НОЕМВРИйчета лудуват, веселят се и именни дни празнуват!

• 11 502
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Мони, аз къпя Тедката през ден, а косата веднъж седмично  bath1

# 46
  • на странно място ......
Здравейте и от мен!
Ето го и нашия режим:
8.30-събуждане и цокане на АМ към 200мл.
9.30-10.00 - закуска- кисело мляко с бисквитки, попара с чайче, кус кус.
10.30-11.30 - спане и след това сокче към 200мл.
13.30-14.00- обяд - яденето от кухнята
15.30-16.30-спане след това пак сок или компот
17.00-17.30- плод
19.00-19.30-супата от кухнята и малко от десерта
20.30.........спане
Между храненията давам понякога плод, ако е в настроение, вода не пие само сокчета и компот!

Зъбите мием от 2 седмици, не че имаме много зъби, само четири на брой с паста Дентинокс и напръстник, много се кефи даже като влезне в банята и все там сочи и вика Дай Дай, май и харесва на вкус.  Laughing

Аз Диляна я къпя на 2 дни с косата!

За петна по дрехи мога да препоръчам Сано, имат няколко препарата за премахване аз съм ползвала един зелен на цвят с четчица и съм супер доволна, както и от всички продукти на тази фирма!!!

Дадох пълен отчет ааааааааааа!!! Mr. Green

Всички болни веднагически да се оправят, стискам палци  Praynig Praynig Praynig

Аз на Априлци няма да идвам   Sad мъжо ми каза че имал други планове и ме отряза, много съжалявам за което, надявам се да си изкарате страхотно, както и миналият път в който пак пропуснах!  Confused

# 47
Мамки, метнете някой линк за прощъпулник, моля, че вече поканих и гостите за неделя (все майки с дечица), а освен питката и предметите на масата нещо не ми идва отвътре какво се правеше...  newsm78... А, дали трябва да измисля игри за гостненчетата и да има подаръчета за тях? Пишете на лични, че то повечето ноемврийчета проходиха вече... Simple Smile
После ще ви напиша нашия убийствен режим!!!  Whistling Mr. Green

# 48
Добра среща и от нас  Simple Smile да се включа , поне малко , че съвсем се излагам...
Режимът ни е такъв:
8 - 8,30 -  събуждане  и 200 мл.АМ/ понякога 7 - 7,30 ч. Wink
10 - 10,30 - втора закуска- около 150мл. кисело мляко и половин сандвич
14-14,30 - основното от кухнята с доматче за салатка Simple Smile
17 -17,30 - плодово пюре/малко бурканче + 130 АМ - кремове и други такива не яде
19-19,30 - супата със малко хляб
21 - 200 АМ
Плодове яде по  малко между храненията , сок не пие,  само вода Sunglasses
като гледам, ящно си е детето / пупупу/ то си му и личи  Laughing

Къпем се всеки ден/ понякога си е чисто мокрене само де  Laughing/ косата 2 пъти седмично напоследък Peace

ДАНО БОЛНИЧКИТЕ ОЗДРАВЯВАТ БЪРЗО Hug  bouquet Peace

# 49
  • Отвъд алеята зад шкафа
До момента имам лични съобщения от: Мина, Ивиче, Тали, Симона С, Деничка и Весето С (без име за резервацията).

# 50
До момента имам лични съобщения от: Мина, Ивиче, Тали, Симона С, Деничка и Весето С (без име за резервацията).

И ние ще дойдем  Party Какво трябва да пратя - трите имена моите и на мъжо ли  newsm78 И още нещо - с двете деца тройна стая ли ще трябва?

# 51
sofkobofko, нашият прощъпулник го направихме преди една седмица. много импровизирано. имаше питка и предмети. почерпка за големите, защото децата бяха твърде заети да играят. завърши с един голям карнавал. Марена и една нейна приятелка се преобличаха и играха на принцеси, еднорози, русалки, вещици и така.
нищо особено, но стана много весело. по-специални неща не съм правила.

ще ходя във Велико Търново. така че ако някоя майка иска да пием по бира, да ми свирка. Peace

# 52
За зъбите - ние мием от 2 месеца горе долу. Почнахме с накрайник, ама много хапе. Поне мен ме хапе и взехме четка за 4 м - 2 г. май е на Аквафреш. С нея на мен ми дава да му ги мия, на Мони не му дава - хапе четката и се лигави. Ама аз отсреща му правя разни магарии, да се смее или му показвам как се мият зъби и т.н... пеем песнички.. Та цялото преживяване трае между 15 и 20 секунди Simple Smile Хахаа, ама по-добре от нищо Simple Smile

За режима - Поне 3 пъти на ден хапва, като не му давам нищо между храненията. За десерт бисквитка или плодче някакво сутрин и на обяд. Вечер - супа, манджа..каквото съм правила.

# 53
# 54
Честит рожден ден, Меги!
Бъди жива, здрава, обичана, обичаща...Нека всичко лошо, което ти се е случило, да остане зад гърба ти и занапред да ти се случват само хубави и щастливи моменти...и дай Боже един от тях да бъде братчето на чаровната Йоана!

# 55
  • София, Дианабад
Честит рожден ден, Меги  Laughing да си здрава - най-важното, да си много обичана и все така достойна мама на Йоанка!  nbirthday

За зъбите
- купихме му четка и я загубихме, но снощи  се намери най-накрая и започнахме. Четката е на Орал Б.  Засега му е интересно, но ще видим.
За къпането - къпем го всяка вечер, а през вечер косата.
За яденето .
9.00 - 10.00  - попара - 250 мл.
11.00 - 11.30 - плод - киви, банан, мандарина.
13.00 - обяд  - сготвено от мен или баба му или от кухнята, обикноевно основно ядене.
13.30 - 17.00  - сън.
17.30 - 18.00 - закукска - плод с кисело мляко и бисквити или кремче от кухнята.
20.00 -  вечеря- около 250 -300 грама супа с половин до 1 сухар и след това дояждане с хляб и кашкавал  - най-често.
22.00 - 150 мл мляко. И после става весело.  - Заспиване след 1 час Laughing
Пие основно вода, сокове отказва. Яде почти всички храни.

Софко, и ние ще правим прощапулник в неделя, така че и аз ще почерпя информация - имаше някакво стихче, което се казвааше, а при Дени си спомням, че беше много инетресен обичая Laughing

И за Априлци - ние ще сме и двата дни, но с една нощувка- едната ще е на вилата. Но вечерите см с вас . Ще пусна лични на Марианка. Laughing
Хайде успешен ден от мен  Laughing

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 10:03 от Дари М

# 56
Честит рожден ден, Меги! Да си жива и здрава, много обичана майка и съпруга!

# 57
  • Плевен
Честит рожден ден ,Меги newsm59
Ние ще идваме на Априлци,но не сме се разбрали дали ще си водим баба помощник или не.Та затова ще пиша по-късно на gadamer.
Нашият режим е ужас от 2 седмици.
8,30-9 ,00 закуска  4-5 лъжички корнфлекс, кисело мляко, попара ,нищо не иска общо взето
12,00-12,30 обяд основното от кухнята,това поне изяжда ,пу-пу
13,30-15,00 сън
16,00 някакво кремче пак 2-3 лъжички
20,00 нощна каша hipp или др,но пак съвсем малко
21,00 -300мл АМ и сън.
В чудо съм се видяла с това ядене,само върти главата и стиска уста.
Зъбите мием с Ненедент и накрайника към нея.Голям кеф е с него,чеши си венците идеално Simple Smile
Къпем я всеки ден,но косата 1 или 2 пъти в седмицата.

# 58
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ФЪСТЪЧКА!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ ,МНОГО ЛЮБОВ И МНОГО,МНОГО СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!

# 59
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МЕГИ!!!!!!!

ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ТЕБ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ФЪСТЪЧКОВИ!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт