...за пиърсинга, татуто....и още нещо- 2

• 24 413
  • 321
  •   1
Отговори
# 30
LaughingКачвам,гледаш и махам,защото съм като наградена кооператорка  на снимката:crazy:
Тук е на 80% готова само долните две пеперуди всъщност.Скоро направих и горната..ама пак не е готова.Много е пипкаво,защото е с малко игли.Принципно ще отива и назад към плешката...ама кога ще отиде не знам ooooh!

Уауууу, страхотна е Crazy

# 31

Уффффффф, и аз вече почвам да се замислям за друга.... Crazy ooooh!

Аз като видях, че не боли си го помислих същото.
А докато се прибирам към нас се чудех къде да си направя.
ще ми се да е на ръката.Лявата Rolling Eyes
На крака посмъртно няма да си сложа, щот ще умра от болка. Naughty

# 32
Ама как ще изляза на глава с майка ми?  newsm78[/color][/b]
ми както аз с мойта.
Тя не знае, а и едва ли ще разбере скоро Joy
И мойта- също Mr. Green Whistling Joy

# 33
[.Мажем често, обаче той ни каза, че и трябва да я мием с хладка вода и антибактериален сапун.
Но аз не разбрах преди всяко мазане ли newsm78
Ето сега ,това с миенето е ново за мене.Нищо не съм мила. :crazy:24 часа не ги мокрих,само с гентамицина.След това не съм ги пазила и след баня  си ги мажех.Не съм имала проблеми.Хубаво е,след като свърши курса с гентамицина,да се мажат по-обилно с някакъв овлажняващ лосион или каквото си ползвате,защото до около месец си стоят по -сухи и може да падне тушът на места.

# 34
Почвам да мисля сериозно по въпроса Whistling

# 35
Русе, повтарянето до колкото знам се прави, защото е възможно цветовете да избледнеят след първото рисуване. Но това само съм го чувала де, не съм много в час.
Моя приятел има татуировка от преди 2 години, но в момента е някак си... точно избледняла. Явно не са я направили много качествено.... От кога го навивам да я повтори, ама той все няма време. ooooh!

Бомбе, е, па, аз още живея с мама... или викаш, ако я поставя пред свършен факт няма да има избор?  Whistling

# 36
 JoyНие тука не можем да се надприказваме.Ами повтарят се по принцип,ако просени тушът,а той почти винаги просенва на места и става като на дупки LaughingПросто пълнят там където има такива.А колкото за вторите,третите и петите татуировки.Почнеш ли един път трудно се спираш.Сега завършвам тази,че много я провлачих и си имам место за друга Crazy

# 37

Бомбе, е, па, аз още живея с мама... или викаш, ако я поставя пред свършен факт няма да има избор?  Whistling

Днес в студиото точно това си говорихме с Руска.....Имаше много деца и аз казах, че ако мойта реши да се татусва, аз ще я заведа.Не знам майка ти с какви предразсъдъци е, на колко години е и т.н.
Но ако е като мойта, щях да се татуирам и при свършен факт ми дреме какво ще каже.Дори и да ме набие, голяма работа Joy

# 38
Цомбе?
Дай да му звънкаме на Андрейчо да вземе да ни повтори Whistling

Арабеске, що не говориш първо с нея? Thinking Wink

# 39
Цомбе?

Е са ли да ни повтори бе.Чей малко.
ако искаш му звънни да го питаш дали ако падне да ходим да го повтаря newsm78

# 40
Цомбе?

Е са ли да ни повтори бе.Чей малко.
ако искаш му звънни да го питаш дали ако падне да ходим да го повтаря newsm78
Ще му звънна, ноу яснУ Whistling

# 41

Ами ние сме говорили. Тя не е против самата тауировка, а е решила, че можело да ме заразят с нещо от иглите  Shocked Или пък, че можело да съм алергична  Thinking
Ей такива истории...
Аз като порастна ще си направя  Crossing Arms

# 42

Ами ние сме говорили. Тя не е против самата тауировка, а е решила, че можело да ме заразят с нещо от иглите  Shocked Или пък, че можело да съм алергична  Thinking
Ей такива истории...
Аз като порастна ще си направя  Crossing Arms

Кажи й, че няма страшно Peace

# 43
http://tn3-2.deviantart.com/fs13/300W/i/2007/042/3/1/Corset_pier … by_Kastrosama.jpg

Ей такова ще си направя, пък ще видите всички тогава  hahaha

# 44
Чакайте бе моми. JoyВие кога ги правихте.То се повтаря след време...когато спреш да мажеш и ако има нужда.Вашите са мънички,може да не се наложи.При мене на ръката пълниха,ама ей това ,което е на снимката ми коства 4 часа закована на стола.Той и татуиста хвана къра,нормално е да просени.Вие ще си ги видите имат ли,нямат ли нужда.А иначе за избледняването...зависи от кожа,от игли,от туш...но винаги идва момент,в който трябва да се освежат.

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 02:56 от Беа

Общи условия

Активация на акаунт