Декупаж (салфетна техника)-14 тема

• 29 718
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
Ами че те всички са вече с пролетно настроение newsm44 Two Hearts и kadrokosa и dadusq , и Belladona   ,всички мислят еднакво,я най -добре конкурса го направете с пролетна тема хем и повече време ще има.Ако е любуфчийска темата аз няма да мога да участвам,няма да ме има,ноо ще съм с вас  и колкото мога ще ви следя HugАбе аз поначало не обичам съревнованията,щото като ми се зададе тема и запецвам,обичам да импровизирам и да правя това което ми идва отвътре-иначе сякаш ме ограничават и не съм в силата си/но дори да е така ако имам възможност няма са цепя отколектива я/
Някой беше питал за трансфера,хартията трябва да е обикновена принтерна/  newsm78 ама и те май си имат дебелини, защото понякога на мен ми копират на по-дебеличка,все забравям да предупреждавам да е най-тънката и не гланцирана/Аз имам 80 гр. А4 -идеална е за целта.Оня ден опитах да направя обратен трансфер на стъклена чиния,не става да знаете и да не опитвате.Трансферното лепило/това не го знаех/ като изсъхне не става прозрачно като декупажното.Виждате че и аз се уча от грешките си,някои неща никой не ти ги казва Crossing Arms

Кате малко сме болни,малко с нета има проблеми и малко нямаме време  Hug,а бутилката е прекрасна ,хем валентинска,хем пролетна   bouquet
Аз пък реших да си оставям моята самотна и й направих другарчета свещички и свещници,и едно китайско плато
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=209870&photo=13

# 226
Дивиана, ако си правила трансфера с разпечатка от мастиленоструен принтер - затова не се е получила.

Позволявам си да оспоря това широко ширещо се твърдение, тъй като аз досега когато съм правила трансфер винаги е бил с разпечатка от мастилено-струен принтер и не съм имала проблеми. Това, поради простата причина, че мастилено-струйния принтер ми е цветен, а лазерния е черно-бял, та не става за разпечатване на цветни картинки.

щото като ми се зададе тема и запецвам,обичам да импровизирам и да правя това което ми идва отвътре-

И аз съм по абсолютно същия начин.

Belladona черно-бялата бутилка много ми хареса. Как я направи?

И  аз се интересувам от същото.

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 10:05 от Анонимен

# 227
И аз съм за конкурса. Темата Пролет по ми допада от любовчийската  Peace
Belladona черно-бялата бутилка много ми хареса. Как я направи?
Аз пак нямам нищо за показване. През почивните дни тъкмо си приготвих всичко да почна и децата се събудиха  Tired Дори салфетката си я намокрих, ама ...

# 228
Признавам си без бой, че се покрих, като разбрах за конкурса....ама ще взема да участвам на олимпийския принцип, та калабалък да става......Wink
А по отношение на предметите: Струва ми се, че основната част от момичетата залитат по бутилки и чинии /аз съм от вторите/. Има ли проблем конкурсът да е върху тези предмети? Мен чиниите от магазините за дом. потеби ми вършат перфектна работа. И темата е сууупер! Тъкмо д ами светне малко, че ме е друснала една депресия......И нямам нищо ново за показване...... Cry

# 229
  • Варна
Аха, появиха се. smile3521
Не щяли за любов, пу не вЪ Я срам! Ами ако ви чуят мъжовете? hahaha

Аз нали ви питах каква тема искате.Моите предложения бяха за по-близка дата с идеята, за пролетта да спретнем още един конкурс. newsm53

Кампари, дали да не смениш анкетата с такава за предмет? newsm78

А, и искате ли да има повече от една категория?
Гледам при фотошопките, че става по-интересно като има два варианта, ама не повече.

# 230
Искаме за лЕбоФФ, как да не щем?!  Embarassed Кой бега от хубавото.....ама аз не съм виждала таквиз салфетки, та ше ми  зор да намеря к'во да лепА...... Laughing

# 231
  • Пазарджик
Черно-бялата бутилка я правих със салфетка, кракле и отгоре нещо я дорисувах, но на места стана доста размръчкано  Tired.
Аз съм май за тема Пролет  Peace

# 232
Кампари, дали да не смениш анкетата с такава за предмет? newsm78

Хайде, Кампари смени анкетата.  Mr. Green Длъжна съм да обявя, че имаше 14 гласа ЗА конкурса, 2 -все ми е едно, 3 -не мога да реша.
Това за категориите е интересна идея.

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 10:39 от Анонимен

# 233
  • София
Стига бе момичета, та нали Пролетта е точно време за Любов?
А 14/02 си е празник на Любовта няма значение дали сте пияни от Любов или ... влюбени във виното  Joy все за Любов става въпрос
И аз да се изкажа без нищо да показвам, че музата я няма никаква ...
А иначе на всички които в тази тема показаха работите си  newsm20 защото им завиждам, че имат муза и работят. Страхотни сте!!!

# 234
  • Добрич
Белладона, влюбих се в първата ти бутилка...Страхотна е!   Hug
Миражче, отново превъзходна работа.  Hug Heart Eyes
Дадуся, бравос!    bouquet

Ето и моите картички, които вчера обещах:

http://kadrokosa.multiply.com/photos/album/14/Decupage_2008_-_2-nd_album#9
http://kadrokosa.multiply.com/photos/album/14/Decupage_2008_-_2-nd_album#10
http://kadrokosa.multiply.com/photos/album/14/Decupage_2008_-_2-nd_album#11
http://kadrokosa.multiply.com/photos/album/14/Decupage_2008_-_2-nd_album#12

А тук са с екстри:

http://kadrokosa.multiply.com/photos/album/14/Decupage_2008_-_2-nd_album#13
http://kadrokosa.multiply.com/photos/album/14/Decupage_2008_-_2-nd_album#14

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 12:39 от kadrokosa

# 235
  • Бургас
Гласувах и за предмет- чиния, поне според мен чиниите имат най голямо разнообразие, форми, релеф и т.н., и ще стане добър конкурс хем единакъв предмет ама всичките различни- а явно остава пролет като тема, а срока до кога е?

# 236
marinap дори да предположим, че музата ти те е напуснанала (не се съмнявам, че е временно Wink), то е оставила все пак нещо, което да напомня за нея си Grinning ВЛЮБИХ се в яйцата ти (как само звучи Embarassed-добре, че не си мъж. Не си. Нали? Laughing Grinning) Много нежни и изчистени  bouquet  bouquet  bouquet

Оооо,шоши Shocked #Crazy #Crazy #Crazy Гарафите ти ме оставят бездиханна newsm20 newsm20 newsm20
vanyia много свежа е станала "свекървенската" табличка Sunglasses.   bouquet
dadusq прекрасни картини. Това (да направя картина) е една от мечтите ми, свързани с декупажа Sad
Лаленце слънчогледът ти грее, грее Hug  bouquet Суперррр. Така ме сгря
Дивиана не се оплаквай. Чинията ти е вълшебна  bouquet
green eyes чудесно си се справила като за пръв опит. Верно е, че с боя би изпъквало по-добре, но и така си е супер Simple Smile
Къдричке, подложките са супер свежи, а картичките..... smile3501 thumbsup smile3501
Belladona за мене ти си абсолютен фаворит в категория "бутилки". Няма празно. Невероятни са  bouquet  bouquet  bouquet Обичам бутилките ти Grinning
Миражче, това китейското много хубаво, бе Hug

Накрая да се изокам и аз за кОнкурса Grinning. Съм за, но не смятам да участвам, което от своя страна не знам дали ми дава право да се изказвам дали да има или да няма конкурс. Освен това си позволих да гласувам за предмет, независимо от отсъстващото ми желание за участие Grinning Sunglasses. Не знам дали да е за пролет или за любов

И като казах ЛЮБОВ, та се сетих, че спретнах един подарък за мойто либе. Требе да го снимам и да ви го покажа. Имам забележки към него (подаръка, де-не либето Wink), ама.....късно е вече. Мандалото лопна. Няма да имам време за друг, а и идеите ми се изчерпаха Embarassed Sad

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 17:15 от looloo

# 237
Направо не знам кого да похваля по напред. Оставихте ме бездиханна, както винаги  Shocked  Shocked   love001. Идеята за конкурс ми харесва, но не знам дали ще се включа. Темата за пролетта е мммммм  Laughing , но за момента не мисля, че ще имам сили за такова оспорвано състезание.
Взела съм си бележка Sick и при първа възможност ще ви упомена поименно,ще питам, ще хваля и    bouquet

# 238
E, добрееееее. Темичката се съживи.

Зеленоочке, на мен лично много ми харесват такива прозрачни и ефирни неща. Не че боядисаните не ми харесват, но ефирността си има своето обаяние.

kkaatt , тъкмо написах, че не мога да го отворя и ......    bouquet  Всичките неща ли са трансфер?  Браво. Чудесно се е получило.

Belladona, точно заради такива неща още не се престрашавам да правя декупаж върху бутилка   smile3501 smile3501 smile3501   Всяка жаба да си знае гьола  Laughing

Миражка, как го напука туй златното?  newsm78  Или просто отдолу прозира другият цвят, който е напукан?    Мълчи, мълчи, и после....  smile3521 newsm51

Кампари, а не се размазва мастилото, като е от мастиленоструен?  Аз пробвах веднъж такъв декупаж, ама стана голямо ......, макар че си го знаех предварително, ама не, да пробвам.

Къдричке, много са сладки картичките!  Поздравления за базара!

Хайде, looloo, чакам с нетърпение! Музика ще има ли?  Wink

Аз да се похваля, спретнах една романтично-любовна декупажна симфония, ама като гледам май се поизмести любоФчийската тема.....   Цяла нощ не съм спала, а пък то к'во стана с любоФтъ   Wink  Има 1 цвеКе, но за пролетно не знам дали ще мине.   Обаче, както казва захи:   та нали Пролетта е точно време за Любов?

# 239

Хайде, looloo, чакам с нетърпение! Музика ще има ли?  Wink

Аз да се похваля, спретнах една романтично-любовна декупажна симфония, ама като гледам май се поизмести любоФчийската тема.....   Цяла нощ не съм спала, а пък то к'во стана с любоФтъ   Wink  Има 1 цвеКе, но за пролетно не знам дали ще мине.   Обаче, както казва захи:   та нали Пролетта е точно време за Любов?
К'ва музика, бе Shocked Rolling Eyes
И сега какво стана?! Няма да покажеш нещата и ако искаме да ги видим, ще трябва да чакаме до конкурса, а. Умирам от любопитство. Искам да чуя симфонията тиииии newsm17 smile3511

Къде се изгуби zax?! Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт