НОЕМВРИйчета лудуват, веселят се и именни дни празнуват!

• 11 308
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • София, Дианабад
Мариянка,
А за тези, които сме само с 1 нощувка нали няма да има проблем?
И ако искаш пусни анкета.
Аз принципно съм да останем на този вариант, тъй като има създадена организация, но каквото реши мнозинството.

# 181
   Момичета ,голяма сага с това Априлци-стискам ви палци!
Крео-много хубаво че сте си у дома.Много е гадно да си в болница-дано бързичко се оправите.
     Ние с Ивко от 2 месеца и повече не ползваме количка.Е НОСИМЕ СЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ АМА ТАКА СЕ УчИ ДА ХОДИ САМ И Е МНОГО ГОРД КАТО СЕ ДЪРЖИ ЗА МЕН И СЕ ПЕРчИ:)
    Дребен-на протеинова диета съм и за 6 дни свалих 4 кила ,е сега ще се свалят по-бавно,но вече минах на втора фаза-плана ми е до края на февруари да смъкна още 6 килца-макар,че приближениете ми не ме харесват чак такава слаботия Joy

# 182
  • Плевен
Сигурни ли са,че ще бъде тази цена?Да не се окаже ,че като дадем капарото и наближи 1 май вече е друга!
Аз ще се съобразя с мнозинството.

# 183
Здравейте в този слънчев ден HugБлагодаря ви за пожеланията. Къщата се намира във Волуяк /водят го квартал на София ама си е чисто село Crazy Mr. Green/. Това е преди Костинброд или на около 7 км от Люлин. Много ми е гадно сега след като съм си живяла 25 години в апартамента в Люлин, но ...
За белите направо не ми се говори. И явно всички ноемврийчета са с еднакви наклонности за белите - отваряне на шкафове и вадене на дрехите на земята /следва затварянето им като в 2 от 3 случая пръстите биват прещипани ooooh!/, всякакво бърникане по компютъра, ТВ, пералнята, печката, ДВД и каквото още набара. Ох и още има ама не се сещам защото гледам да не се задълбавам.  Mr. Green
Това за Априлци е уникално #2gunfire
Крео радвам се че Ники е по-добре, а за различните мнения на всеки доктор ми е напълно познато #Cussing out а и не се съмнявам за Александровска там само тази диагноза поставят Rolling Eyes
Клюки Ивчо е станал голям сладур а и тези къдрици. Аз Дани го постригах преди месец много късо за да му тръгне равномерно косата че беше много смешен.

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 18:21 от ragtime

# 184
Мариянка, ние сме за тези дати...щом ще задържат цените и ще ни приемат, независимо, че сме само за две нощувки Peace Само че как ще ни гарантират, че няма да ни "изненадат приятно", както е писала nadi_mishi?!? newsm78

ragtime, отваря се началната страница на снимка.бг Sad
клю, браво на Ивко, че върви сам...аз още не смея да излизам без количка Embarassed
kreo, каво да ти кажа, мила?!? Гледайте се, пийте лекарства и дано Ники оздравее бързо и това да остане само един лош спомен! Praynig

# 185
Аз също нямам против за Априлци, но наистина е важно да ни обещаят, че няма да ни изненадат кофти накрая  Peace

# 186
запис и от мен
бързо оздравяване на болните-в самоков само малцинствата лежат в детско отделение-другите дечица ги лекуват по домовете
честито на  Златна за новото бебе-успешни и лека бременност
честито и на новодомците

# 187
  • София
Хриси няма снимки бе душко никакви - начална страница на снимка.бг.
Дари явно Бобчо ще обича да обикаля света - браво на него! Hug
Петя за пореден път се убеждавам, че при Митко и Моника има много общи неща! Laughing

Аз също извеждам Миташки понякога без количка, но като че ли ботушките нещо не са му удобни и е доста нестабилен в ходенето навън и общо взето гледам да го държа за ръчичка. Онзи ден го изпуснах и след малко си похапна кал, защото падна именно в калта.

# 188
Днес в Бургас е топло и слънчево,  както не е било от много време. Ние, за съжаление, се разходихме до поликлиниката с такси. Ради е с червено гърло, Т днес няма след двудневна висока, но пък му изписаха АБ. Чудя се дали е необходим, нямам много вяра на педито.

gadamer, няма проблеми  да запазиш резервацията - явно няма да има отстъпка за тези дни, т.к. са празнични и се надяват, че ще е пълно.
Предполагам, че така ще е на много места.
Ако все пак някой предложи нещо друго и ние нямаме проблеми. Но НЕ Копривщица. Преди ми е харесвало, но ходихме с Ради в началото на ноември - там е само калдъръми и баири -  не  е за детски колички. Имаше един момент - той си заспа в количката и ние с татко му го носихме с количката - бяхме само за снимка. Макар че сега ще са по-големи и ще са пешеходци.
За датите ние нямаме също проблеми, но, предполагам, че както за Тали, така и за други 24.05 няма да е удобно поради същите ученически причини Laughing

Нади Миши, кой е собственик на хотела?

В белите да добавя и скриване на дистанционното. А иначе съм изкупила заключващите средства за шкафове в Бургас. Да не забравя и катерене по маси и столове.

ragtime, страхотно е, че ще живеете в  къща.

# 189
Гадамер,ние сме ЗА тези дати,стига да си удържат на думата Peace
Клюки,Дребен,много са ви порастнали дечицата и са страшно сладки GrinningДа са жи живи и здрави Hug
Ние също излизаме без количка,защото Монка не иска да стои в нея,но сега в това време,ще не ще я слагам,защото има много калища и локви и иска само да я нося,а не да ходи сама Peace

# 190

Peace

# 191
Ей този сайт на Снимка.bg ще ме побърка. Та ето ги снимките де:
http://images23.snimka.bg/005001793.jpg
http://images23.snimka.bg/005001798.jpg
http://images23.snimka.bg/005001801.jpg

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 10:18 от ragtime

# 192
  • София

Peace

Пък ако не си удържат на думата и ни изненадат "приятно" на място, ще им спретнем един хубав скандал. Да не се захващат с толкова разярени майки, че не отговаряме Mr. Green

# 193
  • София
Много са ни хубави децата всичките!!! Досега гледах снимик пу-пу!

# 194
  • София
Есма видях, че си тук. Драсни един ред да кажеш как са Юли и Стаси.

Общи условия

Активация на акаунт