Бисери и мъдрости рояци ръсят СЕПТЕМВРИйските хлапаци!

• 20 461
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Аз вече две седмици съм болна след чакането за градина  Tired

Леле Ради  ooooh! Радвам се, че вече сте добре  Heart Eyes
Пипилота, Гери, Роуз дано бързо излезете от лошите състояния  Praynig
Съни оправяйте се Hug
Уини изглеждаш страхотно Hug Hug Hug Имай милост има кърмачки ще ни спре кърмата от любопитство  hahaha hahaha hahaha

# 61
Иви, Боби много, много сладък на снимката от лентичката  Hug Пу-пу-пу, толкова е хубавичък и толкова пораснал  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Уиниии, идеална ти е новата прическа  Hug Но ти си си красива, та каквато и да си направиш косата, все ще си хубава  Heart Eyes  bouquet  bouquet Хайде издай другата тайна, моляяя и аз  Praynig Praynig Praynig Много си лоша значи  Twisted Evil

Съни, прегръдки за Яни и дано очичките да му се оправят бързо.

Нали бях писала преди няколко дни, че имаме проблеми с Тео. Диагнозата е Инфекциозна мононуклеоза   Confused Не мога да се справя с обясненията, а и дълго ще стане, та затова направо линк пускам, ако ви се чете http://www.arsmedica.bg/bg/illness/c_id/2487/subprm/infections/alpha/0.html

Това са казали лекарите в БГ. На 5ти февруари имаме час и тук при специалист. Дано съвпаднат диагнозите, че ако са две различни, ще се чудим какво да правим  Rolling Eyes

Лека вечер момичета

# 62
О, Пепе къде ви намери и това Sad Дано отзвучи бързо и детето да се оправя  Praynig

# 63
  • Sofia
Пепе, как го откриха   ooooh! Ти май спомена нещо за конюктивит или не помня добре  newsm78 Милото ни Теонце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Winny, щом не е бебенце, и аз съм за сватба  Peace Нова прическа... Много ти е хубаво  Peace Ама ти си ни сладурка  Hug

Ние сме си в София за уикенда  Grinning Габче вчера кашляше след яслата, но после спря. Мисля си дали не са викали много там и да го е заболяло гърлото  Confused

# 64
 wavey newsm44 smile3533 bye newsm20  Stuck Out Tongue Winking Eye
Малко се позагубих от форумчето но движа по задачи.Забелязвам че нещо е мрачно над форумчето ни.
Съни дано На Кало  очичките да са наред Sad,а за работата не се и съмнявам че най доброто ще избереш за семейството си
Пепа е от къде я хванахте тази болес пък вие.Нека Тео да я израсте и да забравиш неволите
Същото се отнася и за  Ill yu5по бързо оздравяване
Понеже вчера беше Антонов ден мисля че ТОнеса имаше имен денда е жива и здрава и Гогич вече да не се разболява,а днес е АТанасов ден.Честит празник на празнуващите
Ради кога имаш празник имен ден щото рождения ден ти е почти на края на годината да ти подаря едни ролери или имаше едни маратонки на колелца.Имало ли е ден да не търчиш от къщи на работа и обратноТо затова си толкова goodscaleще вземеш да се затубиш някъде иливятъра ще те отвее някой ден Mr. Green
Уини освен че си се  smile3553 си мисля че или имаш нови bombsили си се вталила или нова работа.
Освен Гери пипилота кой ще ходи на спамо чатската срещаБи ако ходяаз мога ли да кажа на Гери или АНи
Лек ден момичета и  sun

# 65
Добро утро. Hug

Вече трети ден Иво ни оставя да спим до 9 Party Party Party- друго си е.Ама после ще се връщаме към стария режим Simple Smile

Кафенце?

Пепа- много съжалявам.Дано премине бързо и Тео да се чувства по-добре Praynig Praynig Praynig

Роси- аз съм се писала за срещата +1 човек, една приятелка щеше да идва,но май се отказа, така че няма проблеми да дойдеш.Вече сме 50 човека , вчера резервирахме още 5 места и май няма възможност за повече.

Иви- наистина страхотна  снимка на Боби-как се е ококорил Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Оздравявай бързо Hug

Уини- Сватба? Sunglasses

# 66
  • Sofia
Абе всичко друго за Winny-то, но не и нови цици. Тя си има предостатъчно ... мисля ... newsm78

# 67
Winny много си хубава с новата прическааааааааа  Peace....Аз пък си мисля,че за нова работа става въпрос...пък знам ли  newsm78

Съни дано да успееш да решиш кое те устройва най-добре -за работа....и да е наистина най-доброто  Hug
А на Яни-СЛадурани да се оправят очичките   бързо Praynig

Пепи,мила..дано да се оправи бързо Тео Praynig   Simple Smile...много неприятна работа...

Мечоооооо...
как си?Мерси за кафенцето.Така ми се ходи на тази среща,но няма май да мога...а и вече е късно,де...Друго си е като спинкате до по-късно.Нас Боби не ни оставя така ....той е ранобудник..  #Crazy

Иви успех за градината  PeaceБобчо наистина е много сладък на снимката   Hug

Ние заминаваме в понеделник малко на почивка-за една седмица на РИбарица,Дано да сме здрави само.Че събота и неделя  ходихме на Витоша и се раболяхме..т.е. настинахме.Сега се долекуваме. Rolling Eyes

Лек ден,момичета   bouquet

# 68
Уини си има страхотни цици не и трябват нови  Mr. Green

А Боби не се е ококорил, такива са му очите  Wink

# 69
А Боби не се е ококорил, такива са му очите  Wink

Да, всъшност това имах предвид- че са му големи очите, ама не се изразих добре ooooh! HugНевероятен контраст между сините очи на Ели и неговите тъмни(засега) Heart Eyes

# 70
Хи, хи, хиSimple Smile))
Добро утро!:-)
Еее, радвам се че ви отвлякох от грижите, с моите дивотииSimple Smile)
Отговарям поредно:
 Цици - не са!:-) Както са се усетили повечетоSimple Smile То ги имаше едно време... но ще изчакам живот и здраве още едно хлапе и после в бокса за ремонт LaughingЖивот и здравеSimple Smile)
Сватба - същоSimple Smile Още и до там не сме стигналиSimple Smile Което не значи, че аз не хвърлям по оЧо и ухо на рокли, прически и прочие джиджавини по тематаSimple Smile)
Работа - и за туй още не е дошъл моментаSimple Smile

Всичко започна от туууук...
http://community.webshots.com/album/561843986EBkNfr?start=24

Това са снимчици от Рукси ( последните няколко), които тя ни направи на коледното купончеSimple Smile

И понеже, не мога да ви тормозя повече, както каза Иви - и кърмачки имаSimple Smile)) Ето какво стана:
От поне 6 месеца се каня да отида на фризор, хем да ме подреже, хем нещо новичко да ми измислят, разбира се си оставах само с каненето.... Та купувам си аз всяка седмица списание "На Кафе"още откакто почна да излиза и си го преглеждам когато стигна. В коледния брой гледам едно каре - "Нова година - нова прическа?" Ако отговорът ви е "Да", пратете снимка и координати за връзка. И аз си викам, я пък да взема да пратя, може да намажа един фризиор Joy И така... в понеделник ми звъннаха, онзи ден ме заведоха при Гого и ме направиха на мацка ( изненадах се много от крайния резултат #Crazy) И... взеха, че ме харесаха.... та имаме уговорка да звъннат по-нататък и за разделът им "Мода" Та, така взе,че ми излезе късмета най-после. Дето аз все пращам разни смси и попълвам разни анкети, за смях на мъжа ми, който не пропуска да ме бъзне Wink
И, ако ви попадне понеделнишкия брой на "На Кафе"... ще видите една непозната-позната да се хили като тиква от страницитеSimple Smile

А, за Ради - ще има наградаSimple Smile Скромна, но ще и хареса като се видимSimple Smile

Лек и бързоминаващ петък пожелавам и да свършват неприятностите, за които чета напоследък!
  bouquet Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 11:33 от Winny

# 71
  • Остров Приятелство
Winny То на хубавото и чувал да му сложиш, пак си е убаво! Hug
Браво Winny Късмет и сполуки!Пък дано скоро и в някое и друго предаване те видим Peace
Ехеее следващото заглавие може да е свързано с Красиви септемврийски мами красят списания разни от тук до Катарско! Grinning
Ха така, ха така няма да се излага септемврийската дружина, то и в заглавната страница си пише колко на брой са суперските мами на септемврийската чета Heart Eyes

Makeda На пръв прочит много се стреснах и натъжих Confused
Сега ще и прочета.Съжалявам много, че се случва Cry
От какво се е случило, и има нещо с конюнктивита за който се говори по горе.
Прегръщам те, много и силно Hug

Хубав ден на всички!

# 72
Уиничка хубавото си е хубаво!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Предстоящия понеделник или вече излезлия да купуваме Mr. Green

# 73
  • София/Осло
Аййй Уиничка...супер си мацка, ама ти винаги си си била готино гадже
А за заглавието..може да е  Красиви СЕПТЕМВРИйски мами за корици модните  са избрани

# 74
Заглавието да се запомни и напомни когато приближим края на темата smile3501 newsm10

Уиничка- изобщо не се учудвам на избора на хората.  Hug Heart Eyes Heart EyesКой брой на списанието да търся?
Гого е невероятен,нали?

Общи условия

Активация на акаунт