На тортата една свещичка грее, щастливо ЯНУАРЧЕТО се смее.

• 8 327
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Мани, т`ва летище зимата и есента трябва да го затварят. Аз до последно гледах на сайта на  и там даваха,че самолета ще си кацне нормално и аз успокоена си полегнах на диванчето с питие в ръка и после звъня на майка и тя в Солун  Shocked .
И Софи яде много хляб и оризови бисквитки, но пюрета само за 4-6 месечни. За над 6 месеца  не ще да ги дъвчи, гълта и после ако не се задави и повърне на изхода всичко излиза в оригинален размер.  CrazyИма ли други деца дето ядат само финно пасирана и негъста храна?

# 256
  • София; Дружбето
Миша, яде само финно пасиране. Много рядко хапва пюрета за 8 месечни и то ако е умряла от глад и след 3-тата лъжичка започва да се дави Crazy Crazy Иначе хляб, бисквити, салам и тем подобни си ги дъвче

# 257
ЦВЕТА,разбирам те,и аз съм сама цял ден и е много скучно Sad

# 258
И аз съм сама до 18 часа сама с дребния и полудявам,добре,че уикенда свекъра си е вкъщи,че мъжо само неделя понякога мога да го видя цял ден.Тошко всичко яде,не му пасирам нищо.

# 259
На една от нас да пожелаем късмет утре!

Нека я закрилят всички добри сили!
  За Елвира ставаше думата,нали?
  Вижте в подписа ми.

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 18:05 от Селма

# 260
  • София
Момичета надявам се да не останете разочаровани, че не сте стискали палци за появата на някое ново бебе Joy. Всъщност аз днес бях на кандидат магистърски изпит в УНСС Crazy.  Много ме трогнахте, направо ми потекоха сълзи  Hug Hug Hug
Надявам се стискането ви да има резултат, щото теста беше гаден свръх очакванията ми. Аз съм малко суеверна  Embarassed и затова не си казах публично предварително, но след като Ив ме издаде  Twisted Evil сега остава да стискате резултата да е достатъчно задоволителен, ще разбера в петък  Thinking.
Благодаря ви и за пожеланията към Йоана  Hug. За съжаление температурата продължава, вече е на АБ Tired и пак спи.

# 261
  • Варна
Мопси, пробвай да даваш лъжицата по към бузата (не централно). Така ще се принуди да измества храната с езика и постепенно ще започне да пасира с венците. При нас определено това имаше ефект (мисля че бях писала за това покрай проблема с повръщането при детенцето на Селма). Допреди месец и половина не можеше да яде дори пюрета за 6-месечни, а сега хапва за над 12-месечни.

# 262
  • София
Селма много тъжна история, надявам се с щастлив край Praynig. Дано всички молби и палцестискания тук да са стигнали до нея Praynig.

# 263
  • София
Викс, стискам палци резултатът да е повече от страхотен!  Peace Сигурна съм, че ще се справиш. Мен ме обхвана трудов ентусиазъм и докторантурата ще я оставя за по-нататък.  Rolling Eyes

# 264
ХА - Викс, аз си помислих, че е за теб, ама все си мислех, че ще да е някоя материална придобивка  Mr. Green
Желая ти успех - после с каквото можем ще помагаме  Peace

# 265
  • София
И аз обмислях нея, както и Магното с Никольо, но Светлето водеше.  Mr. Green

# 266
Здравейте! Поздрави за всички момченца и момиченца, които вече са големи едногодишни сладури! Мен също ме наляга едно такова приповдигнато настроение и в същото врме изнервено. Явно всичко се повтаря от 2007г. Wink
Викс, стискам палци да го вземеш успешно  Peace!
Марти ми отказваше пюрета (почти всякакви), като беше болен. Пи Аугментин и мисля,че това оказваше влияние в/у апетита му. Сега е добре, но още не съм му давала по- едро смляна храна,ще става постепенно.
Много хубави рожденици! Гледах снимките и имам въпрос към мама Саша- откъде купи тези гирлянди за украсата у дома? Аз взех, но са на англ. език, би било хубаво на БГ, та ще съм благодарна ако ми кажеш.

# 267
  • София
Дани и без зъби яде обща храна, не се дави, как я дъвче не знам. Аз виждам едното зъбче вече, мисля, че епробило венеца, или е съвсем на повърхността.
Как успявате да намажете венеца с гелче? Аз омазвам всичко друго в устата, ама венеца точно не.  Rolling Eyes

# 268
 Мама Саша,честит ти рожденик!Да е жив и здрав! Hug И да те обича много! Naughty
 Мопси,моя Алекс два пъти хапна от шоколада Милка направо с хартийката.Права си,че трябва да внимаваме,къде и какво оставяме,че на нашите мъници  ръчичките им стават все по-дълги! Laughing
  Викс,стискам палци за петъка! Praynig Сори,че отклоних вниманието от теб!Но ти видя за какво става въпрос.... Confused

# 269
Дани и без зъби яде обща храна, не се дави, как я дъвче не знам. Аз виждам едното зъбче вече, мисля, че епробило венеца, или е съвсем на повърхността.
Как успявате да намажете венеца с гелче? Аз омазвам всичко друго в устата, ама венеца точно не.  Rolling Eyes
Клеми аз мажа бибата, защото е абсурд да му бръкна в устата  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт