На тортата една свещичка грее, щастливо ЯНУАРЧЕТО се смее.

• 8 341
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Момичета мерси още веднъж Hug.
Йоана вдигна 39,1 преди малко дадох Нурофен и почнах да слагам мокри кърпи на челото и краката. Явно бързо и подействаха щото докато гледаше тъжно взе да ме юрка "мамо обърни ми тази кърпа, другата ми се стопли ooooh!, намокри ми я пак", вече е 38,2 Tired
Борис си хапва храната от кухнята, която е на пърченца. До сега освен от нашата храна си е крадвал шоколадови бисквити, онзи ден кроасан с шоколад, Бейк ролс, а да не забравя въглените и боичките  Whistling, а веднъж изблиза почти половин близалка. Кака му го беше почерпила, едвам му я отскубнах  Shocked
Гела за зъбки съм давала единствено когато много мрънка през ноща - намазвам в основата на бибата и той засмуква, че му е сладко и обикновено заспива Wink.

# 271
Викс,по-малко от 6 да няма ... Ма ние си знаем,че ша го вземеш,изпит не се взима ,а се дава,тка,че и тройката е ОК,но дано е повече... Hug Hug Hug

Дано и Елвира най-сетне излезе от кома и си гушка детенцето.Аз чух по ТВ за този случай,но не обърнах внимание за името..  Praynig  Praynig  Praynig

Гела успявам някак си да го мажа,където мога.Скоро не съм мазала.но дано и не ми се налага.

Вече се поуспокоих,щото малкия като беше болен и само лежеше и го носихме,забрави да ходи и го беше страх да се пусне,но днес цял ден обикаля стаите и съм  Grinning

# 272
  • Варна
Klemy, само в началото е трудничко мазането - после само като види клечката (аз ползвам клечка за уши) сам отваря устата и чака да го намажа. Сега като го намажа, му оставям клечката за малко - той си я намества и се "маже" където го боли.
Викс, стискам палци резултата да е добър fingerscrossed

# 273
Мерси за отговорите девойки.
Вики 76, мерси за съвета, ще пробвам.
Викс, вярвам че си успяла. Йоана от какво е болна, че е на антибиотик?
Значи почти всички бебета са захранени с "полезни" неща.  Селма, услади ли му се на Алекс шоколада? То и Софи доста от опаковката беше огризала и като се сетих за на Мимоза  щерката и изтръпнах.
Аз се отказах от гела и маже с течен Дентинокс. Топя клечка за уши и мажа. Пръста ми бива изгизан от останалите зъби .Ако случайно реша да мажа с пръст, първо и давам да си лизне леко и нали е сладко, отваря доброволно устата с надеждата да получи още и тогава мацотя. Но отдавна не съм мазала. Слонските бивни така и не избиха, чакаме още.  Crossing Arms Много ми е интересно къде ги виждат лекарите тези зъби. На Софи и ги видяха като беше на  4 месеца,а първия зъб и изби като беше на 9. То така и аз "виждам" .

# 274
Аз мажа с пръст. Много съм бърза. Той по принцип като му доближа нещо до устата я отваря и аз бързо намазавам и бягам, че хапе  Grinning

# 275
  • София
Мацки, сори, че малко мистериозно звучеше призивът ми, но не бях упълномощена, а другарчето Викс заслужава всичкото палцестискане на тази планета!  Hug

# 276
  • София; Дружбето
Миша си има част от кътник, надявам се да и мине киселата серия до рождения ден Praynig
Викс, вярваме в теб и знам, че си се представила подобаващо Grinning
Аз не мажа с нищо, даже сега не и давах и Дентокайнда, защото не знаех, че е зъб Blush След като вече е избил, така или иначе, не виждам смисъла да и давам хапове Rolling Eyes
Моля майчетата, които ще ни посетят на 16-ти да метнат на лични по едно съобщение какво пият Mr. Green Аз, понеже съм патка заспала, така и не стигнах до сладкарницата да си поръчам тортичка и може да се наложи да скалъпя някоя домашна на бързо  ooooh!

# 277
Викс, успех!  Hug

С мазането на венците нямаме проблем, гелът много му харесва и като види, че го вземам в мен и сам си отваря устата, мажа с пръст венците.

Ние днес махнахме кошарата и разместихме в спалнята, сега вече Свилен има място да проходи!  Grinning

Снимките на всички дечица са много хубави, имаше една тема "Най-красивите в света са януарските деца!"  Hug

# 278
Преди малко се връщаме от ски и съм като труп. Викс, не успях да се включа в стискането на палци за изпита, но ще стискам сега за резултата. Как е Йоана?

# 279
ОТВИВАТ ЛИ СЕ НОЩНО ВРЕМЕ ДЕЦАТА ВИ? Тошко е някъв ужас ,през 5 мин. го завивам,а докато спим,той сигурно е отвит.Мислим си зимата да спи до нас,та да му е топличко,а като се стопли ще си го преместим.Пробвах го със спален чувал,но то е реване и чудо,буди се по 100 пъти като е с чувала.Как са вашите деца?

# 280
  • София; Дружбето
Миша спи в спален чувал от 3-1 месец, преди ова не можах да намеря толкова малък

# 281
  • София
Шош е в чувал от първия си месец.  bowuu И нема не изкам!  Mr. Green Имаме и зимни, и летни чували. Дори на гости си ги мъкнем - аз и за отвиване не мога да мисля!  Crossing Arms

# 282
ОТВИВАТ ЛИ СЕ НОЩНО ВРЕМЕ ДЕЦАТА ВИ? Тошко е някъв ужас ,през 5 мин. го завивам,а докато спим,той сигурно е отвит.
И ние сме така. И вече ставам като на сън да я завивам  Tired Ама не искам да я местя при нас, първо за да не свиква и второ - щото ние не можем да се наспим така. Предпочитам да ставам.
А за чувала - по едно време я слагах, ама се будеше и не може да се върти спокойно, а тя много се върти насън. Та го махнах, че и умаля и без това.

# 283
Свилен спи отвит, в стаята е около 22 градуса. Завиваме го като се събудим, но той веднага се отвива, чувалче не търпи.

# 284
  • София
Мерси, аз мажа с пръст, ще пробвам с бибата сега.
 Hug
Дани непрекъснато е отвит, 19 градуса е нощем, но го слагам сравнително дебело облечен, не е само по боди, та явно не е проблем. Той и без това мрънка по 1932827 пъти, завиваме го.

Общи условия

Активация на акаунт