраве за ортаците.  Mr. Green Mr. Green

# 80
  • София

Мацко, пари трябва да се изкарват, знаеш... Не е заради уважението, а заради почивните дни, явно...  Thinking Пък и ти най-голяма дружина у вас си събирала и то от вси краища на София - те т'ва ако не е уважение?!....  Crazy

# 81
И какво сега
1. Галя
2. cvetomir@
3. inchetoto
4. Давинчи, нали ти писах?
 Мен що не ме броиш?

# 82
  • София
С риск да наакам темата, ама сложих на Симона свещичка ефералган и тя се изака след около 30 минути, май нямаше и толкова даже. Минало ли е достатъчно време организмът й да си извлече нужните неща от свещичката? Някой наясно ли е колко време след прием на някакъв медикамент той почва да действа и повръщане (или както в случая изакване) няма да повлияят на дозата, която ще се усвои? Или зависи от лекарството? Thinking

# 83
Ним,не й слагай пак.Поне на мен в болницата не ми разрешиха,а част от свещичката се виждаше.

# 84
  • София; Дружбето
И какво сега
1. Галя
2. cvetomir@
3. inchetoto

Мен що не ме броиш?
4. ДаВинчи Mr. Green Щот забравих Blush
Цветомира, ко се отпишете и вие шъ съ откажа от форомА.
Ним, не моеш ме убеди да не ми е криво к'вото ще да става. Оправдавам само работещите Crossing Arms Ай няма да пиша, да ми поразмине

# 85
Ним, не слагай. И моята ги изакваше след 15-20 минути, но температурата спадаше, значи времето е достатъчно за да подейства медикамента.
При нас пък проходилката е най-успешната покупка. Купихме я когато беше на 9 месеца и до ден днешен снове из къщата с нея. Само дето махнах батериите на музикалната играчка, че ми надуваше главата.  Crazy

# 86
Няма да се отписвам.Вече купих и подарък,приготвила съм и два литра домашно вино.
Айде и Ния е с цицина.Ама аз щем съм тук,па и пъзел онлайн редя.

# 87
  • София, Лагера
И какво сега
1. Галя
2. cvetomir@
3. inchetoto

Мен що не ме броиш?
4. ДаВинчи Mr. Green Щот забравих Blush
Цветомира, ко се отпишете и вие шъ съ откажа от форомА.
Ним, не моеш ме убеди да не ми е криво к'вото ще да става. Оправдавам само работещите Crossing Arms Ай няма да пиша, да ми поразмине
АААА, Цвете, и тези, дет родата ще им се изтресе у дома оправдавай!

# 88
За триколката - над 70 лв. е в Хиполенд.
По принцип и на мен ми хареса тази като синята, която Викс е показала, но имаше само в оранжево пък баба искаше да е в розово. На Чиполино е по-изчистена, но нямаше в наличност.

# 89
  • София
Аз в магазините не съм ги гледала, явно са по-скъпи  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт