Всекидневен поздрав за вас от нас :)

• 51 510
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 615

Секси Како, специални благодарности за тази песен!   bouquet

Наистина е невероятна песен. Hug Радвам се, че ти харесва.Само нея въртя до умопомрачение. ooooh! И в подписа си я пернАх. Чуй NO на Шакира в подписа ми, също е страхотна. Hug
Да бе, чак сега видях, че са ти в подписа... Blush На Шакира я знам, но, честно казано, не ми е толкова любима...
А знаеш ли за какво се пее в Hoy? Спомням си, че имаше клип - анимация, май имаше индианци и орли - май за свободата се пее нещо, но какво точно... Ще се опитам да издиря текста и ще помолим Калпазанка  или някой друг испаноговорящ да я преведе, искаш ли?

# 616
А знаеш ли за какво се пее в Hoy? Спомням си, че имаше клип - анимация, май имаше индианци и орли - май за свободата се пее нещо, но какво точно... Ще се опитам да издиря текста и ще помолим Калпазанка  или някой друг испаноговорящ да я преведе, искаш ли?

Днес

Пазя всяка сълза като океан
За всеки един ден , когато съдбата
Ме/Те пращаше далеч от теб/мен ( ни разделяше )
Отглеждам твоята вяра , коята ме издава
Расте като цвете , което ме изцерява
И пак ме изпълва с обещания и надежди

Върху себе си твоето разочарование понасям
Когато безпорядъкът на моите емоции
Ме караше да премълчавам истината
Аз съм просто монета във твоят фонтан
Загубена,  като секундите , които безспир броя
До мига , в който ще бъда до теб

Ревностно пазя всяка заран , която ни заварва
С нощта около нас небрежно разпиляна
Оцветила ме във нежно синьо
Радостта ти нося в стъпките си
Понесли ме към твоя пристан
А трябва ли ми да отивам по-нататък
Ти си и слънце и луна

Вкопчена в обятията ти съм най-спокойна
Обратно в ръцете , където съм най-щастлива
Нищо повече не искам
Само да те видя отново

Вкопчена в тебе пак скитам
Из небесата над мене
Чувайки как казваш „обичам те”
Вкопчена в теб , а свободна

Ревностно пазя най малката фраза
Която от устата ти се е изплъзнала в миг
Докато със обич ме даряваш
Копнежът ми е безспирен и вечен
Когато съм с теб съм готова
За каквото и да било ...

Не мога да го докарам съвсем на рима.

Forca la Furia Roja ! Ole, Ole, Ole !!!

Изчезвам да гледам мач  Laughing

# 617

Днес

...
Не мога да го докарам съвсем на рима.

Forca la Furia Roja ! Ole, Ole, Ole !!!

Изчезвам да гледам мач  Laughing
Лелей, ти направо не си човек... Невероятна си! Приятно гледане на мача!

# 618
УтрепАхте ме и двете.  Hug

До кога ще продължавам съвсем случайно да попадам на песни, за които дори не съм чувала, нито виждала на клипове и да се литвам до лудост по тях? ooooh! И често се оказва, че тези песни или са стари или са скорошни хитове или нещо друго подобно. smile3538

И като капак и текста след това се оказва умопомрачително бъркащ ми там, където най-малко искам. Cry

Гласа на Глория Естефан нещо не ми пасваше и никога не съм обръщала внимание на песните й, но CTramell ми препоръча една нейна песен, която се оказа на Глория Гейнър - объркала се е, случва се...Та така съвсем случайно попаднах вчера през нощесТ на тази песен и се побъркАх по нея. Hug

Калпазанке  Heart Eyes, шта УбезглавЪ заради този превод.Следващия път да ме пожалиш, моля те...Чудна дупка, в която да изпадна съм на път да си спретна.

Ай глей си мача и викай и за мен, щото аз си глътнах езика и нещо не ми се говори, кво остава да ми се вика.

# 619
Дръжте този клип  HOY

Но комент.

# 620
За жалост ние от дата.бг не можем да теглим... SadЗатова си го гледаме само он-лайн... Peace

# 621
Дръжте този клип  HOY

Но комент.
Мерси, свалям си го вече Simple Smile.

Калпазанке  Heart Eyes, шта УбезглавЪ заради този превод.Следващия път да ме пожалиш, моля те...Чудна дупка, в която да изпадна съм на път да си спретна.
Аз не ти позволявам да изпадаш в дупка!  Naughty

# 622
# 623
# 624
# 625
# 626
хОРА,ЗАЩО НЕ МОГА ДА ИЗТЕГЛЯ НИЩО??? ПИШЕ МИ,ЧЕ НЯКАКЪВ CODEC /ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО/ НЕ БИЛ ИНСТАЛИРАН,ЗНАМ ЛИ..МНОГО МЕ Е ЯД!

# 627
хОРА,ЗАЩО НЕ МОГА ДА ИЗТЕГЛЯ НИЩО??? ПИШЕ МИ,ЧЕ НЯКАКЪВ CODEC /ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО/ НЕ БИЛ ИНСТАЛИРАН,ЗНАМ ЛИ..МНОГО МЕ Е ЯД!
тОГАВА ЩРАКАЙ ДЯСНО КОПЧЕ /ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО/ И ИЗБИРАЙ "SAVE AS..."  !!!  НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗНАЕШ!

# 628
тОГАВА ЩРАКАЙ ДЯСНО КОПЧЕ /ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО/ И ИЗБИРАЙ "SAVE AS..."  !!!  НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗНАЕШ!

Еми не става и така.Примирих се.А и на служ.комп. не смея да свалям разни работи,че да не стане грешка  Mr. Green
Благодаря ти все пак   bouquet

# 629
Zeljko Joksimovic - Idi na put

Zeljko Joksimovic - Prva si pocela

Нямам представа дали ви харесва тази музика.Изпълнителят е най-популярния съвременен, естраден певец в Босна - нещо като нашия Георги Христов или Графа и т.н.

Стрелчеnewsm10  Тук ми е по-лесно и по-бързо, отколкото на мейл. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт