Бисери и мъдрости рояци ръсят СЕПТЕМВРИйските хлапаци!

• 20 470
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Роси, момчетата ми спяха в кошчета, после в кошари за игра и като направеха годинка ги слагах в големи легла. Приси сега няма къде да я сложа на голямо легло - едва ли ще е добре дошла в тяхната стая  hahaha Все още си спи в кошарата, дори сама си влиза като стане 22:30 и ми вика само да и дам шишето.  Joy

# 91
Eto malko snimki ot nas ot praznicite Simple Smile http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211554
imam veche barz internet i e mnooogo goljam kef

# 92
Марис, не мога да не кажа колко красиви ръце имаш!  Heart Eyes Blush

Моите момчета са на летището в Сф и сега пък от там не могат да излетят  Tired Ама пътуване...  Cry

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 23:06 от Makeda

# 93
Pepa, mersi Heart Eyes za patuvane ne mi se govori, che nasheto si beshe infarktno - maglata v Sofia e ujasna! nikoga njama da patuvam zimata veche. stiskam palci da se priberat po-barzo! pone sa po majki Simple Smile

# 94
Много сте сладки Марис  Hug Фурната е като нашата  Mr. Green

Пепе прибраха ли се мъжете?

# 95
Добро утро:-)
Неделно кафенце:

# 96
Добро утро  Hug

Мерси за кафенцето, Уини  Heart Eyes

След няколко часа закъснение, мъжете ми все пак се прибраха  Hug Hug Добре, че е успял да излети самолета Simple Smile

Лек ден и целувки   bouquet

# 97
Каква висока активност днес... Sick
Търпят порицание някои мацки, че хич не пишат в последните месеци, ей тъй да кажат "Добре сме" или "Какво правите"

Скучен ден, мръчкав. А как чакам пролетта...еееееех мечти Whistling
Вчера си поръчахме диван за новия дом. Още не сме се преместили. Не, че много бързам, ама и тук стана много гадно. През деня пред нас е все едно си на Патриарха - не можеш да си влезеш от коли. Там поне ще е спокойно, красиво.
...та за дивана ви говорех...обиколих цяла София...нищо не ми хареса, а това, което ми харесваше, струва 10 хиляди лева...тези хора са луди...така си мисля. И 5 хиляди ми се виждат много...какво остава за двойно. Отивам в Selamore и гледам...гледам, гледам и решавам да не питам всяко нещо колко струва (защото там разбира се няма цени) и казвам на продавачката " За да не ви губя времето, пък и своето, да ми предложите диванче около (максимум) 3 хиляди. Тя ме изглежда все едно съм я обидила на майка и казва "ооооооо, не. ТУК няма такива дивани. Най-евтиното е 5 и 700" Благодаря. Чао. Все едно берем парите по дърветата. Че за толкова пари ще се оженя дето се казва...Карай, важното е, че си намерих.
Другата събота ще ходим (надявам се) до Икеа за разни дребошляци и да започваме лека по лека да се пренасяме. Дали сме си краен срок 20.04. Да видим!
ами приятна вечер от мен и целувки   bouquet

# 98
  • Sofia
Ееее, Поли, хайде вече, откога ви чакаме с Габи да ни станете комшии  Peace Аз едно време купих един диван уж италиански, уж н'ам к'ъв си... После колко такива видях и то на 1/5 от цената  ooooh! Ама аз тогава не обикалях и не търсих. Аз и сега щах да съм така, но вече знам "обади се на приятел Wink" Ти чудесно ме отриентираш във всичко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Марис, страхотни снимки, страхотен малък юнак (пу-пу  Heart Eyes) и страхотни ръце (забелязала съм ги с лак, но и без лак ноктите ти са със съвършена форма!!!)
Winny-чка, поздравления за решението да смениш гривата, страхотно ти е  Peace Още повече се радвам, че са те открили за списание, каквато си изписанка... Утре ще го купя на всяка цена!!!

Моето момче кашля, точи сополи, вдига Т. Минаха 20-тина дни от последния антибиотик. Чудя се дали сега ще прескочим, но досега не се е случвало  Sad Варя едни отвари, изтривам с мас, с оцет, мажа едно мехлемче в носа. Иначе пък си е весел и хапва (когато няма Т). Утре няма да го давам на ясла, ще го гледаме комбина с гледачката. Аз всъщност поверих тази чест на една от моите камериерки. Жената работи при мен от години и познава Габи. Предишната беше ОК за бебе - да го нахрани, да го преобуе и толкова. Сега искам някой да се занимава с него- да чете, да рисува, да играе, да пее... Та утре ще я освободя от работа, за да ми гледа детето  Mr. Green Оф, аман от болести вече  Cry

# 99
Аничка, да пожелая на Габче бързо оздравяване  Praynig Praynig Praynig Много ви мъчат тез' пусти болести  Confused

Поли, съчувствам за цените много! Повече няма да казвам. Нямам право да коментирам повече, но все пак ще кажа, че цените са безумни за много неща!

Ох, да помрънкам малко  Mr. Green Радвах се, че заминавам за два дни в Портсмут, а сега хич не ми се ходи. Искам да си седя тук. Бързо ще мине, ама чак не ми се ляга, че по-бавно да дойде утре  Laughing

Ееейййй, как можах да забравя да се похваля  ooooh! Тео спи вече БЕЗ овцата  Grinning Скрили я бабите  и му казали, че отишла някъде на разходка. Миличкият ме пита всеки ден за нея, но не е трагично положението. Та благодарение на това, че не е с овцата, съответно вече заспива БЕЗ палец в устата  Hug Hug Hug

Лека вечер ви желая и хубава седмица!   bouquet

ПП
Уини, моля те да пуснеш снимка от списанието утре  Praynig Praynig Praynig Искам и аз да тевидя  Heart Eyes Heart Eyes

# 100
  • Sofia
Ееее, Пепе, страхотна новина от вас !!!! Много се радвам за палчето и овцата.
По нова година едни приятели от Англия бяха тук в Банско. Малкият им син е на 10 годинки и още носи със себе си навсякъде едно плюшено мече.

Ние изкарахме една нормално болна нощ - давах нурофен, изтривах, преобличах, давах водичка... за мляко изобщо не се сети. Направих преглед на торбата с негови лекарства и изхвърлих доста. Някой ще ми каже ли Вентолин кога се дава?

Приятен ден   bouquet

# 101
Anik - Вентолин се дава когато има силна задушаваща кашлица или бронхоспазъм - за облекачаване на дишането.
Марис - красавец си е Ади - има на кого да се е метне  Simple Smile

Ние тъкмо мислехме че сме изкарали в събота вируса - нямаше темп. и в неделя айде пак 39,7 и цяла нощ не спах с него - през 1/2 -1 час мерихме темп.  Tired Мисля ако успея да го спра от ясла - то през 10 дена все сме с нещо newsm78

# 102
Здравейте, ето дна прясна прясна снимка от нас:
http://www.foto.bg/showphoto.php/photo/141591/cat/3374

# 103
Пепе страхотно  Hug
Ани, Еви да ви оздравяват бързо дечицата!
Роуз ама тя мноооооооого е пораснала  Heart Eyes

От днес Елито е ученичка  Hug Рева 1 час, аз и баща и нервно потропвахме отвън, докато ни я дадоха. Каза, че иска утре пак при децата, което е добре  Crazy

# 104
  • Sofia
Такаааа, аз реших да си остана с детенцето в къщи. Това Габчевото ми се видя чист грип и го отведох на лекар. Пак сме с АБ, но важното е да ми се оправи детенцето  Praynig Сега той спинка, а аз се мотая из къщи.
Ivy, това е много добър знак !!! На Елито ще и хареса  Peace
Rouz, много лъчезарна кукла си имаш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт