Отговори
# 165
stefinka според мен и мъжа ти няма да може да го остави да реве, ще му стане гадно да слуша как бебчо плаче

# 166
За мен всичко си опира до детето и родителите - универсални рецепти няма.

за лекциите на 9 месеца - айде който ходи после да сподели с нас, става ли?!

# 167
  • София
Здравейте Simple Smile

За режима аз също съм напълно съгласна с Кали и смятам че бебчо сам ще ми покаже какво и как да правя. Все пак наистина си е индивидуално и всяко бебче колкото и малко да е, си е с характер и то най-вярно би ни показало какво му харесва и какво иска.

За безсънието при мен е просто кошмар! Cry Така ме боли гърба и заради това се будя по 100 пъти и като прибавим към това и факта че ходя до WC-то по хиляда пъти и ми е тежко и място немога да си намеря ..... направо незнам ! Нямам търпение вече да влизам в 9-тия месец Simple Smile

За ритниците аз също усещам бебчо ниско долу, което ми беше доста странно, но сега като видях че и при вас е така малко се успокоих. Той моя бебчо се премести до преди два дни ме риташе от дясно е от вчера от ляво Simple Smile Сладур, явно му е широчко и си плува на воля Simple Smile

Хубав ден Simple Smile

# 168
Да ви кажа, съдружникът на моя мъж се ожени малко след нас и също чакат бебе, но през юни. Той е към 32 годишен, а жена му е на 22 г. Много са ми странни те двамата - щели още от първия ден да отделят бебето в детската, за да не им плачело през нощта!!! Също така момичето изобщо не се пази... В 3 месец пренесла не знам си колко килограма тухли за къщата, понеже с мъжа й сега дооправят къщата. Преди седмица пък колата им закъсала на едно нанагорнище и тя /в 5-я месец/ БУТАЛА КОЛАТА!!! Е, тва вече ме разби! Не е истина! Не й пука за бебето ли, не е достатъчно информирана ли, не знам...  Shocked #Crazy Shocked #Crazy  Ама то май точно такива жени, които не се пазят изобщо, си карат бременност без проблеми и раждат здрави деца, пък тези, които много се пазят и силно желаят да си родят здрави бебчета, все нещо гадно ще им се случи! Не знам, аз много се пазя, това сега ми е приоритет и няма да правя компромиси!

# 169
tanzen ко супея да се вдигна от леглото на всяка цена е отида на лекциите и после разбира се ще пиша какво са казали. За сега не намерих инфо, че трябва да се записваме предварително така, че направо ще отида пък да видим, дано не ме върнат.
Но не се надявайте много на мен, защото ако пак изкарам безсънна нощ може да не мога да стана.

Ася това с ващите познати и емного странно, според мен това момиче не е искало така силно като нас да стане майка, а просто  се е случило. Аз лично от доста време мечтая за това и сега съм много внимателна, дори понякога прекалено, което също не е много добре. Може би майчинският инстинкт при нея още не се е събудил!?

# 170
Ася аз също не съм от тез дето много се пазят  Thinking

С първата ми бременност в края на 6 и началото на 7 месец пътувах до Австралия и обратно, 48 часа път в едната посока, половината от които полет. Там трамбовах по цял ден. В 7 месец правихме ремонт вкъщи.

И сега нося и вдигам тежко, най-малкото щерката е около 15 кг. и не мога да не я гушкам  Grinning

Ако всичко е наред с бременността, не виждам причина да се пазиш толкова много. Да не говорим че ако са само двамата и правят къщата без чужда помощ не им е лесно и може да й се е налагало да носи тухли дори и да не иска  Thinking

За плаченето според мен много хора говорят така докато не прегърнат бебенцето, после нещата се променят коренно Wink

# 171
ritka какво е гнездене (съжелявам ако ми е глупав въпроса, но за пръв път чувам)
stefinka може наистина да се е обърнало бебето и за това толкова високо да го чувстваш, ама моето като не е и на мене ми е странно, смисъл като не съм го изпитала, дано се обърне скоро  Hug
asja и аз се пазя много, даже прекалено май, но така е по-добре отколкото заради едни тухли да съжеляваш и да се обвиняваш цял живот недай си Боже ако стане нещо.  Peace

# 172
Ася аз също не съм от тез дето много се пазят  Thinking

С първата ми бременност в края на 6 и началото на 7 месец пътувах до Австралия и обратно, 48 часа път в едната посока, половината от които полет. Там трамбовах по цял ден. В 7 месец правихме ремонт вкъщи.

И сега нося и вдигам тежко, най-малкото щерката е около 15 кг. и не мога да не я гушкам  Grinning

Ако всичко е наред с бременността, не виждам причина да се пазиш толкова много. Да не говорим че ако са само двамата и правят къщата без чужда помощ не им е лесно и може да й се е налагало да носи тухли дори и да не иска  Thinking

За плаченето според мен много хора говорят така докато не прегърнат бебенцето, после нещата се променят коренно Wink

Е, Ритка, едно е да пътуваш или пък да си вдигаш детенцето... Това няма как да се избегне. Но чак пък тухли да пренасяш и да буташ кола!!! Прекалено е! То и ние ще правим ремонт, когато ще съм в 8-9 месец, но все пак най-тежките неща ще ги поеме мъжът ми, аз ще се огранича с по-леките. Има е нещо друго - точно периода до 3-4 месец е най-опасен откъм спонтанен аборт, после нещата са по-стабилни. Аз се пазих много до към 4 месец, сега си живея нормално, но тежко не вдигам за нищо на света! Пък и мъжът ми не би ми позволил!

Vanyivan, момичето искаше да забременее, даже доста месеци опитваха, преди да стане! Просто е много малка още на акъл и не се замисля толкова. Пък аз като раждам първо дете на възрастта на дърта магарица, съм по-внимателна.

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 18:36 от asja

# 173
Ами гнезденето това е периода, който обикновенно непосредствено предхожда раждането.

Обикновенно поведението на бъдещите майки се променя тотално и вместо да мързелуват те се хвърлят да подготвят къщата за бъдещия човек: мият прозорци, перат, гладят, като усещат вътрешната необходимост от това Simple Smile Все едно предчувстват че наближава раждането и от активна почивка преминават към активна подготовка. Обикновенно това поведение се наблюдава към началото и средата на 9 месец, но мен тоз път ме започна в началото на 7 месец  Crazy Това си е медицински термин и наистина го има, наблюдавайте се и ще усетите промяната  Hug

Дано съм го обяснила добре, че ми е малко трудно  Thinking

# 174
Момичета искам да се извиня, че като бързам да пиша понякога не натискам някои клавиши и изпускам буквички или разменям местата на някой букви в думите, после като чета какво съм написала и умирам от срам. Надявам се, че не ми се сърдите много и това не ви дразни.

# 175
искам да попитам vercho от къде е купула бодитата на точки който е сложила в албума

# 176
ритка разбрах какво имаш предвид Simple Smile Ще се наблюдавам със сигурност  Peace
Мен сега ме притеснява това че нищо не сме купили още и недай си Боже ако бебка се появи по рано, не сме готови въобще. Дано всичко да е наред  Praynig

# 177
Ами ние всичко накупихме освен козметиката  newsm78 Но и много неща имам от малката. Просто този път ми беше много по-лесно Simple Smile

Че и другата седмица като гледам как съм го подкарала всичко ще е изпрано, изгладено и прибрано по шкафовете  newsm78 И само че чакаме бебо да се появи, само да изкара колкото се може повече в коремчето и да ми е жив и здрав  Thinking

# 178
И ние още нищо не сме купили и даже онзи ден си мислех, ако бебчо тръгне да излиза по-рано нямаме нищо приготвено, но се надявам това да не се случи

# 179
  • варна
Aся,може би не всичко е до акъл.Аз също не се пазя толкова,колкото ми се иска.Това е не защото ми е все едно за бебо,а защото няма кой друг да  свърши работата.И за предишното,и за това бебе сме все в ремонт,в 9м. боядисвах таван и стени.Понякога и прекаленото пазене не опазва.

Общи условия

Активация на акаунт