Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 370
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 510
Уаааа, 300 евро за ризка, хм, дам. За официален тоалет -да, но за ризка.....
Благодаря, Лени.

# 511
v internet susto mozesh da namerish shows + ceni na razni neshta Marina Rinaldi...ne e mojata marka. tvurdo zalagam na Elena Miro' pred Rinaldi.
http://www.saksfifthavenue.com/search/EndecaSearch.jsp?bmForm=en … aSearchButton.y=0

# 512
Аз съм почитателка на бг-производители и подкрепям не само на теория "Етере", "Ния Дорадо", "Блага Благоева","Аристон" и тн. Уверявам ,че ще намерите при тях както официални дрехи - размер 52 (какъвто е моят), така и дънки, спортни ризи, рокли за официални поводи, ежедневни и други дрешки. Аз специално не одобрявам дрехите тип "Овиессе" - 100% изкуствени материи на много високи цени.

# 513
Да попитам, къде има такива магазини в Бургас с хубави дрешки(все пак съм на 20) за по-пълнички, и ако не съм много нахална Mr. Green бихте ли ми казали няколко!Благодаря предварително!

# 514
Аз съм почитателка на бг-производители и подкрепям не само на теория "Етере", "Ния Дорадо", "Блага Благоева","Аристон" и тн. Уверявам ,че ще намерите при тях както официални дрехи - размер 52 (какъвто е моят), така и дънки, спортни ризи, рокли за официални поводи, ежедневни и други дрешки. Аз специално не одобрявам дрехите тип "Овиессе" - 100% изкуствени материи на много високи цени.
Ми аз къде блея тогава...колко пъти съм разглеждала в Етере, пък толкова големи дрехи не съм виждала...
Отдавна си намирам чудесни дрешки с интернет пазаруване.

# 515
  • София
Ми аз къде блея тогава...колко пъти съм разглеждала в Етере, пък толкова големи дрехи не съм виждала...
Отдавна си намирам чудесни дрешки с интернет пазаруване.

И на мен ми стана чудно това, ама викам нали не съм обикаляла през последните 2 години, може д аса почнали и такив аразмери да правят (от Етере успях преди близо 3 г. да си купя една дреха 48 номер бг  номерация и това беше най-голямото, а сега съм с 2-3 номера отгоре  ooooh!.)

Междудругото днес попаднах на едно магазинче, на една пресечка на Стамболийски. Имаше БГ конфекция, която на първо гледане много ми допадна - костюми, панталони, ризи. Номера до 56, цени - костюми 98 лв., панталони и ризи 36 лв. Много бързах, а и нямах пари в мен, че да меря и пазарувам, но мисля скоро да го преслушам, пък току виж съм успяла да си купя нещо читаво. А, и още нещо важно, поне за мен - панталоните ми се сториха достатъчно дълги.

# 516
  • София
Препоръчвам този сайт, символични цени, идват за около 10 дена в пощата: https://www.yoursclothing.co.uk! Днес получих една пратка и веднага оформих втора:
3 тишърти, една рокла, 3 панталона, общо 35 лири и 21 лири доставка, общо 56 лири. При курс за лирата 2,171 = 122 лева. Седем неща за 122 лева ми се струва доста приемливо. Държа да отбележа, че дрешките са добре ушити, с джобове, басти, гайки, допълнителни колани. Абе съвсем добре!

# 517
  • София
Здравей, подарявам тези сандали. Според мен са 42 и са за широк крак, мисля че ще станат и на крак с номер 43. Ако някой се интересува, нека ми пише.
http://www.yoursclothing.co.uk/P/Plus_Size_Fuller_Figure_Black_F … Shoes-(1397).aspx

Много са хубави, имам и реални снимки, но изглеждат точно както на сайта!

# 518
  • София /Абсурдистан
Препоръчвам този сайт, символични цени, идват за около 10 дена в пощата: https://www.yoursclothing.co.uk! Днес получих една пратка и веднага оформих втора:
3 тишърти, една рокла, 3 панталона, общо 35 лири и 21 лири доставка, общо 56 лири. При курс за лирата 2,171 = 122 лева. Седем неща за 122 лева ми се струва доста приемливо. Държа да отбележа, че дрешките са добре ушити, с джобове, басти, гайки, допълнителни колани. Абе съвсем добре!
Прегледах нещата на сайта, наистина са добри и с много прилични цени. Вече си харесах няколко неща  и имам малко въпроси. Интересува ме как става доставката - по куриер ли е, или ги пращат по пощата? След колко време пристигат? С какъв вид карта се плаща?

# 519
  • Бургас
Аз пък се възмутих от доставката  Naughty Защо до България не начисляват сумите за доставка, които са им обявени за Европа, а ни таксуват като "Други"  Crossing Arms

# 520
  • София
Прегледах нещата на сайта, наистина са добри и с много прилични цени. Вече си харесах няколко неща  и имам малко въпроси. Интересува ме как става доставката - по куриер ли е, или ги пращат по пощата? След колко време пристигат? С какъв вид карта се плаща?
в цитата си пише, "по пощата". Дойдоха за 9 дена. Плаща се с Виза или Мастеркарт!

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 17:41 от Rima

# 521
  • София
Аз пък се възмутих от доставката  Naughty Защо до България не начисляват сумите за доставка, които са им обявени за Европа, а ни таксуват като "Други"  Crossing Arms

мани, през Петербург беше минал колета... #2gunfire

# 522
  • Бургас
Звучи ми направо абсурдно  ooooh! В момента и без това съм тръгнала да се занимавам с разни жалби по институции и да гоня разни принципни въпроси, та се чудя дали да не взема да им съчиня едно писъмце и да ги питам за коя Европа са учили и да си актуализират малко знанията  Twisted Evil

П.С. Иначе половин час след като си изтрих примерната поръчка, която направих за да видя колко доставка ще ми сложат, ми пратиха подканящо писъмце да си я завърша или да им пиша, ако имам проблеми  Rolling Eyes Не знаят, обаче, какво си пожелават сами  hahaha

# 523
  • София /Абсурдистан
в цитата си пише, "по пощата". Дойдоха за 9 дена. Плаща се с Виза или Мастеркарт!
Eй, много благодаря   bouquet
Не бях забелязала това с пощата Embarassed Ще се възползвам в най-скоро време  Peace

# 524
  • Sofia
Rima златна си Hug .Как ми е убягнал тоя сайт не знам.Точно днес си профуках парите в картата в ларедут и сега ме е яд.Ще се възползвам скоро задължително  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт