НОЕМВРИйчета лудуват, веселят се и именни дни празнуват!

• 11 311
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Днес бабите ли имат празник?

Днес е Ден на родилната помощ или т.нар. Бабин ден Peace

# 166
Привет и от мен!

Крео, как сте? Като прочетох и настръхнах, дано сте по-добре !  Praynig

Всички болни мами и дечица бързо да се оправят!!!

Ние в петък ходихме на консултация, сложиха ни ваксината против паротит, морбили и рубеола. Пораснали сме малко, но качествено  Mr. Green

Златна, при нас е лудница - всички шкафове, чекмеджета са залепени с тиксо, защото младежа упорито ги отваря и изважда всичко от вътре.  Не че като са залепени не ги отворя, но му отнема повече време  Mr. Green Намалява звука на телевизора, защото се повдига на пръсти и стига до него; влиза в пералнята, защото много лесно се отваря вратичката  ooooh! Най-новото е че има едно кашонче за играчки, което носи навсякъде и го използва да се катери на него, така стига и на високо, просто без думи  Shocked Жив и здрав да е само това ще кажа  Hug

Забравих - Рагтайм, честита нова къща!   bouquet

Отплеснах се доста, пожелавам приятен ден и до скоро  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 11:49 от бебка и бебко

# 167
Момичета Добро утро или по-точно вече Добър ден и от мен! Hug

Да, днес е празник на акушер-гинеколозите, акушерките и всички баби израждащи бебета , а се смята и на вече родилите жени... Heart Eyes
Рагтайм, честито нова къща!Много здраве и радости в нея!
Златна, Ангелчо прави и той такива белички, увисва се на сд-то, ама за сега е здраво още, задоволява се с натискане на копченцето да го вади и прибира, но рестартита и изключва успешно, та затова и двете копчета за целта са залепени с едно много здраво тиксо ама непрозрачмно и широко и още не е разбрал че се крият отдолу hahahaта е супешно за сега залъгването

Леле кава мъгла, даже не е за проветряване, мирише на въглища и восък въздуха! Ужасно е, а дрехите ни язък за хубавия прах, затова на дребния само в сушилнята и на сушилка в стаята, че не се трае  на милото така да му миришат #Cussing out

Крео, дано не е много сериозно при Ники и скоро да се оправи мъника! А частните болници дали приемат? Thinking

Клю, как слабееш, а Ивко е много сладък и къдрав и Ангелчо е така, едни букли......... Heart Eyes
Ще сложа снимки  сега...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204110&photo=36

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 11:34 от dreben78

# 168
  • София
Здравейте!

И при нас е страшна мъгла, а пак се бях наканила да го водя за имунизация и пак не отидохме. Нещо кат реша да го водя за боц и не се получава Laughing Ама още не са му взели и кръв и урина профилактично, което по ме притеснява. Има ли някой друг като нас?

За белички не прави много, но и при нас проблемът е телевизора - постоянно е залепен за него и вечер очите му са червеин (незнам дали е от това, но така си мисля) и спешно трябва да намериме решение за него.

Дано блночките вече са по-добре Praynig
Хриси честита къща Hug Много здраве и радост в нея! А къде се намира?

Клю
браво за слабеенето! Хайде да се оправя времето и да спретнем една люлинска среща искате ли?

# 169
  • София
Здравейте мадамки!!! Hug

Дени, при така стеклите се обстоятелства може би е по-добре да отидем в Априлци на 23 и 24-ти май. А 23-ти не е ли работен ден? Става въпрос за тези, които сте с две нощувки.

Рагтайм, честит ви нов дом! Желая ви само радост в него!

Отново пожелавам всички болни дечица и майки бързо да оздравяват!

Дребен, Клюки, малките палавници са много сладки!!! Mr. Green

Аз ще пътувам към Пловдив при Алекс, че вече не издържам без него. До края на седмицата ще съм там, така че ако има нещо нова около сагата с Априлци Сончето ще ми каже. Peace Слъвчев ден от мен  :love
:

# 170
Верче, 23 май(петък) е работен ден, но то и 30 ноември беше работен ден, така че може пак да има желаещи Simple Smile
Нацелувай и нагушкай Алекс от нас! Hug

При нас днес пече слънце  Nature Sun With Face Бяхме забравили какво е да няма мъгла Mr. Green Направихме разходка преди обяд, сега Тедката е паркиран да спи и ако се събуди по-навреме, може и следобед да се поразходим Simple Smile

Относно беличките - в чудо съм се видяла...вече заключваме вратата на хола, за да не излиза в коридора...взех си щипка за шкафа в хола, защото всичко се вадеше от него...оставих му само едно чекмедже под ТВ, което е пълно с кабели...редовно "чете" списания и всичко е в хартия, в резултат на което онзи ден се подхлъзна и си ожули горната устна на холовата маса...вади дрехите от неговия шкаф и хвърля по земята...види ли оставена дреха, веднага развихря неговата дизайнеркс мисъл, според която всичко трябва да е на пода Mr. Green ...включва и изключва ТВ и ДВД-то и с Пламен се чудим кога ли ще изгорят...сменя каналите, отваря СД-то на компютъра, спира компютъра...бърка в саксиите, един път даже си похапна пръст...набира номера на домашния телефон и последната ни сметка много ни изненада...
На прима виста за тези белички се сещам...и мога само да кажа - ТАКА ЩЕ Е, ЧЕ И ПО-ЗЛЕ ЩЕ СТАВА Crazy

Мацки, нищо не казвате за Априлци...ако ще сменяме датите (май ще се наложи), да пускам анкета април или май да е?!? Казвайте!!!

# 171
Аз лично предпочитам датите да останат или поне да го направим по-рано, но на 27 април е Великден и не подходящо. Все пак ще се съобразя с останалите.

# 172
  • Отвъд алеята зад шкафа
За датите както кажете. Нямаме претенции.

# 173
Их, значи... много смотано ни объркаха плановете за Априлци-то  Twisted Evil
Аз съм за които дати кажете, хубаво беше да е около 1,2,3 май, защото са повече почивни дни и повечето от нас могат да дойдат. Аз за 24-ти май може би няма да мога да присъствам, защото тогава мисля, че ще имам сбирка на випуска от гимназията, и ако има ще ида със сигурност.
Ако искате да изчакаме днес и утре да могат да видят почти всички мами какво става и в сряда да решим.
Аз си мислех, щом пък в Априлци не ни искат да се огледаме за друго местенце,а?
Ей тук намерих един сайт http://www.naplanina.com/ , ако искате да мъдрим два дни  newsm78[

п.п. А как ви звучи Велико Търново? Ще има място и за разходки  http://www.hotelstambolov.com/BG/index.php то пък не пише с колко стаи разполагат   

Или нещо такова http://www.kulata-bg.com/index_bg.html

п.п. номер 2 Simple Smile)))) А Копривщица??  /b]

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 13:59 от T@LI

# 174
  • София, Дианабад
Здравейте  Laughing
Голямо раздвижване е настъпило тук!  Grinning
Крео, направо ужасни неща сте преживели. Дано се оправи сладуркото бързо и без последици. Пиши, моля те как сте, когато имаш време.
Всички останали болнички - да оздарвяват.
Вчера направихме прощъпулника и Борис се засили към глобуса - дипломат и пътешественик ще става май. След това пипна хармониката и взе химикалката. Ще видим  - беше голяма лудница, но човека явно остана доволен от вниманието към него.
Снимки няма много, че клипчета му правихме.

За Априлци  - да изпратим ли запитване и до х-л Панорама?http://balkania.org/panorama/ Също е вариант, хотелът е хубав, има и гледка, има и банейн с вода, която се отоплява. Пишете, ако искате да проверим.
 А относно видгането на цените..  нямам думи - винаги съм казвала, че хората от този край не знаят как да привлекат туристи. Имам горчив опит с търсене на заведение за вечеря - няколко пъти.  #2gunfire #2gunfire
Може и датите да сменим - за нас 24 май също е ок.
А за промяна на мястото също  става, даже много съм "за".

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 14:27 от Дари М

# 175
  • София
Досега писах и Ники рестартира компютъра Mr. Green май оздравява. Сега дърпа кабела, който свързва компютъра с телевизора. Нещо не мога да му смогна.

Така. Да продължа сагата..............
Сутринта ходихме рентгеноложката да разчете снимката. Тя каза, че не е пневмония и със сигурност не е за болница. Някакъв бронхитис.

След това шефката на детското отделение в 3 градска каза че това е 100 % пневмония. Но няма да ни приеме, защото Ники е по-добре. Като че ли щях да го оставя там сам. /може ли да го вземат само него Cry как пък не/ Да си пием 10 дни АБ и след това да ходим за изследвания. Освен това имал и анемия с хемоглобин 116. Егати аз пък си мислех че този хемоглобин е ОК. Вярно, че е в долната граница, ама чак пък анемия.

После ходихме в Александровска. Там последно бяхме в петък, когато търсихме болница за приемане. Видя ни същата лекарка. Тя установи, че е по-добре. Да пием АБ 7 дена и ще сме ОК.
Според нея Ники няма пневмония. Това било бронхиелит. можело да се нарече някаква начална фаза на пневмония, но не и пневмония. Ако е бил толкова зле е щяло да ни приемат още в петък.

Ха, сега ми кажете къде е истината. Shocked Добре, че поне сме си вкъщи, ще се лекуваме и се надявам скоро да оздравее. Но през следващите месеци ще трябва много да го пазим. Добре, че Ники обича да похапва пресни плодове, та ще е по-лесно възстановяването.

Да ви питам кои от цитрусовите сте въвели? Аз успях само лимон и мандарина преди да се разболее.

За Априлци- май наистина е по-добре да сменим датите. В Марагидик изглежда много хубаво. И ми изглежда подходящо за деца.

# 176
Здравейте и от нас Hug
Ние преди обяд си направихме страхотна разходка с малката-ходихме на кафе,обиколихме малко магазинчетата,ходихме по центъра и мъника толкова се измори,че като се прибрахме и заспа моментално,което ми се случва за пръв път Simple Smile
Мисля и следобяд,ако позволява времето пак да излезнем Peace
КРЕО,радвам се че Ники вече е по-добре HugИ се надявам никога вече да не преживявате този кошмар Peace
Рагтайм,честита ви нова къща HugЖелая ви само радост в него и много детски смях Hug
Дари,честит ви пътешественик!Да ви е жив и здрав малкия сладур Hug
Относно беличките-и ние много си падаме по тях PeaceНай-вече обичаме да разхвърляме дрехите от сушилката,да отваряме шкафчетата,да влизаме в пералнята.Много обича да пуска и гаси телевизора,а също и монитора,вече се научи да пуска и пералнята,въобще голяма скица стана GrinningМного обича да разгръща списания и вестници и след това започва да ги къса парче по парче.Но важното е да са ни живи и здрави дечицата Grinning
Относно Априлци-на мен тези дати ми бяха най-удачни защото със сигурност мъжа ми ще почива!А за 24 и 25 май,не му знам още програмата,но каквото и да решите ще се опитаме да дойдем макар и за една нощувка Peace
А също можем да разгледаме и на други места,както Тали е предложила!
Това е от нас за сега,слънчев и усмихнат ден ви желая Hug
П.С.Желая на всички болнички бързо и скорошно оздравяване Praynig

# 177
kreo, дано по-бързо се оправя Ники  Praynig Това с лекарите, нали знаеш как е - колкото лекари, толкова диагнози  ooooh!
Мони, и ние не сме пускали все още кръв и урина, но не ми се иска да я водя сега по консултации и кабинети, че сигурно ще има болни дечица с тоя гаден вирус и ме е страх да не се зарази  Confused
Днес тук времето е страхотно, но тъй като не е изчистен все още снега, който ни беше затрупал, е невъзможно да се излезе с количка  #Cussing out Все пак поизлязохме малко из квартала с Моника - ту ходеше, ту я носих и така.
За Априлци - нямам претенции за датите, но предпочитам да е за 1 и 2, а не чак за 24 май - много далечно ми се вижда.

На всички болнички - бързо оздравяване  Praynig

# 178
  • Отвъд алеята зад шкафа
Бързам да кажа за хотел Априлци. Сега ми  се обадиха по телефона и казаха, че по принцип шще има промяна в цените, но ЗА НАС ЩЕ ГЛЕДАТ ДА ЗАДЪРЖАТ СЕГАШНИТЕ ЦЕНИ, ЗАЩОТО СМЕ ГОЛЯМА ГРУПА. Явно мейлът ми е подействал. Така че сега казвайте какво да се прави - да остане ли резервацията за там? Както и за тези дати ли да бъде? Казаха, че няма проблем, че сме за 2 дни, а не за повече.

# 179
  • София
Zlatna,много се радвам за теб  Hug !Пожелавам ти лека бременност и здраво и послушно бебче за финал  Heart Eyes
Крео,дано Ники бързо да се оправи и да не се налага да ходите повече по болници  Praynig Аз давам портокал на малката-мандарините не и харесват.
Бубалина с малко закъснение ти пожелавам много здраве,късмет и любов   bouquet
Ние вече си направихме разходката-времето е много хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт