Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 20

• 44 321
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
аааа, не знам, ползвам само натурално и по-точно Gustin на д-р Йоткер.......аз лично такива бърканици с ягоди, малини, къпини не бих направила Wink

# 121
Благодаря на всички за пожеланията,малко късно,че ме тръшна грип и не съм ставала от леглото.ina.qq тортата е много хубава,а лилавият крем вътре какъв е?Mers5,Sillsai,Barsela,Меги страхотни торти.Ето я и тази,която правих   за рождения ден  в градината.Стана "страшен"празник-имаше само 4 момиченца,всички други са болни               276_715.JPG[                                                                                                          

# 122
и още снимки url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/342/85298_400.JPG] [/url]

# 123
irinka28  страхотно платно си направила! Направо запалих гумите  hahaha
Лилавия крем е течна сметана Хопла разбита с пудра захар и оцветена с лилава боичка и понеже слагах в тортата и боровинки сипах към сметаната и малко сок от компота, много афтентичен вкус на боровинки доби

# 124
  • София
Цитат
sillsav, много сладка торта - страхотна идея с отпечатъка на крачето!
благодаря, беше за прощъпулник, затова краче,  и понеже още не съм се снабдила с бои, цвета му е от степче-кола, макар сега като се замисля и с какао щеше да стане ooooh!

# 125
М_е_г_и справила си се страхотно както винаги.
ina.qq , natalyna благодаря ви.Камиона направих точно от 2 оп. готови блатове от квадратните.
И всичко рязах на око.Надявах се че ще улуча точно формата на истинския камион.
 irinka28 направо ме разби,как се сети да направиш пътя с колите да минава покрай ж.п. линия.Страхотно.

# 126
barsela,ами вие ми помогнахте,за което ви благодаря.Ти  и Пепи ми пратихте идеи и аз го доизмислих.Жалко,р.ден в градината се провали,има много болни деца

# 127
Дайте рецепта за блат, но не пандишпанов, а друг някакъв.

Майка ми не обича пандишпан, много е капризна, усложнява ми задачата  Crossing Arms

# 128
Дайте рецепта за блат, но не пандишпанов, а друг някакъв.

Майка ми не обича пандишпан, много е капризна, усложнява ми задачата  Crossing Arms
Душа Hug http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=1630.msg31229 Торта Династия. Убийствена! аз съм я правила два пъти. И двата пъти обрах овациите. Правя пълната доза, но разделям тестото за блата на три и пека по отделно, че после не мога да го разделям, ако го опека цяло Grinning

# 129
Дайте ми идея за торта-трепач за офиса - след две седмици имам рожден ден. Ще ми се да опитам нещо ново, че отдавна не съм имала повод - ....

Аз съм възхитена от блатовата на Торта Татяна - невероятни са! За крем ползвах на д-р Йоткер пудинг сметана+желатин+квасена сметана и стана страхотна! Аз сложих и крем пудинг карамел, но следващия път ще го спестя

Ако искаш да я видиш - ето я:

МОМИЧЕТА, имам половин кофа бавносъхнеща моделираща маса - НЯКОЙ ИСКА ЛИ Я? ИЛИ НА ПОРЦИИ? В къщи не харесаха "увити" торти  Tired Tired Tired та няма да мога да я ползвам.

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 00:40 от NellyDi

# 130
  • София
и аз бих предложила орехов блат, правила съм този- 8 яйца; 1ч.ч. захар; 2ч.ч. млени орехи; 1ч.ч. галета. Пече се върху хартия.

Асенцето  може ли  без кората от лимон за "Династията", защото много я  мразя като вкус и миризма

# 131
  • София
Асинка, а на Династията като не се сиропират блатовете не се ли получава сухичка?

# 132
доня Коприва,аз правя много често ето този блат:
2 яйца
1 ч.ч.захар
1 ч.ч. брашно
2 ч.л. какао
1 к.ч. смлени орехи
по 3 с.л. прясно мляко и олио
1 ванилия,1 бакпулвер
А като се сиропира става страхотен

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 10:53 от irinka28

# 133
Дайте ми идея за торта-трепач за офиса - след две седмици имам рожден ден. Ще ми се да опитам нещо ново, че отдавна не съм имала повод - ....

Аз съм възхитена от блатовата на Торта Татяна - невероятни са! За крем ползвах на д-р Йоткер пудинг сметана+желатин+квасена сметана и стана страхотна! Аз сложих и крем пудинг карамел, но следващия път ще го спестя

Ако искаш да я видиш - ето я:

МОМИЧЕТА, имам половин кофа бавносъхнеща моделираща маса - НЯКОЙ ИСКА ЛИ Я? ИЛИ НА ПОРЦИИ? В къщи не харесаха "увити" торти  Tired Tired Tired та няма да мога да я ползвам.
Половин кофа? По колко я даваш?  Laughing

# 134
  • у дома
Половин кофа? По колко я даваш?  Laughing

и мен ме интересува, по колко я даваш?  Laughing

Фъстъчка, ЧъРъДъ   bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт