Бисери и мъдрости рояци ръсят СЕПТЕМВРИйските хлапаци!

• 20 476
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
mama_rosi правила съм го това за местенето в другото легло ама действа за няколко часа. После примък и пак при нас. Лошото е че понякога скача и почва да пищи неистово. Даже един път вместо мен баща му се опита да го вземе няма да ви кажа какъв крясък беше "мамааааааааааааааааааааааа " и така. Направо ми е тъмна индия как ще се оправяме.
За второ искам много но абсурд да смогна сега. По нататък. Сега замислям едно у4ение Simple Smile Да видим .
Някой да е учил "Регионално планиране и благоустройство " да сподели как е като зор и като развитие по после Simple Smile

# 241
  • Sofia
Напоследък много задачи и все не стигам до писане...
Записахте ли се за детска градина? Аз прекарах 3 часа в борба сутринта.. лудница. Към 10:30 успях, скъсаха ми се нервите...
Рали е малко болна, но май й минава, иначе сме добре...
Да се оправят всички болни  Hug

# 242
  • Варна
И аз това щях да питам - успяхте ли да си подадете заявленията? Следя във форума, голяма лудница е било. Уж и във Варна ще въвеждат подобна система, ако вашата в София даде добри резултати..

# 243
  • Sofia
По-лошо от това не виждам как можеше да сработи. Софтуера е писан с краката или пък са набутвали свои хора в началото. Сега системата си работи перфектно но има по 5 записани деца за място... В нашата за 50 места има 250 кандидати. Аз сколасах за 28мо място, ако беше една групата нямаше да се класирам, добре че са 2 групи тая година.. А хем и аз и мъжа ми се мъчихме цяла сутрин..

# 244
Голяма борба беше цяла сутрин с този сайт!За сега се класирах 8ма в първото желание, ама то не се знае. На луди ни направиха - и двамата с мъжа ми се борихме от 9 та до 12 и нещо - той успя да я регистрира, после го изхвърли, а аз успях да вляза и кандидатствам в 1та градина.... и така до обяд.

# 245
За тази ПРОСТОТИЯ с детските думи не ми останаха. До 11 се мъчихме и навсякъде сме поне 20 резерва. Как става тая работа като не работи сайта пък всички места заети -  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 246
  • Sofia
На маймуни ни направиха  #2gunfire
Аз се вместих 28ми номер в нашата градина, след 2 часа рефреш... чист късмет... Мъжа ми успя да направи от офиса регистрацията, а аз после успях да направя кандидатстването... Добре, че тази година има 2 групи и са 50 места, та имаме шансове, иначе изпадахме... Ще се види на първото класиране, може да има хора дето са първи навсякъде... или пък набор 2005 е 10000 в София  Thinking

# 247
  • Sofia
Брей, аз чувам оттук-оттам за градините, а хич не знам за какво точно иде реч. Ако не се запишем, никъде ли няма да ни вземат, дори в частна  newsm78
Имам приблем - Габи не иска да се отделя от мен   #Crazy В петък плака в яслата, сутринта - пак, вечерта с гледачката само мама е търсил... Досега никога не е бил така  Confused И само иска "гуш". Не, че не ми е хубаво, но ми е много мъчно като го оставям някъде и той плаче за мен...със сълзички  Cry

# 248
Ле ле не ви завиждам за тези детски градини! добре че се разминахме  ние Wink
Аз започнах арабския и се ошашавих. Час и половина ни предаваха една буква! Нямам думи, аз колко време трябва д аходя, за да вдяна нещо, не знам...,
Ади ще пие втори антибиотик, някаква гадна кока била та да видим. Вече ми втъсна и си кашля като ляга и става...какво е това не знам, лекарката вика че са му чисти гърдите и кашля от гърлото(което вече било малко зачервено) и от носа! не знам да й вярвам ли ...или не
Македа, все се каня да те питам за Чикаго как беше и все забравям. искам някой ден да отида в Лондон на някакво такова представление
Уо и ние сме с памперс, а за леглото не знам какво да те посъветвам, инат му е майката
Поли и аз мисля да запиша Ади на плуване, но може би от март месец, че февруари ще сме на почивка и няма смисъл.
Аник, да не го боли нешо, някое зъбче...душичка

# 249
Леле, голям зор с тези градини  Shocked

Марис, много учене ще падне с този арабски ми се струва  Shocked За Чикоаго ти хубаво ме питаш, но не отидохме като крайност  Confused Сега мислех все пак на него да е, но Varekai на Cirque du Soleil е само до 17ти Февруари (датата, за която сколасах да взема билети), та затова пак ще пропуснем. Март месец със сигурност вече ще се замъкнем и на Чикаго, защото много го пресрочихме и ще ти кажа как е било. Пък като дойдете към Лондон някой ден, може заедно да посетим някоя постановка нейде  Grinning

Аник, дано е кратък период това при Габче  Confused Много е мъчно  Sad

# 250
Ади ще пие втори антибиотик, някаква гадна кока била та да видим. Вече ми втъсна и си кашля като ляга и става...какво е това не знам, лекарката вика че са му чисти гърдите и кашля от гърлото(което вече било малко зачервено) и от носа! не знам да й вярвам ли ...или не

Марис- същата работа като при Иво.Наистина кашлицата е от гърлото и носа.Бета хемолитичен стрептокок се казва неговото.Те всички стрептококи са много упорити #2gunfire
Иво пак почна да кашля, въпреки че пи АБ 10 дни.Другата седмица ще му пусна пак изследвания да видим дали се е изчистили или и той ще пие още АБ. Rolling Eyes Confused

Утре ще пиша повече момичета, вече си имам нет в работата)макар и много бавен), сега отивам да лягам.

Лека нощ Hug

# 251
  • Остров Приятелство
Добър Вечер,
Уууух насмогнах Simple Smile
За работата не ме е яд, просто споделих и за двете страни - работник/работодател
Иначе, почти съм убедена за съжаление, че има пръст моята приятелка.Аз всъщност и бях казала, че искам да се махна и настана еднаааа - Шефове разни ме помолиха да не се махам, че ме харесвали, че заплатата ми щяла да стане плашещо висока след Н.Г. и т.н. просто да изтърпя положението.А то какво беше - моята приятелка беше усвоила фирмени пари и по моето време се разбра и поради това ме молеха да остана давайки ми евентуално нейния пост....
Тя трябваше до Н.Г. да ми прехвърли всичко, но.....все не можеше, все този не искал да работи с друг/визирайки, че искат само нея и те били определяли с кого ще работят/, онзи не знам какво си там, визитките и били изчезнали и.... Crazy.
Голям рев, голямо нещо, та даже се и ядосваше как можело така да се държат, че я унижавали, не издържала и т.н. А аз вярната приятелка "Моля те, недей, издръж, не си струва да се ядосваш, пази си здравето, нямаш друг избор, няма да те изхвърлят щом до сега не са го направили/тук да спомена, че наистина е много добър търговец, ама наистина/, на друг пост ще те сложат, виновна си затова си мълчи, че ако те съдят и бла, бла, бла".Че даже един път се и развиках да престанат с тормоза....
Та казах аз, че може и да остана/зависи от съпружеската работа/, но реших и....след празниците и казвам "Е скъпа до тук" и тя "Моля те, изчакай поне до еди кой си понеделник..., чакай да видим обещанията и т.н и т.н..." Излязох в сесия и опаааа...
И всъщност все си мисля от цялото това словоизлияние което направих, че тя просто е искала не аз да кажа, че искам да напусна поради страха и, че пак може да ме молят и тогава ще трябва да кажа, защо искам да напусна...аз просто пред нея намирах оправданието съпруг и дете/мисля, че тя знаеше, че само се оправдавам с тях/, иначе тя просто беше много тежка за колега - все трябваше за всичко да я питам, все кисела, все нещо имаше/по горе съм писала/...
Аааааа Баста - стига съм писала.Майната му, не си струва да се обяснявам и да го мисля!!!

За детските градини, ад е малко да се нарече. ooooh!
Скъпия е вече в Лондон и е много тъжен  Sad
Няма за поредна година да си е тук за 14  Cry, не че е кой знае какво този празник, но както съм Ви споменавала АЗ ОБИЧАМ ПРАЗНИЦИТЕ  Party - ей така а разкош, романтика, любов, наслада и....изненади разбира се Mr. Green Heart Eyes
Обачееее знам си аз кой знае каква изненада ми е приготвил smile3508
С Калоян си се гледаме у дома.Страх ме е много от тези грипове.Изтрещяваме и двамата, но опитваме се да намираме спасение в някое и друго развлечение.
Maris Ама ти сериозно ли с този арабски - май наистина кОмАндИрО е решил да сте там докато не стане истински командир  Mr. Green.А защо, нали се говори английски?
aniK Добре дошла в отбора на "Мамооооооо", "Искаааам мама", Къдееее е мама"
Трудно е, но се свиква Mr. Green
Шегата на страна - мисля, че е период.Той винаги ти е бил много самостоятелен.Може би е от това дето сега като беше болничък все е бил с теб Peace
Makeda Хубави са тези командировки и изглеждат много интересни!Всъщност какво правите там и защо точно на кораби - свързано ли е нещо с музеите?Може да е тъпо за дето такива ти ги задавам, ама ми е интересно Peace
Womantika Постоянство, търпение и инат, нищо друго няма да ти помогне.Просто няколко безсънни нощи и всичко ще се нареди  Peace
mama rosi Каква сватба, какво чудо - изпускам ли нещо що ли?

Улях се ooooh!
Лека и спокойна на всички!

# 252
Добро утро момичета,
Ето един плувец - истински

вече ми е по-спокойно тази сутрин , нервите от вчера ги оставих настрана.
Мариска ти да не мислеше, че с три посещения и ще пишеш поеми  Hug
aniK какво му става на малкия юнак   newsm78 толкова градини видя, толкова места. нещо се е разтъжил. Мило маймунче  Hug
Аз пък много се опитвам да уча Бонбоника да си върши нуждите в тоалетна. Обяснявам й, че в басена не пускат деца, които пишкат в памперс - дано нещо се замисли, че наистина много се дразня на този памперс. Уж голямо момиченце си имам, разбира ме напълно, а пишка и ака в памперс. Между другото в басейна я пуснах без и й казах, че ако има нещо трябва да ми каже. Милото 2 пъти го водих до тоалетната да пишка - казва си Grinning ама само там

хайде слънчев (може би малко дъждовен) ден от мен

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 08:10 от pipiole

# 253
Добро утро  Hug

Поли, като от списание е Они на снимката  Heart Eyes  Grinning За памперса не се притеснявай щом си казва, когато сте в басейна. Сигурно съвсем скоро ще започне да си казва и когато не сте там. Ако я оставиш само по гащички вкъщи да стои мислиш ли, че ще има ефект?

Съни, като чета какво е било, май по-добре, че не работиш вече там  Confused

Лек ден ви пожелавам   bouquet

# 254
Здравейте момичета много сте писали  Whistling и по-точно отдавна не съм влизала  Blush
При нас нищо ново, Боян реве - рахит и зъби в комбинация...тичаме по изследвания, Елито реве от яслата вече 2 седмици, днес я одраха за първи път леко...стараят се хората, ама то реве и толкова...
Пипи съжалявам за проблемите Sad Вярвам, че нещата ще се наредят по най-добрия възможен начин, ти си невероятна жена   bouquet
Астарта, Елито беше контактна с дете болно от варицела точно дни след като забременях с Боян. Естествено незнаехме, че другото дете е болно и пъпките му избиха на следващия ден след като играха. Малко след това и Елито се зарази. По същото време от бременността като теб имаше съмнения и че друго познато детенце е пипнало рубеола, аз съвсем откачих. Сега като те четях все едно себе си четях преди година...Казаха, че рубеолата е опасна само в началото на бременността до към 12 седмица и то ако майката се разболее, а не детето. Ако си я карала като малка няма опасност и ако детето се разболее, а ти не също няма опасност. Тогава Елито все още не беше ваксинирана за рубеола и отказах ваксиниране докато не родя. Година по-късно в ХЕИ прочетох, че съм имала право да откажа това ваксиниране, а ме бяха подложили на голям тормоз. Надявам се всичко да е наред и знам че няма да намалее притеснението ти кой знае колко, но съм убедена, че всичко с малкия мъж ще е наред. Честито синьо щъркелче  Heart Eyes

Честити нови покупки на всички. Аз съм много благодарна за миялната, без нея съвсем щях да откача  Crazy
Много ми е криво, че системата с градините не тръгна...тук чакаха да видят какво ще стане в София, за да я пуснат и при нас. Дано ви приемат децата момичета  Praynig

Съни съжалявам за работата, дано намериш по-добра  Praynig
Дани и ние имаме проблеми със служителите. Идват тъкмо се обучат и си заминават  Tired
Още щях да пиша, но Боби ще спи...при първа възможност ще ви се обадя Hug
Алекс Маги и Монито са страхотни  Hug
Поли Они е чуден плувец  Mr. Green Какъв ви е фотоапарата? Знам че и от задапаратното зависи, ама все пак  Blush

Общи условия

Активация на акаунт