Бисери и мъдрости рояци ръсят СЕПТЕМВРИйските хлапаци!

• 20 466
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • София/Осло
Македа...изчетох , не ми звучи толкова страшно като диагнозата....оправяйте се....миличкия сладък елф Тео  Hug Hug Hug
мариска- ари бря женооо, любов ли бе да го опишеш ха хаха
мечи  bowuu

# 76
 Embarassed Embarassed Embarassed
Този, който ще излезе в понеделник. Да, Гого е страхотен. Аз го мислех за гей, незнам що като съм го виждала по ТВ, а той се оказа един симпатяга....Embarassed Heart Eyes
Деата -  пиши по-често:-), бе мила, много ти се радвам като те видя:-)Макар и виртуално

# 77
Привет момичета,

Вирусът наистина не е опасен, но са се увеличили черния дроб, далакът и лимфните жлези на Тео. Заради тези увеличени лимфи се бяхме притенили много, защото не спадат вече повече от месец. Вече прочетох, че и до 6 месеца може да не спаднат. Първоначално като не изчезнаха толкова много време, няма да ви казвам какви мисли минаваха на мен и на мъжа ми през главите... Без изследвания обаче никой не се нае нищо да ни каже, защото не бяха сигурни. Както и да е. Детето е добре, само да се нормализират жлезите и органите остава. Изписаха му единствено желязо да пие, нищо друго не се давало. Това е. Не е тежко, но е достатъчно да се ошашави човек, докато разбере какво е.

АниК, откриха го с кръвни изследвания. Идея нямам как го е пипнал.

Уиничка, честито за наградата   bouquet Мога ли да те замоля да сканираш или снимаш снимката от списанието в понеделник? Аз няма да мога да си го купя, а искам и аз да те видя  Hug Hug Hug Честито още веднъж!  Hug

Щях да пиша още нещо, но не помня какво  Embarassed

Тази вечер отиваме на ресторант и се чудя сега какво да правя, защото умиииирам от глад. Ако сега ям и в ресторанта пак ям, ще се пръсна. Ако сега не ям, може да припадна от глад  Joy Ужасно съм гладна! Да, ще ям тук и после пак! Поне препечена филийка с масълце и мед... мммм...

В понеделник заминаваме за Портсмут за два дни. Ще имаме официална вечеря и ми се искаше в роклА да се пременя, но не се харесах нещо. Пак с панталон ще съм. Предупредиха ме, че в хотела, в който ще спим било пълно с моряци и капитани  Laughing

И благодаря на всички ви за милите думи за писанията на Желян   bouquet  bouquet Да, дневник води, макар и не много редовно, но за сметка на това много интересно. Поне на мен ми харесва де  Blush обичам да чета и препрочитам писанията, особено за деня на раждането. Blush

Лека вечер   bouquet

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 21:21 от Makeda

# 78

Пепа мен всяко кихане ме притеснява, а ако някой сложи такава диагноза на детето ми, ще полудея, въпреки че не звучи толкова страшно. Дано бързо отшуми и дано Тео пие желязото, защото ще му се появи метален вкус в устата (може би) и може да не ги иска  newsm78
Уини много е готино това, което ти се е случило  bouquet Поздравявам те и да разказваш какво се случва занапред Heart Eyes

Приятен ден на всички  Hug

# 79
WInny Много хубаво изживяване.С нетърпение чакам понеделнишкия брой "НА кафе".Аз също си го купувам често..харесвах предаването...Гала не толкова... Hug

Пепи дано по-бързо да се оправят органите на Тео  Praynig

Мечооо  Laughing   bouquet

Лек ден,момичета   bouquet

# 80
Ради - натсръхнаха ми косите като те четох - слава богу че всичко е наред вече  Praynig Hug

Уини - супер ти е прическата, ама ти имаш так или иначе разкошна коса.

Пепа - хубаво е че се е изяснила диагнозата и сега само да се оправяте по скоро!:hug:
 А за дневника на мъжа ти направо му се възхищавам - браво!

Мечи - след големи перипетии и даже безсънни нощи, най-накрая решението на директорката беше че ще ни оставят, но в групата на каката от догодина, което е с 5-6 годишни деца, но ще има педагог специално с 6-7-те деца на възраста на Пепи.  newsm78 Странно ми е , но може би е по добре от варианта да повтаря яслената група още веднъж newsm78
Понеже все не ми остава време да пиша, да кажа сега че декември Калинчето имаше първата й демонстрация по Айкидо Grinning Беше много хубаво, ще се опитам да пусна снимки по късно.

Бъдете ми здрави всички! Hug

# 81
Здравейте МАйчете днес не съм никак в час и не ми се пише,но има една питанка,тя е повече към чачите с детенца който спът вкошара,а не в Легло
1.Слагате ли нещо върху матрачетго отгоре одяло или нещо такова за зимата?
2.Децата ви сега като са големи искат ли да спят в нея или искат на нормално легло?или вече няма такива дето спят в кошари

Благодаря ви

# 82
Върху матрака слагам от тези непропускливите за напишване чаршафи, отгоре обикновения чаршаф. Спи в кошара с всичките и решетки все още. Не иска да си ляга, но на голямо легло не може да заспива

# 83
  • Пловдив
Ох, не съм писала доста време, но си ви чета редовно и много ви се раддам  Hug
Надявам се на всички проблемите да се разминат и разрешат по най- благоприятния начин   bouquet

# 84
Вещи вземи покажи принцесата и себе си. Сподели малко, голямо мълчание му заформи  Mr. Green

# 85
Вероника си спи в кошарата ( според мен по-точно казано е преносимо легло) и до ден днешен без проблем. Върху матрака все още слагам непропусклив чаршаф.

Иви сега се загледах във възрастта на Боян -  цели 5 месеца. А имах чувството, че си родила вчера. Много бързо растат чуждите деца  HugДа са ти живи и здрави и двамата  Heart Eyes

# 86
Привет, привет  Grinning

Само набързо ''Здравейте" да кажа и заминавам по задачи. Мъжовете ми си идват тази нощ към 11.30ч, ако няма проблеми с полетите  Praynig Във вторник приятелка се прибра в БГ, тя в Сф трябваше да кацне и друга авиокомпания летя, но пак в Солун ги закарали. Та явно не е проблемът само в пловдивското летище, а си е във времето.

Вещи, много мълчиш наистина и съвсем ни забрави Confused

Мамо Роси,
никога нищо не съм слагала в/у матрака освен чаршафче. Трябва да започна скоро да слагам и от пеленките на Памперс, които са за легълца, че ще опитаме да махнем и нощния памперс.

Поли, лелята, която си пуснала за добро утро много ме накефи  Grinning

Айде чао и до скоро

# 87
Privet na vsichki
Samo nabarzo kazvam - HI, che njamame kirilica, i znam kolko gadno da se chete taka.  Hug

# 88
  • Варна
Здрасти и от мен!
Много ми беше скапан нета последните дни, и не можах да се включа навреме  Sad

Уини   bouquet И аз ще си го купя  Grinning
Пепи, дано бързо се оправя Тео и да няма проблеми  Praynig Hug
Роси, нищо не слагам върху матрака. Мони спи на голямо легло от лятото, подготвихме я по-рано заради бебето.

Днес водихме Мони за първи път на фризьор, ще я снимам и ще ви я пусна. Много сладко стана, на "каре"  Heart Eyes
Покрай нас нищо интересно, фъстъчето ни оставя горе-долу да поспим, Мони се инати както обичайно, но не се оплаквам от нея.

# 89
Привет newsm20
Мимито отдавна отказа да спи в кошарата си Sad и спи при нас, сега мисля да купувам обикновенно единично легло с матрак  и да я уча да спи там. Няколко пъти пробвах в кошарата да я науча, но много плаче и просто се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт