От режими който разбира при Дюкан се спира - 64 тема

• 28 060
  • 627
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Зелено човече, не че е наложително , но ако се притесняваш, че не сваляш с добри темпове, публикувай менюто, да го огледаме. Peace
Мишлето пак с нов аватар, честито!  bouquet
Лора, честита придобивка, ползвай си я редовно!
Ели, супер изглеждат манджите, браво!
Ябълчице, водорасли може, за бамбука нямам идея  newsm78 Ама нали се води зеленчук  newsm78
Бубе, вечерята мина абсолютно режимно, затова сега наваксвам с *******. Нали все пак ми е гала  hahaha
Я, и Блеки с нова пеперуда! Блеки, ами аз си мисля, че на 80 кг ще си КЛЬОЩАВА!!!

# 376
Бамбук не съм яла.Не е ли със сладък вкус или нещо бъркам? newsm78

# 377
  • България
Май много Крисита станахме на режима не мога да разбера на кого пишете newsm78
Няма значение да се отчета за тази вечер едно бутче без кожа, 2 яйца и малко зеле понеже нещо ми удряше на пръст, добре че си ги бях приготвила предварително защото ни поканиха на гости и срам не срам си ги понесох с мен
Днес ми е много добре защото не съм гладна като вълк.
Пия чайче НАЗДРАВЕ на всички cheers

# 378
  • София
Зелено човече, не че е наложително , но ако се притесняваш, че не сваляш с добри темпове, публикувай менюто, да го огледаме. Peace

Значи днес, първи ден ПЗ след ударен режим:

* сандвич от моята версия на палачинката (от книгата + вода - извара), напълнена с извара и пилешко месо = 1/2 доза трици за деня
* кафе с прясно мляко 0,1 % + подсладител
* 1 малко кремче с желатин (черпиха ме - разкошно беше --> zazu1 Hug )
* Опитах по едно парченце от препоръчваните тук сирена (zazu1 Hug )
* сандвич от моята версия на палачинката (от книгата + вода - извара), напълнена с извара и пилешко месо = 1/2 доза трици за деня
* 1 пилешко бутче по рецептата пиле върху сол + малко зелена салата без нищо
* салата от зелена салата, пресен лук, чеснов сос (кисело мляко 0,1 % + 1 скилидка чесън  + 1 щипка диетична сол) и пишешко месо надробено в салатата
* вода 1,5 - 2 л.

Честно казано предните дни бях по-гладна и хапвах повечко месо: пиле (обичам пиле), риба, пуешки бут  Embarassed  За днес сготвих и зелен боб, но не стигнах до него - салатата беше голямшка  Embarassed
Очаквам коментар   bouquet

# 379

А освен красота, хармоничното тяло е и здраве, особено за нас, по-напредналите в годините (моите са 36 и съм с две големи деца и заседнал начин на живот).  !!!!!!!!!
МОМИЧЕТА, ПРЕСТАНЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ ДАМИТЕ СЛЕД 30 НАПРЕДНАЛИ В ГОДИНИТЕ, ПРИЕМАМ ГО КАТО ЛИЧНА ОБИДА!!!! СЛЕД 30 СМЕ ПО-КРАСИВИ, ПО-СЕКСИ, ПО-ИНТЕРЕСНИ, АБЕ ВСИЧКО НАЙ- НАЙ, ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ!!!  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 :Майка ми, която е на 56 и изглежда страхотно, защото се грижи за себе си, казва че една жена започва да старее физически, когато остарее психически!!! Така, че Фионче, ти си прекрасна,  ние и чичко Дюки ще ти помогнем да осъзнаеш това!  newsm51

# 380
  • Варна, а по празниците в Ямбол
момичета, да ви споделя - нищо не стана с палачинките!!!! Whistling Whistling ooooh! Whistling Ядах ги печени, не до печени, горени и обгорени.. чудо беше.. вкусни много, но без абсолютно никаква форма!!!!  Mr. Green Нищо де на конкурс няма да ходя с тях!!!
Днес ми е последен ударен ден! По мои сметки, съм свалила поне 4 килца, утре сутрин ще се притегля окончателно! Започвам ПЗ-то... Чудя се с кой зеленчук да започна, но ще реша....
За сега не си сменям лентичката, като се върна във Варна, ще се измеря на електронния и ще скокна и аз с една разлика  Mr. Green
Зарибих и сестра ми да почва, тя има доста по-малко за сваляне от мен.. Нещо обаче ме притеснява за нея - тя е с много ниско кръвно винаги, а в книгата четох, че Дюкан казва за такива хора да не пият повече от 1,5 л. вода на ден!? Нещо по въпроса! newsm78

# 381

А освен красота, хармоничното тяло е и здраве, особено за нас, по-напредналите в годините (моите са 36 и съм с две големи деца и заседнал начин на живот).  !!!!!!!!!
МОМИЧЕТА, ПРЕСТАНЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ ДАМИТЕ СЛЕД 30 НАПРЕДНАЛИ В ГОДИНИТЕ, ПРИЕМАМ ГО КАТО ЛИЧНА ОБИДА!!!! СЛЕД 30 СМЕ ПО-КРАСИВИ, ПО-СЕКСИ, ПО-ИНТЕРЕСНИ, АБЕ ВСИЧКО НАЙ- НАЙ, ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ!!!  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 :Майка ми, която е на 56 и изглежда страхотно, защото се грижи за себе си, казва че една жена започва да старее физически, когато остарее психически!!! Така, че Фионче, ти си прекрасна,  ние и чичко Дюки ще ти помогнем да осъзнаеш това!  newsm51
Браво,Лори!   love001   love001   love001

# 382
Лорче, в никакъв случай не мисля, че сме грозни, скучни или нещо такова. Говоря за физиологичните особености на жената. По-трудно се възстановяваме, по-бързо се уморяваме. А иначе пак да кажа, че откакто съм на Дюкан не съм се чувствала така отпреди 5-6 години - СВЕЖА. За теб не говорим - ти сияеш, снимките ти са страхотни! Hug Hug Hug

# 383
Зарибих и сестра ми да почва, тя има доста по-малко за сваляне от мен.. Нещо обаче ме притеснява за нея - тя е с много ниско кръвно винаги, а в книгата четох, че Дюкан казва за такива хора да не пият повече от 1,5 л. вода на ден!? Нещо по въпроса! newsm78

Аз също съм с много ниско кръвно, но режимът ми влияе определено добре newsm10 newsm03

# 384
Фионче  love001  love001  love001

# 385
  • България
Лорче как си днес браво че си си купила велоаргометър съседа "приятел" ли ще го сглоби  love001

# 386
Лорче как си днес браво че си си купила велоаргометър съседа "приятел" ли ще го сглоби  love001
Ха, тук нещо май ,а? Naughty

# 387
  • България
Няма нищо просто общ приятел от много години. Майтапим се Laughing

# 388
Дами,
ако разрешите имам следния въпрос,

При някоя от вас като страничен ефект появи ли се косопад, и ако да какво правите. От 18 дни се старая да спазвам въпросния режим, от два дни при миене и ресане косата ми се скубе необичайно много. Все си мисля, че следродилния косопад при мен е отминал. Родила съм почти преди 6 месеца.
Благодаря

# 389
Ха, тук нещо май ,а? Naughty
Перле,купих си днес колелцето и младежът в Техномаркет ми носи едно пакетче и вика-"Ама то 2-3 винта трябва да се завинтят..." Отивам в къщи и се оказа, че не е проста работа и нали си нямам мъжле (мойто го изгоних newsm48) се помолих на съседа.. Ама той не става smile3506

Общи условия

Активация на акаунт