НОЕМВРИйчета лудуват, веселят се и именни дни празнуват!

• 11 302
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте мацки и салдури Wink
Ние пак сме пас за срещата, тогава сме в Гърция Mr. Green дано поне успеем да се пласираме на някоя софийска срещичка   PeaceНека само мине това грипозно време Confused
Иначе сме добре, слуша детето , когато поиска Laughing, но не мога да се оплача PeaceБез  количка не излизам, возим се до някъде  и там слизаме и започваме да обикаляме. Интересно е , че у дома няма проблем , щъка навсякъде сама, а навън все бърза и ако не я държа залита и пада newsm78

Бързо оздравяване на ВСИЧКИ болни Hug

ЕТо и малко снимки на торнадото Вилхелмина:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204110&photo=48

П.С. Моля, кажете от къде ви бяха възглавниците за кърмене, че искам да взема снаха ми Wink

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 22:50 от sheherazada

# 196
  • Бургас
Здравейте на всички!Сигурно вече сте ни позабравили че отдавна не се навъртали насам  EmbarassedВлязох само да ви поздравя всички за отнминалите празници и да ви кажа че наистина много ми липсва общуването с всички ви.Сега сутрин до към 9 ще съм сама на работа и започвам да ставам по-редовна.Еми това е от мен много целувки и хубав ден   bouquet

# 197
  • София
Здравейте, скъпи мои мами и вече пораснали бебоци Simple Smile Не съм писала от мнооооооого време. Липсвахте ми Simple Smile Първо нямах компютър дълго време, после бяха празници...  бяхме във Варна, после мъжът ми направи остър гастрит и влезе в болница за малко - аз сама с малките  #Crazy луда станах... и така. Сега се опитвах да изчета каквото сте писали, за да вляза в час, ама то трудна работа.... много писано , много нещо  Hug

Та така - Юли и Стаси са добре сега, Юли изкара една гнойна ангина през декември, за щастие Стаси не се зарази. После бяха сополиви и двете... и в петък ги качихме на Витоша. Страхотно преживяване, препоръчвам го на всички, които им е възможно - горе времето е слънчево, по-топло отколкото в София, абе... мечта. Малките ги пързаляхме с шейна - първо с нас, а на втория ден и сами - аз ги пускам и баща им ги послреща долу. Много се изкефика, чак едва ги прибрахме след това.

Крео, бързо оправяне ви пожелавам и май е по-добре, че не сте влезли в болница!

мама Мони, мерси за подканянето... много мило ми стана.

Фъстъчка, да ти е честит прзника и дано всички неприятности за тази година да са вече зад гърба на семейството ти!

Поздрави и целувки на всички  Hug

# 198
И ние сме ЗА Априлци за 01.05, надявам се да няма неприятни изненади, щом сме за една нощувка.  Thinking
ragtime, трудничко се свиква на село след като си отраснал в София, но е хубаво на чист въздух, спокойствие и липса на досадни съседи. Честито!
Аз не мога да се похваля с извеждане навън без превозно средство - Никълчето отказва да бори снега, виж, с шейна с кефи. Обаче на 100% се вписва в описаните от Дени бели - даже пръст похапва редовно  Blush, не инцидентно.  След 2 дни с температура и повръщане можем да се похвалим с 9-то зъбче - труден кътник, междувременно на Ради му паднаха предните...абе на зъбна вълна сме отвсякъде. Crazy
Мерелииииин, прибирай се да ни организираш за среща, че дойде времееее! Heart Eyes
 Hug

# 199
  • София
Ооооооох, Весе, и нашите красавици ядат пръст редовно. В чудо съм се видяла вече как да си опазвам цветята - докопат ли се до саксия, и устите им са пълни... Явно е мноооого вкусно  newsm78

# 200
Споко, и аз като малка съм зобала пръст, ама на - излезе човек от мене  Mr. Green!

# 201
Споко, и аз като малка съм зобала пръст, ама на - излезе човек от мене  Mr. Green!

Не един човек, а цели двама са излезнали ...  Laughing

# 202
  • София
Да похваля мойта хубавица, днес за пръв път сама си каза, че иска да ходи до тоалетната. Сама си взе гърнето и си смъкна панталонките... аз се позачудих, защото принципно я слагам аз на гърнето, но пробвах и тя ме зарадва с едно голямо ак.

Ето малко скорошни снимки
http://yoana.unsorriso.net/seven.html

# 203
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много хубави снимки на дечицата Simple Smile

Имам предложение за заглавие на новата тема, че току виж сме я дописали докрая....

С безчет бели и шеметни игри НОЕМВРИЙЧЕТО зимата преполови!

# 204
Хайде на кафето,добро утроооо.Днеска при нас е много студено,май разходките ни пак ще ги отложим. Sad
Клюки,кажи моля те за твоята диета нещо...вкъщи се "освиних" вече без разходки Praynig Praynig Praynig

# 205
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дима като каза за времето и аз да се оплача - тук при нас вали сняг....не мога и да изляза навън с малката....

А тя тамън се уля с чай - упорито искаше да пие от чашата и ето го резултата...Не знам за вас, но Ема вече е цар на белите, просто ми изпива соса, голяма  е проклетийка. Да видим дали баба й ще издържи да я гледа една седмица докато ни няма....А след това мисля и да я отбия, дано да стане този път.

# 206
Добро ютро и от мен!
Дима, мерси за кафенцето! За диетата на Клю и аз я питах и ти я препращам на лични Hug
Аз не съм спала цяла нощ, Ангелчо на всеки час проплакваше, незнам какво да правя буди се и от глад.... baby_neutral, та в 2.10 пи 280мл АМ, вечер му давам зеленчукови каши различни,  към 200мл, ама явно не го засища, та ще мина на пюре...вече незнам, ако не е в2, ще е в 3 и т.н....и моя сос е изпит тотално, сега лягам да спя ако дребния и той се кротне... Heart Eyes

Хубав снежен ден на всички мами и пазете къщите на топло  umbrella Nature Snowman

# 207
Здравейте и от мен! Присъединявам се към отбора на калпазаните! Аз в чудо съм се видяла, защото с Ран такова нещо не ми се ее случвало. Нединката само изисква, ако не й дадеш се тръшва на пода... ако я изпуснеш от поглед, все някъде ще се завре, все нещо ще намери да вземе, което не е за нея. Освен че и тя рови саксиите, обича да отваря шкаф с подправки, или с тенджери, обича да виси на вратата на миялната докато е отворена, да влиза в банята, да си събува обувките, и какво ли още не!  НАЙ- много обаче обича да ходи на вън, ако някой тръгне към вратата, тя е първа. А ако никой не излиза, хваща първото яке, което докота и говлачи към мен да го обличам да излизаме.

Интересно е,че проявява и интерес към дрехите, с които тя е облечена. Преди седмица- две, не помня точно, я бях облякла с един син анцуг на Ран, много запазен и хубав, но СИН. Тя се опитваше през цялото време да си измъкне ръката поради незнайно какви причини, накрая домъкна от някъде една розова блуза и ми я навря в ръцете, погледна ме и каза "буй"(т.е. обуй, идва от обувките, но го използва и за дрехи)

Все още има 4 зъба, все още обича да яде (за разлика от Ран, който изведнъж се превърна в злояд), много говори, но наистина е мнооооооооого изтощително да я гледаш

# 208
Привет и от мен!При нас още не е заваляло сняг,но е много студено SadА аз тъкмо си мислех,че времето ще се оправя и ще става за разходки и хоп пак стана студено Sad
И ние се присъединяваме към неспящите дечица и мами.Симона от две вечери пак е много мърмореща,ревяща,спи около 25-30 мин.и се събужда със страшен рев,явно още ни мъчат зъбки,а гледам в устата и няма нови,само са и зачервени и подути венците.
Започна да придава отново фасони относно яденето-ни сутрин ядем,на обяд хапне 4-5 лъжички и това е и чак вечерта преди заспиване си изпива млякото.Ние днес ходихме да ни слагат първата реимунизация против полиомиелит и уж да даваме кръв за хемоглобина,но второто го отложиха за следващия месец,че сега педито нямал време.
Дребен,а пробвала ли си да даваш супички вечер и преди заспиване мляко newsm78,може наистина да е гладно детето и да не се засища от кашите.
Цвети,явно Неда от сега ще те командва с какво да е облечена и с какво не GrinningИма усет към дрешките детенцето,защо майка и ще казва с какво ще е облечена Grinning
Гадамер,чудесно заглавие за новата тема,допада ми PeaceЖелая ви също лек път и да си изкарате много весело и най-вече да си починете GrinningА относно отбиването,дано да има резултат в най-скоро време Peace
Фъстъчка,браво на твоето момиче,умница е тя GrinningА моето само като види гърнето и се започва едно крещене,викане и т.н. и въобще не иска да седне на него.
Много са хубави сладурките Йоана и Вилхелмина,стана ли са истински дами,пу-пу Grinning
Ето и малко снимки на моята калпазанка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204110&photo=59
Това е от мен за сега,лек и усмихнат ден,а на болничките бързо оздравяване Praynig

# 209
Здравейте от мен на Село Sick!
От сутринта се опитвам да убия един съседски петел който се е разкукуригал от 4 часа сутринта и така през 30 мин. Whistling Ще свиквам с новите звуци кво да правя. Освен това като си излеза на терасата виждам свинкята на съседа Mr. Green. Много приятно животно...
Да се похваля Дани от 2 вечери си спи в неговата нова самостоятелна стая и резултатът е усезаем - спи без да се събужда от всяко наше помръдване или изкашляне преди като беше при нас. А освен това то си било рахат да си сим в спалнята само с татето и ТВ-то Laughing Дано и занапред да е така. Praynig
Дребен пробвай наистина със зеленчукова супичка със сухарче вечер преди млякото. Децата вече са си големи и им трябва по повече.
Цвети свиквай с женските капризи Mr. Green
Симона дано скоро да се успокои малката и да върне соса на мама Peace
Тука у наше село само духа а не вали сняг Whistling

Общи условия

Активация на акаунт