Варна - 33

• 17 683
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Ние се върнахме Mr. Green

Вземи си и лопатка да разринеш малко алеите.  Laughing
Нямаше нужда зелените машинки имаха гребла отпред Peace Алеите са чисти -насам народе Crazy

Срещнах си с Анджелина благодари на всички за честитките -в момента няма компютър.

# 91
и ние днес хайтосвахме- но каката пожела в Макдоналдс,заради П4ели4ките и после нямах време за Морската,а ходихме за храната..и естествено малкото заспа по пътя и после обикаляхме махлата още 40 мин.,докато решихме да се приберем....и то се събуди!!!Днес храната беше вкусна- заешко...Wink  Peace
Гледах прогнозата - още 2 - 3 дена ще е така около 4-5 градуса..,,така 4е - готови за приказки в калта!!!ех,Андрешко...
Shocked

# 92
Привет и от мен.Току що се връщам от разходка с Виктор .Шматках се по Чаталджа ,спуснах се по Мария Луиза....абе вече бива работата.Кофти е докато изляза от нашата малка уличка  до по централната.....то са десет метра ...ама киша,кал едни реки текат...ужас.А малкия се радва радва на разходката ...не спря да възклицава и да се кокори.Сега вече мирен и кротък се е отпуснал на столчето за ядене и си гризе една бисквита...после играчките ще подмята малко и послееееееее #Crazy да ми е здрава гърбината ....да го държа че да се разхожда из коридорите и стаите на апартамента.Ама няма начин трябва упражнения.... hahaha.как иначе и аз ще се похваля с прохождане скоро...........абе да видим.Хубавото е че за пролетните разходки вече ще сме кракомобилни... newsm78 дали?! Hug на всички момичета

# 93
Привет и от мен.Току що се връщам от разходка с Виктор .Шматках се по Чаталджа ,спуснах се по Мария Луиза

И що не звънна  Crossing Arms
да не се повтаря повече  Naughty
 Joy hahaha Joy

# 94
Привет и от мен.Току що се връщам от разходка с Виктор .Шматках се по Чаталджа ,спуснах се по Мария Луиза

И що не звънна  Crossing Arms
да не се повтаря повече  Naughty
 Joy hahaha Joy

Обещавам  тържествено да не се повтаряяя яяяяяяяяяя:peace:

# 95
  • Варна
Благодаря на KaliMa, че публикува анкетката!  Hug
Моля, дайте по един-два гласа, да разберем, кое е най-слушаното радио във Варна, че ще пускаме реклама от фирмата.
Кали, и мен ме кефят и Зи Рок и Вероника, и Сити и Фреш, ама уж тези горе обхващат по-широка аудитория, знам ли....

Целувки на бечбовците!  Heart Eyes

# 96
Обещавам  тържествено да не се повтаряяя яяяяяяяяяя:peace:

bouquet

# 97
Благодаря на KaliMa, че публикува анкетката!  Hug
Моля, дайте по един-два гласа, да разберем, кое е най-слушаното радио във Варна, че ще пускаме реклама от фирмата.
Кали, и мен ме кефят и Зи Рок и Вероника, и Сити и Фреш, ама уж тези горе обхващат по-широка аудитория, знам ли....

Целувки на бечбовците!  Heart Eyes

[/quo

До миналата 2006-та година някакви проучвания показваха ,че във Варна най-слушаното радио е Браво.Но от известно време не съм следила проучвания ,така че сега незнам как стоят нещата.Въпрос на вкус и на избор в крайна сметка...лятото се слуша много и FM+

# 98
Здравейте,момичета.Абе как се справяте с вашите бебоци,които не искат да стоят в количката повече от 5 мин.Направо в чудо се виждам като трябва да излезем.То започва едно мрънкотене,един рев,нито колани помагат нито нищо.От цялата работа едвам се прибирам влачейки се с бебе в едната ръка и бутайки количка с другата. CryВече изпадам в ужас като трябва да излизам с бебо. ooooh!Напоследък само до магазина без количка ходим и толкоз.А като гледам другите деца как кротко си седят в количките-завити и опаковани. Хайде лека вечер от нас че много дълго стана. Hug

# 99
bambi mama  това го преживях като беше ники на 2-3м  ooooh!
Остави го да реве в количката, така направих накрая и той престана да  се тръшка Peace

# 100
на мен не ми се случва да се пъне в количката НО докато се движим насам-натам.Тогава само гледа и си кротува.Но ако се застоя на едно място ...почва да недоволства.

# 101
Момичетааааа! Благодаря ви от сърце за хубавите пожелания  Hug
Празникът беше прекрасен, с балони, играчки и весели деца!
Благодаря и от името на главния герой - Любо  Grinning

Сега ви черпя (компа ми е на преинсталация)

# 102
Моя хубостник не иска да седи в количката като спрем на едно място. Аверчетата пък не си харесваха количките (Коко и Дени) и като им ги смениха ревовете престанаха.
Прогнозите ми бяха верни - малкия е болен. Цяла нощ сме сваляли температура. Да падне под 38 не успяхме! Днес също я поддържа най-малко 38.5. Предполагам че и тази нощ ще я изкараме с чорапи и чаршафи с вода и оцет. Леля педка ни даде осцилококцинум, вит Ц, калций и нурофен за Т. И без това грипът от друго не се влияе. Ще седим и ще чакаме да отмине.

# 103
Ами сякаш сърце не ми дава да го оставя да реве.Пък и ще съберем погледите на околните.Ама може и да пробвам,че докато проходи голям зор ще видя. CrazyЕй бързо оздравяване на всички болни буболечовци,че аман с тия грипове. Praynig

# 104
  • Варна
Честит Рожден ден на Любчо на Анджелина!
Със закъснение, но от сърце.
Да е жив и здрав, весел и щастлив.
За анкетата нещо не видях, това което аз слушам, когато въобще слушам радио - Варна радио.

Общи условия

Активация на акаунт