Аз луднах последните 10 дни, така се разболяхме всичките, направо не ми се говори. И аз вдигах температура 39.3, а децата правиха почти 40 градуса. Както и да е, вирусна история, отмина без антибиотици или други силни лекарства.
Ани, ако е вирусно заболяване, АБ не помага и няма смисъл да се дава, защото така пада имунитета и Габчо боледува повече. Аз бих дала АБ само в краен случай, след направени изследвания на левкоцити и утайка, т.е. показатели за бактериална инфекция. Лекарите изписват силни лекарства за щяло и нещяло, защото обичат да се презастраховат, но за съжаление така вредят повече, отколкото помагат. Вече имам толкова опит с вирусите, че дори не ги водя на лекар, освен ако не преценя, че е наистина необходимо.
Сега се говори за нов вирус и направи изтръпвам
.Поли, и аз щях да ти напиша за Икеа, точно днес козметичката ми обясняваше за там, че имало хубави неща на хубави цени
.Уини,
. Утре и аз ще купя списанието, защото днес не ми остана време.Иначе при нас е едно и също - работа, деца и по-точно на работа с деца последната седмица, но вече са на градина и е по-спокойно.
Пепе, надявам се при Тео всичко да е наред и вярвам, че ще е така.
Отивам да слагам децата да спят, защото не спряха да беснеят и съм пред нервен срив
лека вечер на всички

.......затова почувствай се виновна и пусни снимка
и съжалявайки, че не мога да предам колко е хубава наистина на снимките ще ви покажа това което снимах от моя апарат от списанието. Специално за вас 
( Да се излекуват бързо и да не ги лови пак 

Дано бързо да се оправи
Успях да я сваля, ама се притесних доста. Нощта мина по-добре
Поне тази нощ не е вдигал Т и пи мляко, че и него беше отказал
Най-вече ми харесва, че стила ти е почти запазен - както казват там, естествената ти красота е само подчертана и........това е било достатъчно за да заблестиш 
За Т и аз прибягвам до такива методи. По принцип съм много против лекарствата и се надявам Габи да израсте тези болести и малко да го каля
Да не смятам разходите по ремонтите, достатъчни са ми похабените нерви, за да забравя колко ми е любима. Ще я сменям
Добре, че Габче ми върви към оправяне, това е най-важното