НОЕМВРИйчета лудуват, веселят се и именни дни празнуват!

• 11 325
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Мони,има и такива шишета със сламка и Симито много обича да пие от това шише,но също пие и от обикновенна сламка PeaceДори понякога и купувам от тези малките сокчета със сламка и директно си пие от него Grinning

# 91
  • Ботевград
Момичета, теста ми за бременност е положителен newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm76 Two Hearts newsm18  bigdance2

# 92
  • София
Привет от нас!

Златна, честито!!! лека бременност!!! И едно хубаво бебе накрая!

Честито на всички именници!  bouquet

Белла, лек път и от мен! Успешно адаптиране и да не ни забравяш.
 Hug
За Сламкте: Има такива шишета със сламки на Дисни, ние сме с такова и Йоана много обича да пие от такова. Има ги в ХИТ, Европа...

Пране: Още пера отделно със сано Максима, Бях се заредила с него и сега довършвам последния пакет. Разбрах че вече го няма в БГ обаче.  Sad

Иначе аз съм по-добре, на днешните изследвания пак всичко е наред и май ще се окаже че имам срасвания след операцията, а това било нормално и щяло да ме боли при всяка смяна на времето.  #Crazy
Мами със секцио, вашите операции болят ли така?

# 93
Момичета, теста ми за бременност е положителен newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm76 Two Hearts newsm18  bigdance2

Честито! Леко бременеене!

# 94
ZLATNA, честито и от мен!   bouquet  Пожелавам ти леко бременеене и едно здраво и пухкаво бебче! Обичам такива новини

# 95
Супер новинааааа! Честито, Златна! Пожелавам ти спокойна и безпроблемна бременност с прекрасен завършек - сладко и здраво братче на Златинка!
Свате, присъединявам се към пожеланията на Дени!
Честито на празнуващите днес!   bouquet

# 96
Йееееее! newsm44 ...и аз обичам такива новини... smile3521
ZLATNA, честито, мила! Hug Пожелавам ти леко бременеене, още по-леко раждане и накрая едно братче за кака Златина! Peace
И сега като отидеш в новите отчетни да не ни забравиш!!! Simple Smile

Фъстъчка, как да го няма Сано-то...ей сега Пламен ми донесе един пакет newsm78 Моята операция ме прорязва от време на време (рядко) и то само в левия й край...незнам дали е свързано с промяната на времето...аз от самото начало забелязах, че лявия край седи по-удебелен...от дясно белега почти не си личи вече, но отляво си е все така леко розовеещ Sad

# 97
  • Ботевград
Благодаря Ви сладурки - към края на януари ще съм на консултация и вече ще видим със сигурност. Heart Eyes
Никога няма да Ви забравяяяяяяяяяяяяяяяя Hug Hug Hug+

# 98
  • София
Ей влизам си аз да видя нещо ново има ли и съм много радостна. ЧЕСТИТО МИЛИЧКА!!! ЛЕКА БРЕМЕННОСТ ОТ СЪРЦЕ!!!

# 99
Честито и от мен Златна!Страхотна новина,направо ми се доплака от вълнение и радост HugЖелая ти леко бременеене и на финала най-прекрасното братче или сетриче на Златинка Hug

# 100
Златна, каква прекрасна новина!!!!! Миличка, лека бременост и едно здраво бебче накрая! Simple Smile  Hug

Фъстъч, ЧРД   bouquet на патерици! Много щастие и повече късмет, но най вече здраве!

Честито на всички именици днес!

Дени, много хубаво пожелание! Няма да крия че Бела и Габи много ще ми липсват, защото с тях си имахме седмични срещи и кафенца. Но ме радва мисълта, че младото им семейство има добър старт и им предстоят вълнуващи неща, нови места и емоции и най-вече че имат смелост, която на много липсва. Пожелавам им успех и здраве от все сърце!

Момичета, благодаря ви много за отговорите. Лина от няколко дена вечер пие АМ - средно по 130 мл и спи почти непробудно през нощта! Приспиваме се през деня или в количката навън или в столчето за хранене. Незнам как ще се научи самостоятелно и да пробвам ли въобще. Иначе с храненето пак сме наникъде - яде само закуска. Почти никакви зеленчуци, нито грам плодове. Обича да гризе хляб. Сокове и чайове тотално ми отказва.

Имаме все още предимно 4 зъба Simple Smile не мисля че е време да ги мия. Малко ми е спорен въпроса там  newsm78, ..но сигурно скоро ще се възползвам от инфото, което сте дали Simple Smile

Все още пера дрешките на Лина отделно. И гладя. И я къпя всеки ден.  newsm78

# 101
Златна,прекрасна новина!Пожелавам ти безпроблемно бременеене и едно сладко бебче! newsm10 newsm51 newsm32 stork-boy stork-girl

# 102
ЗЛАТНА,ЧЕСТИТО  preggo !!
 stork-boyЛЕКА БРЕМЕННОСТ И ЗДРАВО И КРАСИВО БЕБЧЕ ЗА ФИНАЛ !!! stork-girl

# 103
Златна, честито! Много се зарадвах на хубавата новина! Лека бременност изпълнена само с положителни емоции и вълнения! Да мине нормално бременността и да си гушнеш здравичко бебче!  newsm30

За праха, аз ползвам Персил сензитив, пробвах със Сано, но незнам от него или от нещо друго тогава бебчо се изрина, та плакнех по 2 пъти но и това не помогна, откакто го смених проблеми няма Grinning

Момичета направило ли ви е впечатление, че не се увеличава брояча на публикациите, не че е от толкова голямо значение, но на мене от 1 седмица ми прави впечатление, че не мърда... newsm78

Леле всички ли сав чата, тука е малко пусто и ми домъчнява за времнето когато кипеше от писане... Blush

Изабела, честито ново начало в живота! Дано е успешно и не много трудно! Дано късмета да е с вас и да бъдете щастливи на Новата земя!
  bouquet

# 104
Златна, МОИТЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ И УВАЖЕНИЕ ИМАШ!!!   bouquet Heart Eyes
Леко бременеене ти желая и каката да ти подава памперсите след 9 месеца  Party Hug !!!

Аз не пиша 'щото само се оплаквам и мрънкам и от чата се самоизгоних, защото и там правя същотото, само че с по- голям интензитет.

Данни нещо напоследък се вживява в ролята на бебе сукалче- суче та се къса... болят ме зърната, дето никога освен първата седмица не ме бяха боляли...

Отказва ми храна която преди ядеше с желание (супите например, както и разни картофи)... обаче яде и си иска ЛУКАНКА  ooooh!... пица  ooooh!... храна която му подавам с ръце я яде горе долу, сам не ще да си я подава... и ако опитвам да го храня с прибори (каквото и да е с лъжичка) категорично ми го отказва с бутане на ръце и въртене на глава... с две думи от около 2 седмици я караме на фотосинтеза и без течна храна, пюрета и каши.

Едни долни кътници все напинят и все не се показват, ама ми се струва, че тия дни ще излязат най- накрая и искрено се надявам да започне да яде нещо по- сериозно, че не издържам вече... готвя му по цял ден да има нещо от сорта на макарони и супа например... купувам пюрета и готови обяди само и само да му предлагам разнообразие,в последствие всичко изхвърлям, а той- пъпеш, череши, кивита и ония две не детски храни за които споменах по- горе само иска и ми ги сочи, ако ги види в хладилника с вик "Ъ-ъ-ъ-ъ"...  #Crazy!!! Аааа и от 3 дни се е отворил на канелени кифлички за закуска, обяд и вечеря... това поне ми се струва по нормално...

РОНЯ
, МОЛЯ ТЕ СПОДЕЛИ КАК НАУЧИ ЛИНА ДА ПИЕ ФОРМУЛА?

В неделя ще правим прощъпулник, SIMONA_S, мерси за съдържателното инфо дето ми даде, че аз точно по организацията хич не съм, особено напоследък, когато мозъка ми съвсем изтече с кърмата  Mr. Green...

Приятен ден на всинца ви и ще пиша другия път като мога!!!

поздравче: http://www.youtube.com/watch?v=ynjIoymWHvU

Общи условия

Активация на акаунт