НОЕМВРИйчета лудуват, веселят се и именни дни празнуват!

• 11 321
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Честит рожден, Верче!
Пожелавам ти да си жива, здрава, обичана, обичаща...Бъди все така усмихната и чаровна...Бъди жена с главно "Ж" за мъжа ти и най-добрата и любяща майка за палавника Алекс...Пожелавам ти по-малко тревоги около новия ви дом и една сладуреста госпожица като теб да се роди в него! Целувки!

# 107
Верче, и тук искам да ти пожелая много щастие, здраве, успех и спокойствие!

Златна, честито  Hug прекрасна новина. И аз се развълнувах много. Желая ти лека и безпроблемна бременност, а на финала едно здраво, силно и спокойно бебе

За Априлци: Момичета /пак малко по-късно отколкото трябва/ днес звъннах в х-л Марагидик да попитам какви са цените. Казаха ми да се обадя утре по обяд за да ми кажат. Ако искате да чуем и там какви са условията и тогава да пускаме капаро за където решим. Съображенията са ми единствено, че съм била в х-л Априлци, когато бях бременна. Не реновираните стаи са в ужасни условия -  приличат на стара хижа, а цената хич не им е малка, нямаше дори и кабелна ТВ в тях, а само 1 и БТВ. Реновираните са си едни съвсем обикновенни съвременни стаи. Мисълта ми е ако в х-л Марагидик ни предложат добри цени, по-добре да идем там. Всеки който е бил там е останал доволен, докато аз не мога да кажа същото за Априлци. Дори и ресторанта им беше куца работа - почти нищо нямаха от менюто. Аз тогава от София бях запазила, нереновирана стая, като си представях че е нормална стая и като я видях вдигнах скандал, та ни дадохда една нормална сатя.  Ето сайта на хотел Марагидик  http://www.maragidik.com/
Ако искате да идем в х-л Априлци, няма да звъня утре. Извинявам се, че пак се намесвам в организацията  Embarassed

# 108
T@LI, ние ще бъдем в реновираните стаи на х-л "Априлци" и доколкото знам от gadamer в момента ни изготвят индивидуална оферта като група...така че цените за нощувките ще паднат...колкото до условията не мога да взема отношение, защото не съм била нито в едния, нито в другия хотел... Ще се съобразим с мнозинството Simple Smile
Ако се реши да се ходи в "Марагидик", ти ще се наемеш ли да поемеш организацията?!?

# 109
  • София, Дианабад
Верче,
Честит рожден ден! Да си все така лъчезарна, обичана и много щастие да имаш в новото жилище!
newsm51 newsm51 newsm51
Златна, честито! Това е чудесна новина! Леко бременеене и да ни информираш редовно Laughing

За Априлци: Ако ни направят отстъпка за група - би било чудесно. А относно хотел "Марагидик", не мисля, че ще има кой знае каква разлика в цени и условия. Има и още хотели там "Панорама", "Тихия кът" и няколко нови, на които все още не знам имената.  Х-л "Априлци" е по-голям и има невероятна панарома към планината от него и мисля, че за този сезон е по-добрия избор. Освен това Мариянка положи доста усилия по организацията за там.  Laughing
За секциото - усещам леки придърпвания от време на време, но според мен са свързани с повече физическо натоварване, отколкото с промяна ан времето. А и те изведнъж намаляха след 1 година. Не знам каква е връзката? newsm78

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 11:14 от Дари М

# 110
ОУ! След твоя блестящ пример с организацията на първата среща не бих се наела  Stop
Признавам, че нямам търпението да направя всичко, което ти направи Дени.
Дари е права за панорамната гледка от х-л Априлци - незабравима е. Изобщо си отеглям предложението за друг хотел. Дойде ми спонтанно и го предложих  Mr. Green
Сори за създадения смут  Whistling

# 111

Честит рожден ден, Бубалинка! От сърце ти желая здраве, щастие, късмет и безброй прекрасни мигове с твоята страст - семейството!

Софко, благодаря от името на Гого за чудното поздравче  Hug Много го хареса и го гледа за пореден път  Hug Да си направите прекрасно парти - прощъпулка, а ако трябва да се обзалагам, какво ще хване Данни - без колебания ще заложа на книжката  Wink

# 112
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БУБАЛИНКА!ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ,МНОГО ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ ДА ЦАРИ ВЪВ ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО!И В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ЕДНО ПРЕКРАСНО СЕСТРИЧЕ НА АЛЕКС ДА ГУКА В НОВИЯ ВИ ДОМ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ!
Благодаря на всички отговорили ми Hug
Софко,за нищо мила,нали сме за това тук да споделяме и да обменяме опит една с друга!Аз ти благодаря за чудесното клипче,Симона вече втори път го гледа и дори с ръце започна да им пляска,много им се радва на куклите Grinning,както аз ги наричам!
Относно секциото- при мен до сега не е имало проблеми и дай боже да няма.Пожелавам го и на останалите,които са минали по този път Hug
Относно Априлци-аз съм за навсякъде,където кажете,но наистина по важно е да се съберем и да се повеселим,а как изглежда хотела и каква е обстановката вътре,за мен няма голямо значение.Все пак ще сме за две нощувки само.А и наистина Гадамер положи много усулия и се зае с организацията и с резервациите,за което аз и благодаря Hug
Това е от мен за сега,ставам че Симона се дразни като ме види пред компа!

# 113
  • у дома...
Честит рожден ден Верче! Много любов, много късмет и много здраве ти желая. Алекс много да те слушка, а мъжо - да те глези  bouquet Hug

# 114
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕРЧЕ!БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА, БЕЗУМНО ОБИЧАНА И ВИНАГИ ОБИЧАЩА!   bouquet

ЗЛАТИ, ЧЕСТИТО МИЛИЧКА  Hug МНОГО ЩАСТЛИВА И УСПЕШНА БРЕМЕННОСТ И НАКРАЯ ЕДНО ЗДРАВО БЕБЕНЦЕ  Heart Eyes

# 115
Грижи и неволи забрави, празника с усмивка посрещни! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат! Честит Рожден ден, Верче, пожелавам ти много щастливи мигове и поводи за усмивки !

Златна, честито! Лека и безпроблемна бременност, да гушкаш здраво и красиво бебче!

Честито и на именниците ако има такива!   bouquet

dreben78, забелязах че не се индикира ново съобщение, ама какво да се прави ... , здраве да е  Hug

Heart Eyes

# 116
  • София
Момичета, благодаря ви за пожеланията!!!  Heart Eyes
На всички вас желая да ви се случват само прекрасни неща в живота!!! Щастлива съм, че ви има, и че сме заедно не само за да споделяме щастливите мигове, но и винаги, когато имам нужда от вас!!!

Ето и малка виртуална почерпка от мен с много любов:

Златна, честито мила!!! Желая ти лека бременност и раждане!!! Много се радвам за теб!!!
Честито и на всички именици, празнуващи на тази дата!!!  bouquet

А болничките дечица бързо да оздравяват Praynig

# 117
  • София
Верче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО КЪСМЕТ, МНОГО ЩАСТИЕ, МНОГО ЛЮБОВ ОКОЛО ТЕБЕ И САМО ХУБАВИ МИГОВЕ В НОВОТО ЖИЛИЩЕ!!!

# 118
Бубалина, Честит рожден ден! Много здраве и щастие ти желая!

Златна, честито! Леко бременност и най-прекрасното бебе!

Момичета направило ли ви е впечатление, че не се увеличава брояча на публикациите, не че е от толкова голямо значение, но на мене от 1 седмица ми прави впечатление, че не мърда... newsm78
В някои подфоруми не се броят публикациите, напр. в Отчетните. Така че ако пишеш предимно тук, няма как да се увеличават. Виж в Правилата.

Роня, защо даваш АМ на Лина? Вие нали се кърмехте?

Мартина е с 39,5 градуса, дано не зарази малкия. Гаден грип!

# 119
Честит рожден ден, Бубалинка! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана жена!

Общи условия

Активация на акаунт