НОЕМВРИйчета лудуват, веселят се и именни дни празнуват!

• 11 309
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мами много ви моля да ми напишете на лични  имената си, защото хората ще отбелязват кой е платил капарото поименно. Което значи че като се направи резервацията всеки трябва сам да преведе парите за капаро на хотела. Аз само трябва да им пратя списък с имената и стаите.

П.П банковият превод да е от името, което сте заявили в резервацията
Peace

# 31
запис и от мен, за априлци ще попитам и момчил, какви са неговите планове. ... само ме притеснява басейна, как ще ги опазим бебоците. за Ран гарантирам, че веднага ще иска да се метне ...

Неда залепи вируса с високата температура- днес и е 2-рия ден с 39 - градуса... сега е поспаднала, дано не се вдига пак

# 32
  • Плевен
Има ли уточнени дати на които ще бъдем в Априлци? 1 и 2 май ли са? Кажете малко повече какво сте се разбрали в чата,защото на мен нещо ми се губи тук или не съм прочела Embarassed

# 33
Записвам се и аз в новата тема  Grinning
И да попитам за Априлци - 1 и 2 май ли са датите, за да мога да говоря с мъжа ми довечера  Hug

# 34
Добро утро, мадамки! Heart Eyes

В тази снежна сутрин кафето е от мен

За Априлци - в чата не сме се разбирали нищо...оттам тръгна само предложението за срещата...тъй като гледам, май повечето предпочитат 1 и 2 май и мисля, че тогава ще е най - добре, щом мнозинството желае това Peace Значи

Срещата ще е на 1 и 2 май в гр.Априлци, хотел "Априлци". До четвъртък пратете ЛС  на gadamer с имената си, за колко нощувки ще сте (ако е една за коя дата е) и каква стая желаете!!! Капарото ще изпраща всеки сам до хотела, но това ще стане след като потвърдят, че резервацията ни е направена!!!

kreo, всичко е ОК Peace
Бързо оздравяване на всички болни малки и големи! Praynig

Хубав ден от нас! Simple Smile

# 35
Уффф ние бяхме с този гадния вирус #2gunfire #2gunfire
Всички се изпонатръшкахме, док каза задължително антибиотик, иначе - пневмония. ЗА кашлицата и аз и Димана стигнахме чак до Вентолин и Урбазон. Мноо е гаден наистина, пазете дечицата Praynig
Ние сме пас за срещата ОТНОВО щото тогава пак ще сме сами, а Димана е  Sick като пътува. Абе лятото да вземем да се организираме и във Варната да ни дойдете на крака тук, така само има надежда ние да се включим.  Blush
Тенкс за отговорите за пантофите, ние не можем по чорапи, щото в къщи сме изцяло с теракот. Ще се пробвам май с гумираните чорапки.
 Hug от нас

# 36
  • София
Привет! Всички болни дечица бързичко да се оправят Praynig
Момичета знам че скоро се коментираше ама не мога да намеря къде та пак да питам -

1. каква паста и четка използвате за да миете зъбките на малките и как се справяте, защото аз не мога. Затваря си устата като тръгна да мия с четката или другият вариант е взима я и започва да се опитва да търка моите зъби, но неговите не дава. Кажете някакви хитринки. Аз съм взела детска четка на Аквафреш и детска паста на Вадемекум.

2. хайде пак да напишем хранителния режим на децата, че той постоянно се променя.

Петя къде се губиш бе човек - как е Моника?

Лек ден Hug

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 11:12 от мама МОНИ

# 37
Мони, отговарям:

1.не мия зъбките на Тедката, защото не мога да му намеря четка (накрайник) и паста за зъби...или по-скоро, заради гадното време напоследък не съм отишла до магазина Embarassed
2.Режимът му е следния:

- 8.00-8.30ч. закуска - попара, кус-кус, кис.мляко с бисквити, прясно мляко с бисквити
- 12.00-12.30ч. обяд - през седмицата е на кухня, а събота и неделя му готвя аз + плод
- 16.00-16.30ч. следобедна закуска - през седмицата десерт или кисел от кухнята, събота и неделя - кекс, мляко с крис, грис халва, извара с плодове + плод
- 20.00-20.30 вечеря - супа от кухнята или супа направена от мен

Сутрин между 4 и 5 часа си пийва различно количество АМ, напоследък около 60-80мл...айрян не желае да пие Simple Smile
Сок пие между следобедната закуска и вечерята, обикновено около 200мл, а вода незнам колко изпива...

# 38
Мони, тук съм, мила, ама повече чета и по-малко пиша  Hug Моника е малко сополива, ама това да ни е проблема  Peace Ние в този студ направо откачихме. Детето не е излизало навън от 10 дена...Ама как да стане на тия -10 градуса  ooooh!
Режимът ни е следния:
8.30 - 9 - 250 мл АМ
около 10 - нещо малко - бисквити или плод
12.30 - половината от супата от кухнята и яденето
17 - следобедна закуска - кремовете от кухнята много не ги тачим, та може и кисело мляко с бисквити, каша или попара
20 - останалата половина от супата; междувременно си иска и каквото има на масата
21.30 - малко АМ - обикновено от 50 до 100 мл.

Мога да кажа, че вече яде всичко и почти всичко й харесва, пу-пу  Grinning

# 39
Здравейте,момичета HugБлагодаря ви на всички за подкрепата,много сте мили Hug
Виждам че има доста болнички дечица,бързо оздравяване им желаем Praynig
Ей,при нас заваля отново сняг,от снощи не е спирал,направо ужас.Ама поне поомекна малко времето,ние излизахме с Моната за около 20 мин.на двора и беше голяма радост GrinningАма как няма да се радва детето като не е излизало повече от 20 дни.Дори мисля следобяда пак да я изкарам за малко,стига да позволява времето Wink
Мони,относно режима
8.00-8.30 - попара,кус-кус,макарони,много рядко кисело мляко с бисквитки
12.30-13.00 - всеки ден и готвя различни супи,манджички и т.н. а за десерт давам половин плод или малко плодово мляко
16.30-17.00 - каша,мляко с ориз,грис-но много не го тачим,филийка с пастет или с топено сиренце
21.00 - кис.мляко -около 200 мл
През деня гризка солети,бисквити,пием сокче ,ядем по малко плодове.
Относно зъбките-имаме четка и паста на Колгейт,но не дава да и ги мия изобщо,по някое време и хрумва следобяда отива в банята ,взима четката и почва да си ги мие сама ,ама на сухо Grinning
Това е от нас за сега,лек ден и много усмивки Grinning
П.С.Петя,пише по-често бе мила,направо ни забрави GrinningПусни някоя снимчица на малката Peace

# 40
Купих четка и паста за зъби на Дентинокс. Четката е за пръста. Ама и ние сме същата картинка - затваря си устата и се хили, но не дава. Засега съм преустановила опитите.
За режима:
5 - 5,30 м/у 130-180 мл. АМ
9ч. закуска - 150 гр. плодово мляко с бисквитки, попара(отскоро) - ок.180 гр.
12.30 обяд - основното ястие от кухнята (ние сме на 7 дневно меню, но още първа група - до 1 годинка)
16,30 кисел от кухнята или пасирани пресни плодове с бисквитка (хит в момента при нас е банан с киви), плодовите каши в бурканче на Хипп
20,00 вечеря - супата от кухнята с 1-2 сухара
Между храненията си открадва по малко от нашата храна. Не можем още да ядем солетки, бисквитки и т.н., щото ни е интересно да ги гризкаме и смучем, но като дойде време за преглъщане и  Sick повръща. Сок отказва категорично. Пие чай или вода ок. 300-400 мл. за денонощие.
Това ни е режима. Гледам стриктно да го спазвам, че иначеее ДРАМА ДРАМА ДРАМА

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 14:13 от eli_mama

# 41
Привет мацки! Simple Smile
Мони честито бързоходко! Да ходи стабилно и да са здрави крачетата!
Болничките да оздравяват! Ей много вируси, много ме е страх...
Сега се развулнувах защото една съученичка, с която излизаме на разходка чака второ бебче, в 4-ия месец е, а още една приятелка сега ми каза че е в 5-я месец, ех че хубаво, малко им завиждам Heart Eyes

За режима ето нашия горе долу:
1.около 10ч. попара около 200мл
2. около 14ч. от кухнята 2/3 супичка и манджата с 1-2 сухарчета, събота и неделя от бурканче редувам постно и местно двата дни
3.около 18ч. крема от кухнята+ 1-2 плода пасирани с крема, събота и неделя на Ганчев млечни каши на прах на Слънчо или бурканче
4. окло 21ч. зеленчукова каша на Слънчо редувам различни видове
5. към 3-4 около 250-300 мл АМ

Вода пие доста през деня, гризка солетки и чат пат мандарина и банана, предпочита цитросите да ги изстисква с ръце и да мажа Mr. Green

Сега мисля да му купя сламки и да пробвам да пие прясно изцеден сок от тях, защото от биберон не го иска, само вода

Вкъщи ходиме с пантофки с лепка, понякога с терлички или шушони

Целувки и до скоро  chef

# 42
Здравейте и от мен! Hug
Относно режима нашия е следния:
1.8.00-8.30-200мл кис мляко
2.10.30-половин бурканче мл.крем
3.13.30-половината от супата и второто от кухнята,в събота и неделя яде каквото съм приготвила аз-супа,пиле с картофи и моркови и т.н.
4.18.00-крем,грис или каквото друго има като трето от кухнята,събота и неделя-кисел,пл.пюре,каша,млечен крем,каквото съм и приготвила
5.21.00-150-200мл. кис. мляко
Между храненията хрупа солетки,бисквити,ябълки и най-обича мандаринки.
Виждам,че има много болнички-пожелавам им бързичко оздравяване.
Ние днес ходихме за храната от кухнята и Поли си поигра с едно момченце.Милата ми като си тръгвахме ми викаше-мама,не-не.Изобщо не и се тръгваше,ами то и е омръзна вече само в къщи.Но мен ме е страх да я държа много,много навън ,защото си е много студено.
Simona_s,добре,че на Симито и няма нищо. PraynigТо и моята щерка иска всичко,което ние хапваме,но няма как-още е малка.
Имам едно питане.Можете ли да ми кажете,ефикасен препарат за премахване на петна от дрехи?Защото,Поли си изцапа едно много готино яке с пюре и немога да махне петното с нищо.

# 43
  • София
Мерси на всички отговорили ми Hug И като съм почнала с въпросите да задам още един

Всеки ден ли продължавате да къпете децата и косата колко пъти я миете?
Аз го къпя вече през ден и тогава мия и косата.

# 44
Кичо,аз махам на Симона петната от дрехите или с Вениш или с един препарат Аце се казва,но майка ми ми го носи от Гърция.Но ми казаха че и в Метро го имало Peace
Мони,аз мия телцето на Симито всяка вечер,а косичката през ден Peace
Лека вечер и спящи дечица Hug

Общи условия

Активация на акаунт