Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!

• 23 769
  • 590
  •   1
Отговори
# 465
Айдееее, вижте ся кво екзотично ще ви черпя,за да ни върже Hug

Обаче не ме питайте кво е ,щото незнам Blush Mr. Green
То па не излезе,пу #Cussing out
Нищо ето ви друго

# 466
Е на това му викам аз маце.
Не съм споделяла с вас какво преживях преди две седмици, защото не ми се искаше да ви натоварвам излишно. Но тази снимка на котето с бирата ми дава повод да ви кажа, че от две седмици отглеждам заедно и заради Али една персийска красавица. Вече е на два месеца. Но няколко дни преди нея получих подарък един разкошен персийски котарак на две години. Добичето свикна с новия си дом неочаквано бързо и не създаде никакви проблеми с изключене на първата нощ, когато помяука тъжнол Някои домашни "любимци" обаче не приеха придобивката радушно  и "случайно" оставяха насред зима вратите отворени. Котарака излизаше навън, аз тичах след него да го прибера,  докато го смачка кола на улицата. Оревах света, колкото и пресилено да ви звучи. Майката на Али веднага изнамери отнякъде едно малко копие на загиналия. Около 5 минути не го исках, защото не можеш да заместиш ей така един живот с друг, та бил той и котешки. Но на шестата минута вече бях влюбена в оранжевата топка косми. Ще я снимам и ще ви я покажа ....

# 467
Благодаря момичета за отговорите, обаче още повече се обърках. Д-р Контрова е доцент да и аз се надявах да не повторя случката с търсенето на педиатър на Дени. Обиколих всички в Бургас докато накрая се спрях на съседката Hug ама съм и аз една.  newsm78 newsm78

# 468
И един виц - Няколко вечери подред в един бар ходел един тъжен човек, винаги придружаван от един щъркел и едно мокро коте. Каквато и сметка да му кажел бармана, той просто бръквал в джоба и парите, които вадел били точно толкова. Барманът го попитал - Господине, защо все идвате такъв тъжен и винаги с този щъркел и това мокро коте? И как така без да броите винаги вадите точни пари за сметката? Тъжният отговорил - Бях на риба и хванах златната рибка. Трите желания, които поисках да м изпълни, за да я пусна обратно във водата бяха: да имам винаги до себе си едно дългокрако пиле с мокро коте и парите ми видаги да са точни  Mr. Green

# 469
# 470
Всъщностр, разказах този виц с дидактична цел - винаги да внимаваме какво си пожелаваме, защото може и да се сбъдне.
Аз си пожелах джакпота от тотото, но забравих да си пусна фиш и ми го измъкнаха буквално от ръцете... Хак ми е!

# 471
  • София
Ти пък  newsm78 За какво ти е джакпота  newsm78 Да вземеш да инфрактясаш  hahaha
Я си бачкай, пък може и да забогатееш, някой ден smile3532
Ама пък ша си жива и здрава !!!

# 472
Е аз не съм от категорията хора, дето им идва нещо от небето. Ето 8 часа е - ракиено, дори винено време е отдавна, а аз съм си в офиса и бачкам немила-недрага и непочерпена.
Би ми било интересно обаче да разбера какво толокова му е опасното на това да бъдеш богат. Направо съм готова да пробвам. Laughing

# 473
Ама ти забрави ли че си член на клуба Thinking,ааааа я с нас Hug
Утре и ние сме там,в колко часа сте вие,ние в 14,30,може да се засечем,ако ли не,искаме резултат да се отчете тук Peace,а прегледа беше 20лв. преди,сега май също Hug
Успех ви желая  bouquet

Viki i mama, много ти благодаря! Hug Ние сме в 10 сутринта при доктора. Малко се тревожа как ще го приеме Йоан, защото много мрази новите лекари и се държи ужасно. Дано д-р Константинов има здрави нерви, че не знам...  Crazy

# 474
Почвам да работя новата тема,междувременно продължавам да се притеснявам за Мони*,някой да знае нещо newsm78
А Здравка ако продължава да не пише тук,ще отида лично да я хвана за косата,там в планината/брей и на рима го изкарах/ Mr. Green

# 475
Аз само да кажа,че прегледа при д-р Константинов е 30 лева

# 476
  • София
Дъртата, притеснена от някакви отсъствия може и да не заспи тази вечер !
Доволна, че клуба се понапълва от отдавна неписали мами и бясна, че компа и нещо не е в ред #Cussing out
Утре на отчет, като отворя клуба, налиииии / портиерка съм/ Peace

# 477
Здравка миналата седмица я видях да прави фитнес при Ч------в!  Blush

# 478
Здравка миналата седмица я видях да прави фитнес при Ч------в!  Blush

Мдааа и още е там!  Laughing Ама явно се разминаваме с теб!  Tired

# 479
Минавам само да ви кажа, че прегледът при д-р Константинов мина чудесно. Лекарят е много симпатичен и спокоен, Йоан не гъкна (което е истинско чудо). Успяхме да направим всичко, за което бяхме отишли, изписаха ни нови очилца и имаме домашно - да се учим да разпознаваме Е-тата на коя посока са.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт