Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!

• 23 771
  • 590
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Хубавото в цялата работа е, че знам какво ме чака, нищо ново  Simple Smile
А за напитките - нали знаеш, че не отказвам  Joy Joy Joy

# 451
Бабче, не се познаваме лично, но от сърце ти желая успешна борба. С теб сме Hug Heart Eyes Hug

bubi4ko, аз съвсем не съм компетентна да ти отговоря, дано мама Вики се включи. Единственото, заради което се включвам, е да ти кажа, че моята Деничка също е 3, 5 далекогледство и кривеше едното оченце, но след 7 дневно носене на очилца спря да криви /пу - пу/. Само не разбирам не е ли еднозначно определено дали трябва да се носят очила newsm78 и защо различните лекари са на различни мнения недоумявам Crazy

Иначе нашият доктор /д-р Топов, по препоръка на тукашните мами избрах него/ ни каза да не ги сваляме и му имам пълно доверие Hug

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 13:37 от Небесна

# 452
Небесна, мерси за отговора, а закривахте ли здравото оченце?
Баба хулиганка, това което си писала звучи ужасно, аз съм нова тук и не съм в течение, но се надявам след време да се похвалиш с подобрение.

# 453
Не, не сме закривали, но тя просто спря да криви след слагането на очилата, и може би затова, не знам ooooh!

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 16:31 от Небесна

# 454
  • София
Ужасно, но се случва !
Разбира се, че ще се похваля с подобрение Peace

# 455
Здравейте момичета-кокичета Flutter
От обяд се опитвам да вляза във форума  и все не става Crazy,нещо ми е скапан нета.
Добре дошла на bubi4ko   Hug
Аз чета темата и на доктора и видях питането ти отдавна WinkЧестно казано съм съгласна с Константинов,защото има физиологично далекогледство,но то е около +2 диоптера ,във вашия случай мисля, че една терапия с очила/което за мен е най -добрата гимнастика/ ще даде много бърз и траен резултат,даже и заради факта че детето е мъничко/и толкова сладичкооо Heart Eyes/.
Чувала съм че Контрова е добър офталмолог/тя май е доцент Thinking/ ,но не съм я писала в списъка,защото не съм я пробвала лично Wink,затова и не мога да дам мнение PeaceЩом ходиш при нея,значи си от морските райони,нали newsm78 Защо не отидеш в Св.Петка във Варна,просто за още едно мнение Peace и пак ще си говорим Hug
За гимнастиката-прави се на компютър,но винаги се почва с очилата и закриването Peace

# 456
Не, не сме закривали, но тя просто спря да криви след слагането на очилата, и може би затова, не знам ooooh!
Точно затова е,слънце Дени беше на две годинки когато сложихте очила,нали Peace,просто сте предотвратили проблема-мозъка да избере по добре виждащото око,т.е. да го направи мързеливо,за да се налага стимулация със затваряне Peace

# 457
Пак аз ще пиша,боже колко съм досадна ooooh! Laughing
Ама обичам тази тема Blush та поразсъждавах малко

За да започне едно дете да криви очите,значи има причина,съответно по мътно или по слабо зрение на едно от тях,което предполага някакъв диоптер .Как ще закриваме око,щом като не е  по силно виждащото,а ако е ,съответно другото е по слабо,т.е със диоптер.Логично погледнато ,в предписаното лечение на Контрова ,няма никакъв смисъл.Поправете ме ако бъркам,щото е възможно все пак Wink

# 458
Благодаря ти мамо на Вики, явно така е станало при нас, да, както винаги знаеш всичко, много те обичам Hug

# 459
Баба хулиганка  Hug те

# 460
  • София
Арееее, мръкна се  newsm44
Вратите на бара са широко отворени, остава да дйде някоя барманка.....

# 461
Ох, прощавайте, че така се натрисам и без да съм чела каквото и да е... На всичкото отгоре искам да ви задам един недискретен въпрос...  Embarassed
Утре сме на преглед при д-р Константинов, но пропуснах да попитам каква е цената на прегледа. Базовата имам предвид, то се знае, че ако се наложи нещо допълнително, ще доплатим... Но така де - това ми е питането. Ще се съм благодарна, ако ми помогнете с информация.  Hug Може и на лични.  Embarassed

# 462
Бабче Hug, с теб сме, ще ти създаваме не настроение ами купон направо!
Вижте как изглежда котка след бутилка бира

# 463
  • София
Баси котката, и телевизия гледа, и бира порка  Joy Joy Joy

# 464
Ох, прощавайте, че така се натрисам и без да съм чела каквото и да е... На всичкото отгоре искам да ви задам един недискретен въпрос...  Embarassed
Утре сме на преглед при д-р Константинов, но пропуснах да попитам каква е цената на прегледа. Базовата имам предвид, то се знае, че ако се наложи нещо допълнително, ще доплатим... Но така де - това ми е питането. Ще се съм благодарна, ако ми помогнете с информация.  Hug Може и на лични.  Embarassed
Ама ти забрави ли че си член на клуба Thinking,ааааа я с нас Hug
Утре и ние сме там,в колко часа сте вие,ние в 14,30,може да се засечем,ако ли не,искаме резултат да се отчете тук Peace,а прегледа беше 20лв. преди,сега май също Hug
Успех ви желая  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт