НОЕМВРИйчета лудуват, веселят се и именни дни празнуват!

• 11 316
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мами ето това получих от хотел Априлци. Казвайте какво да правя?

Zdraveite

otnosno ceni za perioda za koito ste zayavili
rezervacita shte Vi uvedomim dopalnitelno. Kato predvaritelna
informacia moga
da kaja che chenite shte badat malko po visoki ot segashnite.
Ako vse oshte jelaete da Vi rezervirame molya pishe ni.

ей така им отговорих

Zdraveite.
Blagodaria za informaciiata za promiana v cenite. Ochakvame v nai-kratuk srok informaciia za okonchatelnata cena. Edva sled tova shte potvurdim okonchatelno i shte izpratim kaparo.

V momenta informiram vsichki semeistva ot grupata zatova, che ne samo niama da polzvame otstupka taka kakto e obiaveno vuv vashiiat sait, no i che cenata na noshtuvkata shte e po-visoka.

Предлагам да видим какви цени ще дадат, а междувременно всеки да потърси алтернатива за друг хотел.

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 20:30 от gadamer

# 151
Мариянка, според мен е най-добре да им пишем да ни дадат конкретна оферта и тогава да вземем решение.

# 152
Аууууу, направо съм  Twisted Evil тези от хотела ми идва да ги  #2gunfire и само  #Cussing out Ама как може такова нещо...

Пратих писмо - допитване до хотел "Марагидик", да видим оттам какво ще ни отговорят newsm78 Дано те са по-добри търговци Praynig

Фъстъчка, радвам се, че болката е отминала и дано повече не те навестява Peace
kreo, нямам думи...всъщност имам, ама не са за писане #Cussing out за пореден път благодаря на Господ, че майка ми сестра ми са здравни работници и мога да разчитам на тях Praynig
ragtime, ха честита ви нова къща Simple Smile само хубави моменти и детски смях да има в нея! Wink

# 153
  • София
Момичета, дано да намерите по-хубава обява за Априлци, че това дето са ви го отговорили е...  Whistling

Хриси, честита къща! Много прекрасни моменти да ви спохождат там!

Къде живеете сега, не си ни вече съседка в Люлин?

# 154
здравейте,
Ради го хвана гадния вирус и е с висока температура. Първо беше кака му. И аз не съм много добре, но не вдигам Т като тях.

Крео, дано се оправи Ники по-скоро и не се налага да обикаляте повече болници! Какво му изписаха последно?

Фъстъчка, добре че се е разминало.

ragtime, и ние почнахме всеки месец да боледуваме, но се надявам да не е така до м.май.  Честито ново жилище!

# 155
  • Плевен
Здравейте, как избрахте х-л Априлци случайно или някой има познати,които работят там?

# 156
  • Ботевград
Здравейте сладурки Hug

мен не ме подмина гадния грип, моля се Злати да не се разболее Praynig
Пожелавам на всички болничета бързо оздравяване Sad много я обичам зимата, но тези настинки и грипове ги мразя Sick
Дано да не се разболяваме ние и бебчетата вече Hug
Фъстъчка, добре че ти е минало Hugдано никога вече не изпиташ такава гадна болка Peace
Хриси, честита нова къща, да Ви е пълна с детски смях, любов и щастие  bouquet

Като гледах снимките на Клюкарката и сладкия Ивко се сетих да Ви питам - Златина напоследък е станала като някакъв нашественик Sick ooooh!наложи се да купим стойка за ТВто и да го сложим на стената -  постоянно висеше на него Tired
Сега си е харесала компютъра - включва, изключва, счупи вече СДто #Cussing out Crossing Arms, скъса щорите Tiredпостоянно налита и от НЕ не разбира ooooh!
Вие имате ли подобен проблем и ако е така как се справятееееееееееееееее Hug

# 157
От сърце пожелавам на всички малки и големи болни да оздравяват  Praynig
Крео, как сте вие?
Лина, дано се разминете по-леко  Praynig
Момичета днес и аз ще попитам едни познати, които имат добър приятел собственик на малък х-л в Априлци, да ми дадът някаква оферта. До Нова Година все още не бяха пуснали ресторанта, но ако са го пуснали и е добра офертата може да се възползваме.
Ей, тези от Априлци са големи гадове. Знаят, че ще се много празници и нарочно вдигат цените! Сякаш тези пари са им малко, за това което предлагат   Twisted Evil
Ние като бяхме там имаха и следното условие: Ако си платил за нереновирана стая плащаш 3 лв за да ползваш шезлонг при басейна, а ако нощуваш в реновирана стая не плащаш за шезлонг. Смешници!
Хубав ден  Hug

# 158
Добро утро и от нас!
Бързо оздравяване на всички болнички, и дечица, и родители.
Аз вече съм по добре, само ми е запушен носът. Дано Никол не се е заразила.
Мами да ви питам, Вие давате ле корн флейкс, и ако да с какво? Мисълта ми е с прясно мляко ли го правите?
За Априлци, наистина голяма наглост. Аз по принцип гласувах "за" събиране, но не мога да кажа със сигурност. Иначе естествено много ми се иска.
При нас сега е пекнало едно слънце, чудно. Дано да се затопли. Сега яхвам съвременната метла т.е. прахосмукачката, да изчистя и дано да успеем и да се разходим.
Лек ден!

# 159
   Добро утро мами!
  Златна-не сте само вие мила с пакости-Ивайло ги върши същите поразии и да ви кажа,че му пляскам бая пръстенцата ама пак не попива,а разбира и то всичко.Гледа ме в очите и отваря шкафовете-направо ми се доревава по 10 пъти на ден да прибирам памперси и чорапи-извадени от шкафовете Twisted Evil.А за тапетите да не говорим!!!
   Ммами исках да ви питам ,защо не предпочитате обувки на КК?Първите на Ивко бяха от там и бях доволна ,а сега съм му купила и буйки за вкъщи и пак съм доволна.Е потят му се крачетата ,ама те от всичко пробвано до сега му се потят.До скоро ходеше с цървулките за които Тали беше споменала ама забелязах ,че му се подпетяват и това не ми харесва.А като му обух буйките и милия все падаше докато свикне с обувки!
   Абе тея от хотела са големи загубеняци-ей няма истински търговци в тая държава #Cussing out
   Хриси-честита ви къща  bouquet

# 160
Здравейте, мацки! Heart Eyes

На мен понеже не ми търпи търпилото Crazy, не дочаках отговор на писмото ми и звъннах преди малко на х-л "Марагидик". Положението е следното:

За 1 и 2 май не може отсега да си направим резервации, по простата причина, че от хотела не знаят какви пакети ще пуснат за шестте почивни дни. Казаха ми, че са склонни (но не на 100%) да ни направят резервацията, но само ако сме с 3 нощувки.

Понеже на 10 и 17 май ще се отработва, питах за 23, 24 и 25 май (петък, събота и неделя), та затогава ми казаха, че няма да има проблем да ни направят резервацията. Същото важи и за 18, 19 и 20 април.

Цените са следните:
 - двойна стая - 68лв.
 - тройка стая - 83лв.
 - апартамент - ако са двама възрастни - 120лв., ако са трима - 150лв.

Ако детето спи в леглото при родителите е възможно да се доплати само за закуската.
Всички цени са за нощувка + закуска + фитнес!

Ами май това е...от нас сега се иска да вземем решение какво да правим?!?

Хубав ден! Hug

# 161
аз егоистично предлагам да смените датите-тъкмо и аз да дойда Mr. Green

п.с. бургаската група-все 4ета 4е сте болни4ки-айде 4акам ви да оздравявате и да ви видя-ве4е и времето е готино- Hug

# 162
  • Плевен
Надявам се,че няма да обидя някого,но предвид кой е собственика на хотела направо с мъжа ми бяхме изненадани,че ще има отстъпка в цената.

# 163
Привет,честит бабин ден.
Много радост,щастие и любов на всички нас,и поне по още едно детенце(нищо че някои ще станат с повечко от 3 Joy).
Нека всички болнички да оздравеят,а здравичките да не се разболяват.
Лек и спорен ден.  bouquet  bouquet  bouquet

# 164
Днес бабите ли имат празник?

Общи условия

Активация на акаунт